標題: 如同女約會,個女係穿絲而來,個男既是否覺得特別受尊重? [打印本頁]

作者: mieo31meo    時間: 2024-5-6 11:35     標題: 如同女約會,個女係穿絲而來,個男既是否覺得特別受尊重?

如題
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 11:56

回想起當年,我初戀的女友。
5 e! ]! Q" L- I( y( ?/ R  n8 |; }3 z% }+ F0 i+ ^  e
那天係唐人街做完義工讚了她穿絲襪會靚。
$ n& P5 o9 t2 d. e- p. A4 b7 G; q* i! ^" l
一星期後既活動,佢專登穿了薄身白色絲襪襯裙出來。之後收工一齊去食麥當勞,咁就拖到手仔了。
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-6 16:05

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 11:56 發表   # B0 K! n4 V% Y) a5 }3 K3 k7 U  U
回想起當年,我初戀的女友。& q/ ~- y" P7 f" \+ V  V: ?

( I$ w% i( O  p7 d那天係唐人街做完義工讚了她穿絲襪會靚。) Q4 z5 d, a7 R! \. R
  ^/ a. [6 l! x) h: P- L' c4 n
一星期後既活動,佢專登穿了薄身白色絲襪襯裙出來。之後收工一齊去食麥當勞,咁就拖到手仔了。
/ W/ D' k7 X1 I' J6 K
" S) l- i3 b8 g8 g! N4 Y
我對其中一位初戀情人提出$ @8 L9 L( Q/ J, D5 q. l, H
我鍾意佢穿絲) f$ J' ]9 @! {2 ~. |3 I' M3 v
佢拒絕話穿咗肉絲佢對腳會似假腳" @& _, A" t) S& J8 i! V
我最後飛咗佢
+ P# \7 a& d* f$ v
作者: 1677    時間: 2024-5-7 01:10

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-6 16:05 發表   . f; b+ o1 @/ W/ d: G% o

9 u6 f6 r  }% l5 j/ s" x9 A
3 V& X4 Y+ O, w) P* X5 z1 x我對其中一位初戀情人提出
8 T  x7 h7 k* Y4 h. ^7 a我鍾意佢穿絲+ j& @8 t8 q% i* J- _! _& a
佢拒絕話穿咗肉絲佢對腳會似假腳: v- z, J/ @$ v# v% B
我最後飛咗佢( U1 B  a1 A9 a3 O0 B3 W  d1 P
* g! X6 u8 A' F  k
, E, g9 W  S; T2 U
肉絲好蝦人著,靚肉絲睇落好高貴,平肉絲睇落似假腳
作者: 陳真    時間: 2024-5-7 11:51     標題: 回復 4# 1677 的帖子

有一次,我俾左對油亮肉絲俾老婆著。初初著佢覺得好靚。
7 ^# x* Z* W& ~出到街佢覺得對絲閃得濟,回家就俾返對絲我。說,太閃啦,搞到我著到好似做 "雞" 咁。
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-7 13:00

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-6 16:05 發表   : _2 h7 ]4 e( W/ `8 W

9 F% _2 o9 Z% J$ ]4 X
) d  B1 d4 ^  f! j# _我對其中一位初戀情人提出: l: C7 I" t. Q4 U& B( D% R
我鍾意佢穿絲+ \' H% s4 o* S1 W* y) x" X
佢拒絕話穿咗肉絲佢對腳會似假腳$ m- F+ h' d: G. Y
我最後飛咗佢
' Y  Z( \! ]4 k/ c7 _: h7 Z9 p2 j
: i! p0 w8 ~: g9 b0 _  |
為咗絲襪飛咗女友都算犠牲大
作者: misslady    時間: 2024-5-7 14:36

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 11:56 發表   ; E- n5 M; n6 u% M5 y: i# w
回想起當年,我初戀的女友。
; j3 D( m1 P* W3 P2 c/ |2 O  w# L) M# _' L7 i7 g1 c
那天係唐人街做完義工讚了她穿絲襪會靚。* W/ u7 N/ k! U
& z: E1 n* K9 B' [
! T2 P& x0 W; G! P* E' V  L4 g
0 J/ h+ L5 f3 u% j  Z/ _0 `現在一齊 CC ?
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-7 14:55

