標題: 如果時間可以倒流 [打印本頁]

作者: fireyau    時間: 2024-5-17 21:26     標題: 如果時間可以倒流

大家會否後悔cd??4 }8 R% p) N$ K1 b) b7 f0 m% s! V7 }4 b
或是再次cd 6 a7 `! {# m  N$ G2 m& S
作者: 妮高娜    時間: 2024-5-17 22:01

無話後悔,只有零次和N次,一接觸了,不能回頭
作者: bestek2    時間: 2024-5-18 00:02

感謝樓主無私且熱心的分享~~
作者: 1677    時間: 2024-5-18 00:19

點會後悔?
, Y4 s* u9 O( N; `" x6 P/ y% o( O- b! x* _! J( F& t/ p" M7 F
只會後悔太遲CD,應該發育前,趁體型未變化時多多CD
作者: lafinus    時間: 2024-5-18 02:20

不 CD 對我來說可能會更痛苦⋯⋯
作者: ueue3388    時間: 2024-5-18 02:42

從自我認識到cd最後成為ts沒有後悔,,, K3 z; r. G' a* R# x) K
雖然是一條不歸路,,但是走得很開心
作者: fireyau    時間: 2024-5-18 10:41

至於我自己, 真的有點後悔, 後悔cd太遲了, 應該早一點 就開始
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-18 12:07

引用:
原帖由 妮高娜 於 2024-5-17 22:01 發表   
: {- U1 |+ u0 U6 `7 Q) t% I. ^. Q無話後悔,只有零次和N次,一接觸了,不能回頭
( y8 k+ g# r, V# y) D
點解咁講哦?
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-18 12:09

引用:
原帖由 lafinus 於 2024-5-18 02:20 發表   
: g6 a8 m2 h. x0 N% ?2 ?+ w不 CD 對我來說可能會更痛苦⋯⋯
; _1 w% ]4 U/ A. }" ?
點解咁講哦?
作者: anywind    時間: 2024-5-18 12:36

後悔細個果時唔夠膽就有
( [4 |8 }! D" q4 `7 e3 k打呢篇文既時後CD緊 無後悔 仲幾ENJOY
作者: vivienne    時間: 2024-5-19 00:21

没有后悔,做咗或未做,都無所謂后悔。時光倒流,會否CD也難知.
作者: emma119    時間: 2024-6-6 16:24

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-18 00:19 發表   % V, h/ y1 D: @6 i
點會後悔?
! j* p# q6 b, ], V! B
" O7 P1 _8 o8 N2 m只會後悔太遲CD,應該發育前,趁體型未變化時多多CD
0 ]9 z5 y( a2 Y* }; \  D
Agree
作者: misslady    時間: 2024-6-7 10:48

引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-18 12:36 發表   ; n* g& ^/ c) }/ Q3 l5 V
後悔細個果時唔夠膽就有
0 F8 o! B& ~9 j" b. ?+ f打呢篇文既時後CD緊 無後悔 仲幾ENJOY
% {) m- w: C- b2 U9 s
' N& T1 h* ?0 z1 M' V! W0 g没有後悔 玩 CD  
作者: 44444    時間: 2024-6-9 13:15

引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-18 12:36 發表   6 q9 y- s, B0 y
後悔細個果時唔夠膽就有: i7 y: W! R+ |! @
打呢篇文既時後CD緊 無後悔 仲幾ENJOY
) D7 p( Q6 s% _5 Y  ]! {( |以前細個,唔知道好快,大個左d就會變樣,番唔到好似以前果個樣," s2 m5 u# F9 C7 P% t) E' D6 X5 S
所以唔算成日有cd,有玩都好少影相,而家後悔好少相睇,得幾幅相.
2 T: x% T8 U! A) t* E1 P) k+ g7 c" o/ W3 U& B* P/ Q0 g
另外其實細個都叫做有少少錢,但係竟然無諗過可以去買衫玩,到大個先醒起可以自己去買衫,不過有d已經轉左款,買唔到了.
作者: misslady    時間: 2024-6-28 16:58

引用:
原帖由 44444 於 2024-6-9 13:15 發表   
( p) P8 w9 I0 ?2 a( b  p& V& h* r# k$ [# B6 _
以前細個,唔知道好快,大個左d就會變樣,番唔到好似以前果個樣,
1 w! A" Z! n: ~: r, g所以唔算成日有cd,有玩都好少影相,而家後悔好少相睇,得幾幅相.# \% L; j. N8 i  `, p

9 I. a; c2 G. [; V; {- }- i另外其實細個都叫做有少少錢,但係竟然無諗過可以去買衫玩,到大個先醒起可以自己去買 ...
: b9 ~) x) M" i: j) j; r* T( R
. \) P" h' n  X6 {4 N不過以前, 冇咁易買 CD 的衫, 用品  

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0