標題: 很久沒來,介紹一下 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2024-4-24 17:42     標題: 很久沒來,介紹一下

很久沒回來發貼了
7 `# |" F$ w* D: m7 T0 S8 x# w3 A6 }) m7 `. Z
想推介一下近日試了的新絲襪品牌
& ]) c( X" F$ K* }
7 y4 u& _$ R8 ZANSUN 安幸
+ K! w) m/ J" h0 x# c: Lhttps://detail.tmall.com/item.ht ... perties=20509:28383# e6 [8 Z& h# k
+ ~' `1 q! C9 q) X
綾 天生絲滑 Ling Lingarie
! T& Y3 z2 P4 j. t  T2 Mhttps://ltssh.tmall.com/index.ht ... p;scene=taobao_shop
/ B/ d2 w0 _' N/ s; D* B+ L$ r3 u4 m2 E& X8 f
涞觅 Limerence M ! ]6 O6 l" w0 k( }9 M1 M  @! I2 j
https://limerencem.taobao.com/sh ... HQnitrEahajUB7mAgo7
$ p5 x/ i7 l% q
: f& ?, _0 m1 u' X9 B, ^
+ B7 u  }3 t# s: y# e& K. G三者,我第一次試的是 涞觅 好處是款式多,有分 size,一出新品就要試試。無縫的合身,不會掉檔% N8 h. t# ]+ C$ r# S1 f+ W! G  ?
綾 天生絲滑,款式比較少,但油亮款的確很亮,也是無縫絲襪的專家, W. ?/ x9 j/ w1 d5 D
安幸,無縫絲襪也做得好好,可能沒那麼耐穿,細心找,有男式帶套款,很少品牌絲襪會做男、女式入體1 U) r9 m5 p, k$ g* x2 ^! Q( m
9 |- f; q) ^) M* p/ r6 g
穿上感覺非常好,三者有歐洲絲襪的質素( @- o5 U' B* A. L2 v4 Z3 ?. ^
4 A' k3 x. C, S. k. x, z! V
作者: joey221    時間: 2024-4-24 17:58     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

多謝介紹高品質
作者: misslady    時間: 2024-4-25 10:21

可以講下, 甚麼是 “有男式帶套款” ?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:00

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-25 10:21 發表   ! h: k' ^3 ]3 G! g  N+ f
可以講下, 甚麼是 “有男式帶套款” ?
2 e8 B2 ]; O! z+ [2 Y5 U; p

6 L  |" U, d* B8 e4 l% c# a這種 男裝情趣絲襪
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 11:02

我有試過綾絲襪,佢地講的3D都好實淨,之前歐洲最薄的CDr Malaga 5d都明顯比綾3den的絲襪為薄和輕身,當然Malaga 5會易爛過綾3den絲襪,所以國產絲襪的denair都唔多準。
: N9 L! F' C( S& H1 t4 L9 r2 l" q, h8 R! R" r4 D
除咗deniar之外,國產絲襪的質感、耐用度都唔錯。
作者: misslady    時間: 2024-4-25 12:08

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-25 11:00 發表   6 }% M8 q  _; _

+ W3 U2 z% m3 [8 u3 Q9 U1 D
! j5 [! u: ~9 Y) T3 @這種 男裝情趣絲襪
* p9 p& M8 G: s, A3 u

0 Q+ R# u4 S4 R) |4 y" Mwow.  J 部份, 似袋袋
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-25 23:53

不錯!! 不錯!!! u; {/ K/ I( x  X
很吸引!! 很吸引!!
; p- y5 W: C1 j( I, n3 B- |* A
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:52     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

顏色上有冇深色d的選擇的?因為太淺色著出會,好會俾人發現
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 11:53

https://youtu.be/e2MN4pDKsTg?si=t-IVT4jiIKdlwGYu" U0 t2 K  J, b+ G4 q1 t

3 Z8 o7 Y4 ]. s: g我見youtube上都有d男仔上載咗著油亮絲襪的短片,都真係好吸引。
作者: 1677    時間: 2024-4-26 15:08

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 11:53 發表   5 N  e+ v* ?/ @* ?# F: s
https://youtu.be/e2MN4pDKsTg?si=t-IVT4jiIKdlwGYu
1 R9 z4 a) P1 ]# r- j8 w1 A
  v0 G1 T6 g2 }' }! M8 C  e我見youtube上都有d男仔上載咗著油亮絲襪的短片,都真係好吸引。
0 J" e" }5 [# X0 U$ X! U
% E2 C( r6 {/ W5 i  Z
呢個「木木」係國內神級CD,淨係賣女裝衣著已經好好賺
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:45     標題: 回復 10# 1677 的帖子

