標題: 有無CD姊妹有咁既感覺? [打印本頁]

作者: book3300    時間: 2024-5-21 00:53     標題: 有無CD姊妹有咁既感覺?

有無CD姊妹有咁既感覺?
  \; K1 O' B; k0 [! Z; Y, i8 r- b, Z% f' ~4 c+ g/ x
有好大段完全無曬想CD既心態4 x; ]5 m" e6 v- m; d' l8 i. f
而且想遠離CD同TS呢個圈子,同之前既姊妹都無咩交流.....: U/ J6 d7 }- f1 k
基本上完全係想棄坑,完全係CD既自己消失人世.......7 ]" b: o' @# Z+ Q7 {# C

1 B6 u. D/ ]# F. X0 y4 N: \依家我就係呢種心態
作者: sls17289    時間: 2024-5-21 12:54     標題: 回復 1# book3300 的帖子

有,我就係,有時真係好累,明明只係一個興趣黎,搞到又比人歧視,偷偷摸摸咁
作者: kidnappedyvonne    時間: 2024-5-21 16:24

有,唔知點解試過有一段時間係冇發生過任何事,但就係忽然唔想再CD,仲掉咗唔少衫,不過後來又想CD返,之後反而會比之前買更多衫
作者: book3300    時間: 2024-5-22 00:22     標題: 回復 2# sls17289 的帖子

其實有時候心很累,約姊妹出黎行下街食野( E4 O1 F, B$ Z6 A; V' _# E
佢地又話唔食,又話有約% W2 _! _" g& c
但轉個頭自己約左其他姊妹做齊曬呢D野,咁你個心係咪好難過先?$ O  a; @$ }) M% M4 ~
所以先萌生退坑念頭,唔想再接觸呢個圈子8 ^6 I: D# W; |& y

作者: book3300    時間: 2024-5-22 00:24     標題: 回復 3# kidnappedyvonne 的帖子

我想今次一旦退坑就唔會再買,永久退坑
作者: 1677    時間: 2024-5-22 00:36

CD只有零次同無限次. I/ a3 c+ t- |; C: A. g; u( _; \

: p1 r: x3 ^8 g8 W: v( J& }7 r就算唔約人,自己仍然可以享受女裝
作者: kidnappedyvonne    時間: 2024-5-22 16:41     標題: 回復 5# book3300 的帖子

咁咪自己玩,冇問題,我CD咁多年都係自己玩,無約過人,最多都係同傾到偈既同好傾下,一樣都CD到咁多年
作者: 好奇者    時間: 2024-5-23 11:20

我試過一次咁,可能果排比較忙…
7 [9 s8 Z* p: r4 v1 T& B: ^突然之間覺得無時間去CD,嬲嬲地清理晒所有女裝.9 Y0 ^8 \6 H) u( O- M$ o8 o% \& P
過咗1-2個月,又買返晒…
作者: book3300    時間: 2024-5-24 00:44     標題: 回復 7# kidnappedyvonne 的帖子

可能你唔同啦
- B8 f9 ^% j2 a7 b# x9 P2 W( t出街有個朋友傾下係好D既
作者: book3300    時間: 2024-5-24 00:45     標題: 回復 8# 好奇者 的帖子

我覺得唔會啦,因為我連睇衫睇鞋都無,感覺真係退坑中.....
作者: amandaS    時間: 2024-5-26 16:17

有, 不過咁耐都係自己一個人cd, 藏得好深
作者: 321321    時間: 2024-5-26 22:40

引用:
原帖由 book3300 於 2024-5-22 00:22 發表   ! V3 b+ Y. ~& n  F- @5 W
其實有時候心很累,約姊妹出黎行下街食野% [$ j3 f2 I5 ?/ Y' i
佢地又話唔食,又話有約: u, B8 j3 b# L6 |6 m0 m" P
但轉個頭自己約左其他姊妹做齊曬呢D野,咁你個心係咪好難過先?
3 a, G1 u- D6 _所以先萌生退坑念頭,唔想再接觸呢個圈子, I* h5 K" l* c$ l) F4 P
6 t' V0 m3 V8 h2 F) l% b) S) t# |
; j0 |& ~, c/ g
佢地,即係唔止一個對你咁?8 l. U* {. @: |4 M
你有冇對佢地做過乜?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0