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-7 11:51 發表   
; w0 [  l! m& ?" t% i) q4 p有一次,我俾左對油亮肉絲俾老婆著。初初著佢覺得好靚。
6 i( F( e7 l9 Y& f" S出到街佢覺得對絲閃得濟,回家就俾返對絲我。說,太閃啦,搞到我著到好似做 "雞" 咁。
3 M4 E/ ~: {- h; h) `; {

- L" L; f0 X; Q" M5 Q6 m" f哩樣真
) Z  Q1 W' j8 B9 A, n* K所以閃絲我只用來酒店房內影相& R) ?8 u* A5 S4 Y9 M+ x$ G
出街的絲只會在配合光線下有小小閃
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-7 14:57

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-7 01:10 發表   
  S  A, k# l' W  {  z. @% f
; C: L9 Y# Q5 P/ y7 g
7 x: g$ z0 u4 q/ B& C& }  k" p2 _肉絲好蝦人著,靚肉絲睇落好高貴,平肉絲睇落似假腳
' l! T# `  o* Z8 W! D0 D

7 D1 P; ]8 t  Q" ]/ Y: L可能佢係想轉彎抹角叫我送高級絲俾佢掛
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-7 14:59

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-5-7 13:00 發表   
$ P2 a+ `! r. x" i1 _* L
/ E" |$ e; a' e, z  i# U9 p為咗絲襪飛咗女友都算犠牲大
* e9 g6 M. o. U1 U

0 y  P3 [5 D" I1 D& P哈哈1 A& E7 H, X- V5 M
佢唔著我自己著
4 R- L. Q3 U8 S0 R6 ?
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-7 15:20

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-6 16:05 發表   / h3 r6 q) C! N

' N8 M; w/ |6 p. E' P+ r8 m* k
1 W! h9 |3 v# M! E# Q我對其中一位初戀情人提出2 n3 Y$ Q3 H; z* {  H$ e+ U
我鍾意佢穿絲5 W4 l& v, P( ^0 Q* k
佢拒絕話穿咗肉絲佢對腳會似假腳
. t5 z5 l; I. q4 [我最後飛咗佢
" O, k& z9 l% u, B
# Z* d6 _7 ?% \( o. l0 Q3 e  [) a
有啲女仔除校服外,係一世唔穿絲襪,高跟鞋,裙和化妝的 + z% y( w6 F# q3 y5 O
,會唔會幸運地遇上了?
作者: 陳真    時間: 2024-5-7 15:26

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-5-7 15:20 發表   2 U( [5 p2 k4 l# P9 C

* {5 f& G3 v0 \# f有啲女仔除校服外,係一世唔穿絲襪,高跟鞋,裙和化妝的
0 V0 g2 [0 ~) D  K' H4 v,會唔會幸運地遇上了?
8 s1 r' E3 M$ F; [4 l

, d5 R' p, \* v以前英國中學,真係有一個,TB 金頭髮鬼妹。返學迫住著校服裙黑絲。" @; O/ A! Y3 S
4 S4 M5 V* D; g5 J( c- @- S
上到 Sixth Form (預科),唔駛著校服返學,佢就完全男裝 TB
作者: 陳真    時間: 2024-5-7 15:40

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-5-7 15:20 發表   
; u+ P7 |) M7 N4 N% M+ ^2 }) F) E, u* d
有啲女仔除校服外,係一世唔穿絲襪,高跟鞋,裙和化妝的
9 u: w' n$ n" l# E. Y,會唔會幸運地遇上了?
2 B& z9 `1 q  Q: P! Z5 e% d+ r" y! _9 @- E
幻想緊....# w0 `8 l( U7 Z* a5 Y) E! K7 _) |& V
- A( o$ W; C3 c! A& p$ b" z
假如一個 CD 愛上一個 TB
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-7 23:47

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-7 15:40 發表   1 s! w" P9 N& I" g9 Q