呢個木木我幾年前已經見佢有post野,當時最吸引我係佢試一款綾的絲襪,佢腳形又好女仔,著咗絲襪仲好睇。。可惜已經搵唔返果段片了。
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 16:26

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-25 12:08 發表   
% ]) R$ P, l) \: @' D* n
3 z( ^8 R4 c6 o$ ~  x! {6 i6 i4 {* l8 h: C
wow.  J 部份, 似袋袋
, Q8 I) {' n/ z6 W: }" v* s4 o" _, t& D4 r6 A
0 Z4 \- {# r+ \
哈,那天返東莞廠,特登著左呢款帶JJ套的絲襪一天。扯起時個感覺幾特別。而且因為絲襪全包JJ,好鬼易扯。而且因為我直穿 (沒再穿內褲在外),坐坐下火車或行行下都周不時扯起,有時發現係向前扯而不是向上扯而要伸手入去執執位。著普通絲襪,就會強迫你JJ向上伸展。
: t" A: @: V% F" T4 d, o& d1 d7 J3 Z: H2 h4 ?
晚上一個人係宿舍。平常若是著絲襪打J 都會攝毛巾入內,唔駛整污穢絲襪。呢次特登夾毛巾在外,直接射落個JJ套位度。
3 K- x- y3 }- r7 N7 E$ H
: j$ P0 N/ u0 a% t- K+ `那對絲襪費事洗了,回香港前路上掉左。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 14:10     標題: 回復 12# 陳真 的帖子

平時買絲襪見到帶J款就唔想買了,但聽完你的經歷,我會買一對玩下。
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 18:02

而家少左去實體店買,因為 日本襪唔係太多 Sheer to Waist (即是T檔) 同 Sandal toe (腳尖透明) (我對絲襪已經有少少要求): v# c5 ?3 t) ^: O
Calzedonia 的又唔係太啱我心意。沒有在港島區返工後又冇再去 Wolford , Sogo 及太古城,永安等揀襪。 以前有著 曼姿 Manzi 的絲襪,不過著過 Platino 既 Cleancut 同 CdR 既 Eterno 系列之後返唔到轉頭
; Y- {. e5 T$ ], `& G2 ~/ H( k8 r/ |+ `0 K) B$ a% y) }
而且TAOBAO 網購太方便,太多選擇) K! T& N# w( q7 N1 C1 r
3 m! G# j, _1 @; q" C) j& t
後生係英國讀大學同做工時,我幾乎個個星期去百貨公司研究絲襪
6 [. S% k' Y8 ^) k1 ~- ~" q6 L8 w0 ~1 V
有次係先施,店姨姨同我說,你要著L-LL 啦!
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-1 12:43

謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!: K; G# T) T0 _6 P7 R2 N; ^8 K
在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!& {$ ]3 L. B! [! N$ F  H3 }
我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。) N; ^" `9 _) a8 m+ A, V
奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普及。
) I, q/ r) l  Y雖然未試過你介紹的絲襪,但單看貼文也很高興,因為能夠認識多一點;1 M& G6 d, C0 R9 k/ c, w
平常自己沒花時間去研究,也不太方便。平價的也覺舒服就自算了。
作者: 1677    時間: 2024-5-1 15:35

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-1 12:43 發表   
3 Y0 q: B% i& y# N0 F! q謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!( Z9 w7 @7 m' Z, O! d2 k
在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!# H6 O2 B; ^, F* ~  c( o9 Z$ V1 T
我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。0 R6 V9 \! ~  K" H$ z+ f( Z9 G8 x0 k
奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普 ...
, |# L- ~7 j2 P' _1 x! u

