標題: 白絲甜品師話,老闆娘說要這樣 sell 蛋糕才能夠吸引顧客 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2024-6-4 09:38     標題: 白絲甜品師話,老闆娘說要這樣 sell 蛋糕才能夠吸引顧客

白絲甜品師話,老闆娘說要這樣 sell 蛋糕才能夠吸引顧客
作者: misslady    時間: 2024-6-4 09:46

要不要, 波棒棒 糖 ?
作者: wky    時間: 2024-6-4 11:38

對我嚟講,白色絲襪本身已經好難著得好睇,再加上呢對係Reinforced Top同Reinforced Toe,我覺得唔得
作者: JoJo1217    時間: 2024-6-4 16:35

人靚身材正 5 O5 ~# D* V$ s9 V7 [! U' V
但我唔鍾意白絲
作者: ngyl1394    時間: 2024-6-4 19:35

wow! 真是很想食晒她身上所有忌廉: l, @* [+ S) \6 e
而且她的身材也很正
作者: 1423256lkj    時間: 2024-6-4 23:41

辛苦支持感谢
作者: 陳玲玲    時間: 2024-6-5 00:47

酸忌廉
作者: 1677    時間: 2024-6-5 01:01

表面上佢身材好好,但大腿有少少肥,
6 I3 n# I: U+ u- u即係本身有baby fat,而唔係天生好身材
作者: bestek2    時間: 2024-6-5 06:21

感謝樓主無私且熱心的分享~~
作者: samou    時間: 2024-6-5 08:59

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2024-6-4 19:35 發表   
7 Z! F) Z1 I8 k2 {' b) ~wow! 真是很想食晒她身上所有忌廉% J) m0 O3 g7 \/ [# R
而且她的身材也很正
. l) t2 V) C& k* t/ k! P' B& x
) s6 R5 a2 J! Y! N% ]
直接用口食會好享受!
作者: woodywoody12000    時間: 2024-6-5 10:41

不錯不錯!呢款白絲係幾蝦人著的。
作者: willy    時間: 2024-6-5 19:13

超正
9 G0 N. @: o: F9 } 十分樂意雙手被綁係後面只係用口食曬身上D忌廉
作者: misslady    時間: 2024-6-6 10:37

引用:
原帖由 陳玲玲 於 2024-6-5 00:47 發表   
- a& @; l7 D1 ?% b$ i% L酸忌廉
/ s- n1 g6 ^7 c" L% ^% |$ B7 \/ O0 h. i# {5 [9 b, P
“奶”忌廉
作者: misslady    時間: 2024-6-6 10:38

引用:
原帖由 samou 於 2024-6-5 08:59 發表   
- R8 s2 g) D* l3 h3 S
7 T! i* |$ x' p& P& G$ }! P! d( m6 t& U
直接用口食會好享受!
( q5 r( s1 j+ c5 T. [! b1 G2 G: x8 K5 c6 i, U
吃邊位置先 ?
作者: blue的蝴蝶    時間: 2024-6-6 22:53

楼主加油。。。
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-6-8 20:42

白絲的確誘惑!我也要食甜品!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0