標題: 穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家..... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-4-26 20:20     標題: 穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切
) m; m" m% b, K5 Y6 l: Y' ]; O$ A! c如果被發現都唔知點算好  y. E- ]- e, k% a; a& I
有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

作者: heidiqueen    時間: 2024-4-26 23:57

很吸引!! 很吸引!!5 A7 M! X  p( A

作者: eddiecd    時間: 2024-4-26 23:58

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
作者: 1677    時間: 2024-4-27 01:52

所以CD,點都要留o係睡房  ^. e- c, g, b/ N; j  N
仲要關門拉窗簾
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 13:53

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   $ h* l: \- z  i4 R8 g1 N1 V
條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
/ n( i' E" ]  a0 G+ g當時這件是可納裙來的
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 13:54

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   2 |/ s# l. N5 h/ _+ k
所以CD,點都要留o係睡房
  Y1 |2 q) \( Q/ d仲要關門拉窗簾
6 r4 R+ S4 G6 V* x  E( @3 n+ j心驚驚,但好刺激
作者: misslady    時間: 2024-4-27 15:10

每次都, 可能是最後。。。
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 17:47

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   
7 ^0 Q% M$ J$ O6 e6 s/ Q9 y3 q& G8 I% z每次都, 可能是最後。。。
" F" ]) q1 u* h3 f: ]3 H( P
好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界
作者: mimiwong    時間: 2024-4-29 12:00

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表   
& A# c6 \; B1 Y( `# l本人遇過幾次,幾乎走唔切( I" u7 w) c+ S" j7 S( @! d8 A
如果被發現都唔知點算好9 Y- m' \4 G9 j8 V- c+ Q& E6 B
有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
; @( f: C. f1 _1 I咁你真係掉咗去垃圾房?
作者: kingphone    時間: 2024-4-29 13:02

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   
9 J6 K  {: [3 H: R2 F& Q8 y$ e2 J0 v6 C" c4 W) K: M! g
咁你真係掉咗去垃圾房?
# I5 S1 d: a0 p7 X& ~8 E有一次係
作者: jacjac    時間: 2024-4-29 18:55

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
作者: kingphone    時間: 2024-4-29 19:16

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   # H- B3 A  x( A& _0 B! S  n) }( ~
前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
9 U# h, n: j$ {9 [- ]# g* ?慘呀 有幾多件呀?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0