7 W8 J. k6 p7 d/ R9 _男人著絲襪的確未普及" |& Y+ W* T/ @5 @$ m
但短褲加legging近年就常見得多+ W0 {$ w2 ~# X5 M3 \
已經算係少少進步
作者: 陳真    時間: 2024-5-1 22:02

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-1 12:43 發表   + C% d2 G# g* I
謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!
: ?4 {3 ~( a7 }' }, [+ R在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!
. P( _( _6 Z5 w) _5 p3 _我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。3 ~2 j5 g& n! q4 U
奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普 ...
7 j( W9 L- ~+ @1 u( s
. f& _. A+ ~: }* I係英國讀大學時,其實我曾經發現我有個男室友喜歡絲襪。因幫佢執衣櫃時,我同另一名室友發現佢櫃內有絲襪。
- e4 ~* x/ ?7 ~/ U" m: v; E1 T+ O5 |9 {
可是當年仍是偷偷摸摸著,又唔知佢被人發現後會有咩反應。我同同學當,冇見過。' _+ z4 D0 g" I2 {

5 G  l* _! F8 ?: |, P諗返起,我地有次講起女仔著絲襪,佢仲興奮過我,令我才察覺,同學也是喜歡穿絲襪的男。
* M9 U% z1 |/ n
% j$ W. w9 S8 C" F& L. ]另當年初戀,我21,女友16。有次行百貨公司,經過絲襪部,我說笑你著絲襪應該好睇。佢說著唔起咁貴既絲襪 (後悔冇即時買俾佢,因當時仍未正式拖手仔)。一星期後又係做義工度見面,佢真係著左對薄絲襪出黎。做完義工後,仲陪我行了半日街。咁就拖左手仔啦。可惜,始終大家年紀同生活背景有差別,拍左一年左右。 不過,而家我地仲有 keep 聯絡。
作者: candy.siwa    時間: 2024-5-4 14:01     標題: 回復 12# 陳真 的帖子

帶套絲襪真是很易興奮和很好玩,但穿帶套絲襪出門還是要加穿女裝內褲在外固定仙女棒。也可穿兩條薄絲襪,先穿帶套絲襪再穿女裝絲襪在外
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-5 18:51     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。" K  d0 G; Y, D4 C9 t3 F! G% ?) A
你在外國讀過書,見識比我多了。3 \. U) P( N! y8 m% L8 F- k$ q) G
你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?+ g( J2 S( `" C
在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;! \; t( m3 I6 z* i  B  B, ^
近來,在街上會見到「男」「男」拖手,$ r- ^% U8 t0 ]
如果社會開始對「男」「男」拖手都接受到,
8 t1 n  d# T- R1 ^& s7 i: O3 v應該男士著絲襪都不大問題。
作者: 陳真    時間: 2024-5-5 22:05

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-5 18:51 發表   
  o; f% c7 q0 }; ]0 g多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。* ^' M) p6 f) d$ `* k( n/ W8 ~
你在外國讀過書,見識比我多了。
& w6 u1 S0 v, V$ m7 K8 E- o' T你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?
: c; s" S8 v3 l: a" n% h在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;
- m7 e% `4 J& x! ?- Z ...
' Q1 o5 D3 D" }( H
, S7 Q. {5 B9 H, R- ]; d7 A7 S外國有 Gay Bar
, v' x: ~# X4 U3 x9 e* d. ^7 z3 D
+ _$ }  }' E( I4 {- k有 LGBT Festival 4 L; C& f' r2 j" J, K5 R% e

* |  Q; v4 e+ vJen on the Move 一個好出名既交通迷,cross dresser 來的
作者: 陳真    時間: 2024-5-5 22:11

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-5 18:51 發表   ) i3 W0 \% r- u6 T5 B7 D
多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。
  M) t! i* V8 v! Q- i4 E/ U你在外國讀過書,見識比我多了。7 O6 j& a. U  [& L9 y
你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?
, v% U$ Y* w! Y$ V- W3 D) V6 N在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;) C  H1 y1 W" O+ B/ a. W6 u; w
...
4 p3 Q: P4 U  @: l* A' S) D2 c5 M" B8 e
其實,英國校服會要求女生著黑絲,所以,後生女著絲襪,係生活既日常
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:32     標題: 回復 14# 陳真 的帖子