5 h1 L, M) B* _& Z( ~! Y& s6 T( f; s/ i* ]5 U% H1 Y
幻想緊....
. T$ w8 t5 W( u& a1 e- O
, O; x9 C4 c$ r假如一個 CD 愛上一個 TB
5 U: H& u+ z( r" b不過TB往往仍然堅持自己係女
作者: 1677    時間: 2024-5-8 02:05

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-7 15:40 發表   & w( a- U3 g1 `+ U
- Q# f* W8 V# p5 u2 R

8 r4 e: S. k& t) I  @幻想緊...., g$ q2 @7 s! V3 F

1 |2 S# E# g9 P( }' N" B9 f1 ^假如一個 CD 愛上一個 TB
! R/ P" u, k, p3 ]  U9 V8 Q& U0 O: O0 L
然後結婚,男o既著婚紗,女o既著禮服
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-8 02:47

會唔會諗大咗?
0 y0 D+ b7 I7 \
- m& S$ z: o, P4 u1 S雖然好多人以為CD係TB既counterpart,但和許多cd  5 ~% |' V- j3 J$ U6 `
羨慕或傾向覺得自己是女不同;多數TB仍強烈認為自己是女而不會認同男性架
作者: 陳真    時間: 2024-5-8 08:54     標題: 回復 16# mieo31meo 的帖子

呢個我知,因為身邊有 TB 朋友....3 |, h! A& b6 X# o. j0 w

W; H% D) c" y$ O. y; }你當佢係真仔佢會發脾氣架....
作者: shirleung87    時間: 2024-5-9 04:48

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-5-6 11:35 發表   
, Q  }, r8 @8 O0 c' P: [- M! R7 o如題
) G/ E7 `. [- j" z3 F  m
( L3 x- n; p& G0 n( s$ s) n: s: e, b) `
諗多左# U, K: k7 R3 b3 X% }' ?- {: L2 n
普通女仔唔會覺得著C 係乜野咁特别既事
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-9 08:05     標題: 回復 18# shirleung87 的帖子

女仔是否覺得絲襪是"正經"或"隆重"一啲既衣物,需要"執正啲"的情況才會著?6 V9 F6 P) f+ L
所以一般平時唔著 ?
作者: 陳真    時間: 2024-5-9 09:14

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-5-9 08:05 發表     b6 _. H4 b, [3 E6 Q
女仔是否覺得絲襪是"正經"或"隆重"一啲既衣物,需要"執正啲"的情況才會著?
; w8 w* X. b3 E+ o* O# Q8 q2 F' T0 t所以一般平時唔著 ?
' n6 J% |# N+ u: }

F; p  h9 M8 W6 i7 g身邊都有個會間唔中穿絲襪的女性朋友 (太太個表妹)
9 U# `: c0 z0 r$ Q1 m
3 e% U) p4 p' O1. 穿裙襯衫時2 l1 L9 o: T0 Q6 z  f. }  ]
2. 隆重場合時 (去飲)
9 \* z6 _/ s. I3. 好凍時 (冬天得返一兩度,佢 show 過俾我地睇,牛仔褲入面著左絲襪保暖)
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-29 10:40

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 08:54 發表   
$ t4 P1 K# |1 N& n, d8 p; M( `/ T呢個我知,因為身邊有 TB 朋友....
6 [$ j7 D" \$ s' C6 x4 v7 N" Q* B, k# Y# U5 v8 ~. b
你當佢係真仔佢會發脾氣架....
& \' r- V+ n4 ?* `- m9 ~好多TB一身男黑西裝西褲皮鞋,名牌黑皮銀包手機放褲袋,直頭短髮,身邊女伴無數,
! w3 ^* {, i. }* _      但仍然堅稱自己是「小姐」
作者: mieo31meo    時間: 2024-6-4 12:52

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-5-7 15:20 發表   2 F* F) Q6 |, }0 ^2 U1 R
* v+ @. f, U9 }# I5 I" ~. s/ Z6 x
有啲女仔除校服外,係一世唔穿絲襪,高跟鞋,裙和化妝的
/ i1 D2 R+ r" r,會唔會幸運地遇上了?
0 c. `/ w) A+ V- V% n通常呢啲女仔永遠好短指甲
作者: cicilam    時間: 2024-6-18 12:05

我只知道,如果直男見到絲襪,會感覺想摸的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0