標題: 牛仔褲內的閃閃肉絲 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2024-6-3 14:00     標題: 牛仔褲內的閃閃肉絲

牛仔褲內的閃閃肉絲
作者: wky    時間: 2024-6-3 15:05

如果我有佢的身型,我都會咁著出街,不過我會著對深色啲的肉絲
作者: 陳真    時間: 2024-6-3 15:17

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:05 發表   
, k& R, Z; J/ ~4 D; G; k: s  ?4 {如果我有佢的身型,我都會咁著出街,不過我會著對深色啲的肉絲
+ n" f1 E' z5 `* c% K  G

9 m( S# J/ ?/ v, E* K好幾年前,見過一個十幾歲女仔 (應該14、5歲) ,黑絲,呢種 (露下半股) 牛仔熱褲,係沙田新城市廣場行街...
作者: bb23jordan23    時間: 2024-6-3 15:57

Very sexy!!!
作者: samou    時間: 2024-6-3 17:00

我欣賞佢對高跟鞋!
作者: 陳玲玲    時間: 2024-6-3 17:04

內衣褲唔吸引
作者: vm0510    時間: 2024-6-3 19:44

真是漂亮好性感
作者: bestek2    時間: 2024-6-3 21:52

感謝樓主無私且熱心的分享~~
作者: misslady    時間: 2024-6-4 09:33

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-3 14:00 發表   ! s- y4 b  r1 z& K& m1 m
牛仔褲內的閃閃肉絲
, M/ i2 d6 g* Q( d" e
+ \0 H; [  P, E+ |& R; u& F- _) v內不是穿 丁褲 ?
作者: misslady    時間: 2024-6-4 09:34

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-3 15:17 發表   
. g2 e, E- b+ i( W7 s# Q2 j/ K; _/ ?* K. G* H

: d" J9 d# p' p6 }7 c% a9 Y好幾年前,見過一個十幾歲女仔 (應該14、5歲) ,黑絲,呢種 (露下半股) 牛仔熱褲,係沙田新城市廣場行街...
; M. Y7 D- D% A7 ]7 [. |
! x) U4 o# a$ ~夏天, 應該不少咁著
作者: 1677    時間: 2024-6-5 00:51

引用:
原帖由 陳玲玲 於 2024-6-3 17:04 發表   1 c" V% {* d, i7 R
內衣褲唔吸引
) T$ r  k/ x+ I4 T2 N
# v% m; G  C/ ?深表認同!$ F2 L- \# Z2 R  @& F
入面竟然係sports bra同棉質底底,性感少少得唔得?
作者: xxxhh    時間: 2024-6-8 00:05

後面上會好有感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0