你去百貨公司研究時唔怕俾人眼望望咩?我之前去馬莎和吉之島時,都怕會俾人眼望望。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:40     標題: 回復 15# pantyhosemancc 的帖子

男人著legging係多咗,我成日見人打波時有著,但著絲襪褲就好少,肉絲就完全冇見過(可能我冇留意到)。。
0 y; G2 f# e! N; y5 g' s. s# Z4 h+ D, u- v  S. q
雖然我都希望男人可以著多d絲襪,但都希望可以著得好睇。我見過兩次有男人著黑絲著得好核突,佢地係上身著件Tshirt,下身著20D-40D的黑絲,見到佢地件三角底褲,外面冇褲遮住。。真係唔係咁接受到。。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:47     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

師兄當時有冇同佢交流下,可能佢都成日著絲襪呢。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 13:55     標題: 回復 22# lcw23hk 的帖子

我入埋 Wolford, Calzedonia 買絲襪添。不過而家網購時代,上網買方便快捷。: t& j- J0 q" _/ N/ t* W% H

0 N. a' G4 ^% T7 T0 n' O* l. ]服務的姐姐好細心,好專業,我說明要閃,要腳尖透明。佢地好細心幫我揀。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 14:25     標題: 回復 25# 陳真 的帖子

其實佢地係咪都知你自己著?定係佢地以為你係買俾人呢?我之前見Calzedonia的8d絲襪都好平一對,都好想入去買,但唔知佢地的態度會係點呢。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:10

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 13:47 發表   
1 L1 ]7 v- ]4 d9 F. i) b師兄當時有冇同佢交流下,可能佢都成日著絲襪呢。
% `  h# L9 b! ~4 \
+ b1 o+ d( c: s

% |1 |6 t* v8 D6 \當然沒有
; K2 c( O$ e* P7 E) M
/ w% R$ X) b; P* U我係後來畢左業,才想起呢件事
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:19

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 14:25 發表   
% d: z* }: H/ M) u" K其實佢地係咪都知你自己著?定係佢地以為你係買俾人呢?我之前見Calzedonia的8d絲襪都好平一對,都好想入去買,但唔知佢地的態度會係點呢。
2 x  s2 j0 t. k' K8 H
2 y3 o' H( ]$ ?( `
Wolford 姐姐:佢好堅持話黑色好睇啲,(我當時買 Satin Touch 20),佢話肉色太閃啦,好覺眼架。, u2 |  J6 l, V+ c4 b+ j, X  E- h

7 x2 I$ G' r! |& `先施姨姨: (我當時買日本 Gunze),佢直頭話我要買 L-LL。! z+ U+ J& u. ]8 k3 ~3 ?
4 h& R5 [* o+ T- @2 C% V  I! q
有次係 Calzedonia,想買隻 8 den,店妹妹說,呢對太薄啦,我都係著到一、兩次就爛架啦,你揀對厚啲架啦。(最後我堅持買 8 den,同 無縫款),然後,店妹妹說,揀多對啦,買二送一呀...
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 09:54     標題: 回復 28# 陳真 的帖子

咁佢地知係你著,會唔會都有d估唔到呀? 同埋佢地會唔會都知你買果時係著緊絲襪的?4 o; h) l% N9 ]! w: `

2 N& E6 k: O8 Q3 @+ N" s睇嚟個calzedonia sales都係叫你買多d,都唔會理你係咪自己著的。。買二送一?即係買兩對同款才會送一對嗎?
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 09:57     標題: 回復 27# 陳真 的帖子

