標題: 第一次用這款JJ按摩器 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-5-8 00:54     標題: 第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
/ T% A8 B2 ?  z# ~當然用之前更是要穿著校服裙啦!/ T6 L/ Y) ]7 w, W
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器* W& m9 [4 T: c0 [9 z
感覺有點緊,但都套得入
/ G! v5 |( O9 c% ?% q' F% Y用緊震動模式,它有多種震動可選用,
, O. U( I; A" w7 S" }, x我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了2 K3 G8 D$ a/ ^  _' f) e5 R9 e/ S
& u0 o. s9 x( }8 \6 O& d
作者: 1677    時間: 2024-5-8 02:03

隔住條裙用,梗係緊啦!  C. V% Y- F% F% l
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
作者: misslady    時間: 2024-5-8 09:17

不求人 了
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-8 12:16

用電動玩具直接對付JJ會太強烈
4 U+ n. z7 z- V9 H' T( |通常都好快投降
作者: mimiwong    時間: 2024-5-8 12:22

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
  c- |- r" J( n4 q想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
2 w1 P# G; v* s1 b% W當然用之前更是要穿著校服裙啦!5 P8 u' m( N- t, E' t& c
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器' z. i- c  p. X2 V6 k" l5 Z$ Y' ?
感覺有點緊,但都套得入) D9 O: t- I% k" N( a
用緊震動模式,它有多種震動可選用,( ]* `0 J8 [, m
我開了它來影相時 ...
' e" W+ P( c$ j( a7 b我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
作者: dtwk    時間: 2024-5-8 12:42     標題: Good play

作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:05

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   
6 b6 r7 m9 P& T* G( ^隔住條裙用,梗係緊啦!0 D3 c! `" i* N
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
" L' Z: @$ a  T' r( }雖然有點緊,但感覺良好
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:05

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   
; r; _& y7 t: u8 g: n' ?# K不求人 了
* X* T9 m8 S* m7 f. g- a0 ]
哈哈哈
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:08

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表   ) u' p1 x) Z$ b: Z6 B4 G0 h
用電動玩具直接對付JJ會太強烈, a4 F% l3 ~. J! a$ K
通常都好快投降
$ _+ W( X! n/ l  l1 P% P5 P7 g" C的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:09

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   # A) k  [: x4 U& O: g" E: h1 a
! t1 A1 J2 }/ T  k9 Y0 y. S+ c
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
% _7 Z1 b' G" ]  r這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫
作者: p12345    時間: 2024-5-8 16:47

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 17:21

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   0 G5 m) v) r* i. o* V
呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
2 T+ [2 ?+ G& `( R: P; B幾十塊錢咋
作者: heidiqueen    時間: 2024-5-8 23:02

不錯!! 不錯!!
$ U. |+ d8 c; l; I. @很吸引!! 很吸引!!5 J3 Y8 B, A9 a  P; C

作者: misslady    時間: 2024-5-9 12:36

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   
4 |4 Q! {- H! C4 D; N% p' f1 w. z- }4 f* t9 ]* M
哈哈哈
1 k7 \# i/ @" v+ z& S" q6 u
$ D, C4 D, E  O  r/ T
期實, 有真人 服待好。
作者: willy    時間: 2024-5-9 19:16

如果我用應該好快就投降
作者: kingphone    時間: 2024-5-9 20:42

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   : N2 F9 X# S' ^+ @6 M0 x5 B
* h, C- b. E0 m$ @0 `' T# r

* p( v7 Q# s0 _3 i5 ~$ X期實, 有真人 服待好。
, h8 m+ b# h1 r/ t
這當然啦
作者: kingphone    時間: 2024-5-9 20:42

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   9 x% V2 Q" H# R$ B
如果我用應該好快就投降
( M- O. [% [* o我也是呀!
作者: mimiwong    時間: 2024-5-10 13:42

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
) t7 Q+ _9 z  U, `想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
6 G9 k5 s$ q' c0 n3 z: S當然用之前更是要穿著校服裙啦!: l7 H6 |4 k) g7 L* X$ G4 m
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
! o- k5 {8 @, V感覺有點緊,但都套得入
; a" N( L; E$ R8 {9 h用緊震動模式,它有多種震動可選用,
3 E& Z& q- w: |. J) ~) i- r我開了它來影相時 ...
7 J3 o0 D4 C4 p我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
作者: kingphone    時間: 2024-5-10 15:55

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   
" e7 Q( W, T5 t. C- K) ^" z! r4 ?( |) Z7 H. S0 ~1 o
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
- ~7 X. W* ~# m5 Z所以我就先用校服裙包住再玩
作者: royroy8888    時間: 2024-5-18 15:31

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   + @% m8 d" _, b2 N/ @' ^
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
7 M/ i9 s8 u. G當然用之前更是要穿著校服裙啦!! ]/ v9 v( P$ g
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
/ F0 m# B% D. c4 U' u5 S* ?9 R感覺有點緊,但都套得入
  d# ?$ V) G- F- ~/ {用緊震動模式,它有多種震動可選用,0 j. e% T/ c0 P1 H
我開了它來影相時 ...
8 l! y, J0 w/ ]% x0 n
好唔好用?爽爆啦
作者: kingphone    時間: 2024-5-18 20:11

引用:
原帖由 royroy8888 於 2024-5-18 15:31 發表   0 c9 R" ]1 ^& H+ @

; R0 A& p1 ]1 A/ C$ c+ w( `$ f4 l好唔好用?爽爆啦
3 n% w/ e' D& O3 C1 p  qOk呀!不過隔住裙來入就比較緊
作者: wingwing@323    時間: 2024-6-12 01:53

我買過隻類似八爪魚款,都無feel gei

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0