標題: 第一次 [打印本頁]

作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-19 18:22     標題: 第一次

星期五第一次穿著校裙搭船去離島,但可能太緊張關係,到步之後人有三急,殘廁又話清潔中,迫於無耐去左...,之後去左麥記食左個餐就再搭船回程,間中都比人望,好鬼驚。! l$ r! P7 }- i) }8 I

- |" n2 A  p5 S% |8 a3 o[ 本帖最後由 wong_wai0803 於 2024-5-22 19:38 編輯 ]
作者: hka01234    時間: 2024-5-21 00:22

神態自然比較重要,你越閃縮越容易出事。
作者: mac02    時間: 2024-5-21 09:38

校服太過顯眼,特別係响一啲正常返學放學之外?H時間,下次會唔會試?麍齔脽L裝或者普通出街便服果啲黎?垠虒g驗?
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-22 18:18

可能會再試。
& G- i9 H8 C+ q4 d
引用:
原帖由 mac02 於 2024-5-21 09:38 發表   
1 ^& @* m# n! F# n0 m( H校服太過顯眼,特別係响一啲正常返學放學之外?H時間,下次會唔會試?麍齔脽L裝或者普通出街便服果啲黎?垠虒g驗?

作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-22 18:20

我知,不過著校裙比想像中唔係咁易,特別對鞋。
* W! P* g5 P+ K, x$ x8 i8 b
引用:
原帖由 hka01234 於 2024-5-21 00:22 發表   
7 `0 K; g* q& N; Y0 Z神態自然比較重要,你越閃縮越容易出事。

作者: 好奇者    時間: 2024-5-23 10:53

穿校服好容易比人注意,小心d
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-23 17:02

我知,所以搭船同食野都坐好入,只係搭地鐵比較多人。; K* x% ~+ A/ h& `, I9 k5 _
還有帶胸圍都幾辛苦,又唔可以平胸,裝得大又會比人望。
; P2 P8 Q8 ~+ S% Y. D0 k) K
引用:
原帖由 好奇者 於 2024-5-23 10:53 發表   
0 o6 ^; L  q. H% w$ d* p穿校服好容易比人注意,小心d
) O2 R2 @$ P; u7 D( {

( r: x2 _1 V$ @9 e- q) l[ 本帖最後由 wong_wai0803 於 2024-5-23 19:22 編輯 ]
作者: anywind    時間: 2024-5-25 16:03

都算係一個經歷黎既 我仲有能力去咁做果時無咁做過  而家更加得個諗字
( y" s9 F& S! n咁以你外表上既衣著都要去返......對應既廁所既3 L/ z7 x) ?( Z5 v7 m
不過唔知你外表點啦 好似大埔某人咁就唔好玩啦
4 K  h/ R. H9 }9 X不過校服的確引人去望既 特別唔係果區既學生 而唔係返放學時間出現...
作者: lavina0127    時間: 2024-5-25 17:30

Nice experience!
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-27 12:19

我今次著左短襪,下次應該著長襪。
9 Z8 ?  Y" E' o3 L3 v
引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-25 16:03 發表   ) s4 x# P2 I( \
都算係一個經歷黎既 我仲有能力去咁做果時無咁做過  而家更加得個諗字4 p; ?) c( H5 O- @
咁以你外表上既衣著都要去返......對應既廁所既
2 ~2 d0 t* v1 s, R不過唔知你外表點啦 好似大埔某人咁就唔好玩啦% V! H! ~. A  ?* R" e. ~- q
不過校服的確引人去望既 特別唔係果區既學生  ...

作者: anywind    時間: 2024-5-30 22:57

引用:
原帖由 wong_wai0803 於 27-5-2024 12:19 PM 發表   
8 B; v2 X6 m8 Y0 c+ R3 s0 u3 C我今次著左短襪,下次應該著長襪。" L  y: j6 D3 ]: F1 @5 F# [
, g: i% @0 g# N6 b/ a* V+ R呢D又唔係好大問題既 你睇下大埔果個幾嚇人先...
( T+ {, ^3 o% P; [4 a8 w2 O希望你樂在其中啦 只要唔好影響到其他人就得
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-31 15:03

之前得望果單野都係咁嚇人。
# s* r" ^9 X! m/ M0 \3 w  f1 L( C# `* b( w9 E# M' Z- F
引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-30 22:57 發表   - k7 x6 Y, ]& j6 G
8 Y) w  w  ]/ |2 P* y* W2 n
呢D又唔係好大問題既 你睇下大埔果個幾嚇人先...
- N  T5 F* }" o希望你樂在其中啦 只要唔好影響到其他人就得

作者: anywind    時間: 2024-6-1 13:30

引用:
原帖由 wong_wai0803 於 31-5-2024 03:03 PM 發表   
5 f1 `( C2 k7 W1 g0 @之前得望果單野都係咁嚇人。) O# t" d3 e, O! ]0 J1 E
2 H! I( A1 g6 e* ^% H  f) }
* X5 v- w  I6 A2 p4 @& l
得望就新好多了 仲要入去影都傻傻地既
4 j+ d2 H+ c6 Q0 |大埔果單就成個男人樣排入女廁
0 Q, v0 Y0 m% S$ a玩還玩 唔好影響到人先得假

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0