戀絲咁耐,我都冇遇過一個鍾意著絲襪的同好,或者大家都會收埋自己吧。。只有係呢度才會見到咁多同道中人。
作者: 陳真    時間: 2024-5-7 10:45

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 09:54 發表   
% u, p: K1 b7 O; t8 F% w9 e咁佢地知係你著,會唔會都有d估唔到呀? 同埋佢地會唔會都知你買果時係著緊絲襪的?
3 Q0 J  {& h9 `# A% i% i3 i1 j
9 G" `) }2 @" \$ c睇嚟個calzedonia sales都係叫你買多d,都唔會理你係咪自己著的。。買二送一?即係買兩對同款才會送一對嗎?
0 Z. a- r4 ]  v3 J9 U- y& n, m' e; C" d" P! P! G2 P: R4 q0 B4 L. a
我覺得,無啦啦一個男人黎揀絲襪,9成9都係自己著。1 e' x5 z. y5 o0 j
! o2 N6 }0 {; `
另,今日又 開心 share. 安幸 星河 2.0 粉色。
4 V* {4 G0 f. c5 l5 z* d5 E4 |絲襪太短,可能是低腰款,拉盡都唔夠高,今日著完掉
/ R$ @4 Z8 h* {( v9 _
" l# l9 I4 P8 X$ [另TAOBAO 買了這一對網格鞋,星期五 牛仔褲返工時,襯絲襪著出去食 lunch。 平日西褲配呢對鞋就好怪。* F2 M" ~; _# R

6 y/ `- V( s" u1 t[ 本帖最後由 陳真 於 2024-5-7 10:47 編輯 ]
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:23     標題: 回復 31# 陳真 的帖子

一坐低就見到腳眼的絲襪,我信相食飯時應該好多人都見到你著絲襪。
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 09:16

星期五收到新買的絲襪
$ \, ]; Q, m8 T  o, f
6 ~, U3 \0 Q) J  i) M' I4 U$ p叫 SK丝袜女马油极光は缝黑丝性感油亮超薄油光防勾丝高腰连裤袜 香芋紫
8 A! m7 I, [7 m* d* C( _. j) K
" {5 G3 u9 `; L' ?( X7 l5 p2 m6 ^: d4 P  e% I# {
は缝裆XL码(170-185cm) size 對我來說,剛剛好
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-13 10:32     標題: 回復 33# 陳真 的帖子

呢款絲襪的包裝都幾襯,依家國產比較出名的絲襪都係用盒裝的。  r- I7 }% z! b& b* U2 Q4 B9 }' e

) G1 ]" B' ^0 D! P( \師兄都好鍾意colorful的絲襪,會唔會買黑色著的?
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 11:13

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-13 10:32 發表   
: b, ]! F; r; e- H; T. x* f1 S呢款絲襪的包裝都幾襯,依家國產比較出名的絲襪都係用盒裝的。1 `8 I( B- M! p  J* o  g# O3 d* \
- Q$ T( T5 C! A
師兄都好鍾意colorful的絲襪,會唔會買黑色著的?
& Z( M- b0 \6 M  h* i1 m
# l1 |2 [! J) H% D5 k7 a5 X' Z
以前會,因為配西裝西褲比較唔覺眼。
* V; i: i2 J) N
: d2 o2 R% t* j! v$ F) N6 P& W而家比較喜歡肉色同其他彩色。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-13 11:52     標題: 回復 35# 陳真 的帖子

師兄著咁多絲襪,會唔會洗呢?定係著幾次就掉?) h9 z: T" A% w5 D: [
. ]( T+ E& u# w$ @9 o0 E; j7 j
有時我覺得洗過的絲襪會有種香味,感覺著上身都柔軟d, 啱啱拆開的絲襪好似冇咁柔順,唔知大家有冇呢種感覺?
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 12:04

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-13 11:52 發表   
/ W6 U/ x: A0 V6 q' j* x- r師兄著咁多絲襪,會唔會洗呢?定係著幾次就掉?
2 J, |- E7 Q  \' g4 H) `+ f: M* t& s2 e
有時我覺得洗過的絲襪會有種香味,感覺著上身都柔軟d, 啱啱拆開的絲襪好似冇咁柔順,唔知大家有冇呢種感覺?
0 Q' M$ @9 v  `9 B! ^) J

y/ g0 }; T$ O0 h當然會洗,我預左會著好多次。. ]2 q& W, L2 l) n9 @/ u/ x6 K

- R" p. c5 I7 o# x( ^( O8 L尤其歐洲絲襪,好似上次對波點 FALKE ,我著左成年了。通常都係每月上東莞廠過夜時,宿舍洗。 (一晚就乾)
/ _5 J1 B( g6 b+ F4 t1 w3 @3 z  e# j# t/ _
而且,我大部份時間只係坐冷氣 office,唔會太多汗,唔駛成日洗。
作者: 1677    時間: 2024-5-16 01:29

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-5 22:05 發表   8 X9 R0 o. I6 D6 t5 B3 V7 K$ A: i6 }

