標題: 廁所 [打印本頁]

作者: YttY    時間: 2024-6-26 05:55     標題: 廁所

唔知大家平時有冇留意商場啲廁所男廁係近商場多啲定女廁近商場多啲 我自己就有留意大多數都係女廁近商場多啲 " a3 d. }. q. f
我近排去某一個商場佢就岩岩掉轉(呢個商場啲廁所我冇去過 我都係經過呢件事先知) 男廁既近商場 女廁就入啲 話說某一日夜晚我放工塔完車一定要經過呢個商場先可以返到屋企 咁岩果日人有三急要去廁所 咁就好正常行到最入果個廁所啦 當時男女廁門都係打開既 我就係冇睇到 就入錯女廁 當時我都冇咩為以 就沖左入廁格 當我去完先見到廁格入面多左個垃圾桶係到 我先知我入錯廁所 當我由廁格出返去時 我都要好小心 驚有人行入女廁 好彩出返商場途中都冇人行入去 所以我而家開始我去商場啲廁所都會睇清楚先入
作者: cicilam    時間: 2024-6-26 07:52

要睇果時喺咪CD,如果CD就會去女格或者殘廁咯
作者: misslady    時間: 2024-6-26 09:43

引用:
原帖由 YttY 於 2024-6-26 05:55 發表   
2 ~& S) j4 e! @6 y" D  o3 j: c! Q唔知大家平時有冇留意商場啲廁所男廁係近商場多啲定女廁近商場多啲 我自己就有留意大多數都係女廁近商場多啲
4 E: t8 i, h& q我近排去某一個商場佢就岩岩掉轉(呢個商場啲廁所我冇去過 我都係經過呢 ...
; X0 r! o# j$ k4 G7 `. O
5 A" R6 x. m9 E% U. R% j5 r- D" w/ H, n
每次去, 我都看得好小心, 男定女 !
作者: cindyhk    時間: 2024-6-26 11:58

CD時不應該去女廁
作者: JoJo1217    時間: 2024-6-26 17:24

[quote]原帖由 cindyhk 於 2024-6-26 11:58 發表   5 D( _, F0 Z* n6 v" ]2 S4 C: X
CD時不應該去女廁 [/quote
+ _, s3 }# i$ E7 V) [9 J
, E& k# C; x8 u% F# W$ `* w1 k4 V咁都要睇功力0 `; U/ E6 d' {1 [$ m
如果真係同真女無分別
# @6 X+ S. e# m/ w1 u6 N# G我覺得去女廁會少好多不必要的麻煩- }2 u* p" D; x( f  k( X1 W+ d  f9 K

0 {6 y) ]2 B% @9 u' {2 c居心不良' s9 J) C  |' z+ h
或自以為似的就最好不要入女廁
+ N3 u9 [# U7 ^% S, S
6 H& o' G& Z" z6 J+ _[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2024-6-26 17:28 編輯 ]
作者: YttY    時間: 2024-6-26 19:51     標題: 回復 4# cindyhk 的帖子

唔明點解呢 ?
作者: YttY    時間: 2024-6-26 19:53     標題: 回復 3# misslady 的帖子

係 真係要睇清楚先好入 就算有幾急都好
作者: YttY    時間: 2024-6-26 19:54     標題: 回復 5# JoJo1217 的帖子

居心不良 唔係已經俾人拉咩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0