/ z( U1 w2 R2 g9 R: p  T% g: X. w3 C1 J$ J+ t$ \
外國有 Gay Bar4 m( U8 L1 e  R. e( |0 I; e, B
8 ~4 f/ n& g5 T! l8 B$ q5 z" Z
有 LGBT Festival 7 c* S& n5 N; ]! m) y
3 t4 a8 s! L$ `- Z8 N
Jen on the Move 一個好出名既交通迷,cross dresser 來的
* p% S, y% \) S5 s
% h5 t7 [( }. r* g
https://www.youtube.com/@JenOnTheMove& N6 P; h9 z. U
5 t, U" u; `2 Y. T
超過一萬個subscriber,總共二百幾萬view,肯定有錢賺!
# Q1 A3 D: R) ~- q8 [$ J# d9 D5 Q+ E" i% e% B  Y9 H, A
* ]: s8 ]5 P' B% E1 d4 {. ]9 R/ x
另外,分享多一個男絲襪YouTuber:
& ~" J+ a" Z7 X1 f, @( B1 d* X% Thttps://www.youtube.com/channel/UCLmE_8MAu2og9ElFZ73LsdQ
; {2 C+ p2 N. _5 v$ Y+ f1 [2 g
! K3 X1 \; a0 e' s7 P/ s接近二百萬view,一樣有錢賺
作者: wky    時間: 2024-5-16 10:11

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:29 發表   
: O( v, w4 x- z8 Y3 g
0 h0 Z1 n3 D1 T% w- ~
  l' C  O7 }" Hhttps://www.youtube.com/@JenOnTheMove, \2 n$ u8 ?. q3 k  \
- \/ {4 D3 q) T9 E
超過一萬個subscriber,總共二百幾萬view,肯定有錢賺!
: Y, \" D8 W& Q9 P) B- [: z% Q8 ?% C  C$ C& v
1 d" K, ?8 y4 B9 @! I
另外,分享多一個男絲襪YouTuber:
" i: M  H/ R$ X7 T! [, ]5 |, Zhttps://www.youtube.com/channel/UCLmE_8MAu2og9ElFZ73LsdQ
/ \; f/ G7 I8 W5 a0 P' m% s: j& y- y; d6 v# _. e2 M
接近 ...
. e8 [! u) d5 N) aAllen Hsu個Blog,有好多試著唔同牌子絲襪後的文章,好值得作為大家買外國牌子絲襪前的參考:
4 N* y* p8 h7 N: f% y# `% d' z) k  i- b: `8 Y# U5 S' [
https://ilovehosiery.wordpress.com/
, ?  D/ ~* P7 K2 l" C* [# m
. i4 W- X5 t5 I4 u3 q4 [[ 本帖最後由 wky 於 2024-5-16 10:15 編輯 ]
作者: 陳真    時間: 2024-5-17 13:28

呢個 FB Page 應該都係 男 coser 來的. v/ W1 V  d4 y" J# z
6 t2 |" Q" g% A
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064760258553
作者: wingwing@323    時間: 2024-6-12 02:05

姐姐,其實有無一啲cd?Hgroup可以join,出咗post無乜人add我
作者: 陳真    時間: 2024-6-12 09:12

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-12 02:05 發表   % ^7 S5 _* C5 f+ X6 Z
姐姐,其實有無一啲cd?Hgroup可以join,出咗post無乜人add我
- A) E) ]8 c8 ]! r. f$ Y6 G
% A; A4 q( {  F/ }; o3 Y
呢度向來比較冷清,也許睇 post 比留言既人多
: j# c. F0 w9 |7 a' d( z
4 [4 a; E+ V& K8 p而且,好似已經冇咩人管理...6 x$ O. m$ ~  j6 y2 O

6 a) A3 r) c2 s$ I4 J0 M' Y當一個小平台大家分享一下而已
作者: wingwing@323    時間: 2024-6-12 19:52     標題: 回復 42# 陳真 的帖子

唉,無人理我無人陪我玩
作者: lcw23hk    時間: 2024-6-13 10:44     標題: 回復 43# wingwing@323 的帖子

去交友區可能會比較多d,呢度都只係傾絲襪為主。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0