標題: 淘寶網上的0D絲襪 [打印本頁]

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 16:34     標題: 淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
作者: maymay88    時間: 2024-4-24 17:01

穿一次就玩完 ,有D浪費!
作者: 陳真    時間: 2024-4-24 18:09

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
# A4 M, S, O+ e9 ~" ~, ]
7 }3 Y& U% h! O/ T! ?/ A* f6 O不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
作者: 1677    時間: 2024-4-25 00:21

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   - O9 R& _6 x% @2 Y
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
3 W. ~9 X8 O6 y/ U' E* |) g
- f. d* J1 @: S* ^4 K* L不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
5 Z& \2 Z3 J( T; G9 a: Q, A5 M7 o/ T$ |; D
直接插入?會唔會痛?
* A9 M+ j6 g% X+ `$ c, b( n- A1 C5 _' P$ j
如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 11:04

點樣無縫絲襪法?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:04

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   
1 r7 A& r4 e. Z# ~% S1 c- m# f: }2 Z( J
8 c( X& U, V5 w; Z
直接插入?會唔會痛?% I  N9 P5 ]- d# _- e

6 U& l9 M+ w3 A) M5 u如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
3 m0 o4 W+ n" q  s6 l8 X

6 t1 w! w2 I0 A% T& K) l4 A2 d外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:09

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   2 E, x& d- C; G% D1 i
點樣無縫絲襪法?
1 w) ~, E5 `) `5 ^4 v8 I- \) v& q; ?& c
Seamless....
3 ^& @4 o7 \$ K4 A
1 V& ]$ |7 _( X% f0 G( W$ g" o著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
作者: wky    時間: 2024-4-25 11:56

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
2 A% B9 ~6 U+ N* h1 ?買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...7 u" w9 C+ _# \  z1 ~( ^
0 ?6 z, i; K( _2 X# d
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
, A3 D0 J4 z, ]1 \* u% D& G) m1 c你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 12:04

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   
2 k9 u' d4 l7 C/ Q4 M' L/ ?0 H  c0 R( q( ?: v# t
你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
# E9 m" n, {& i. N& J9 S
+ ?- x' K" w  `4 B
我睇美國 AV 咋....
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 16:03     標題: 回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 16:45     標題: 回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛) M' a  K* u$ ~& O2 ]# a6 W: U. u

, _7 t  \2 T: w% ?" X我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞..8 Z, }  k! U7 e+ \3 u# m. f

- w4 n" ]9 `' P0 m, R一對都著到個幾兩個月架..
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 16:56     標題: 回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 17:29     標題: 回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的. 4 c7 w4 n+ c# L3 c! J- W
CdR 都有隻啞光的
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 17:56     標題: 回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 18:07     標題: 回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...
+ ~, q1 _# {4 }
" x0 b. B' f' K7 |! e不過我著開都係油亮款無縫
/ C1 ^. ]/ h0 ~% r3 @- r( D. @$ W( I* m, f
以我喜歡. A) }* ]/ g: Z' S; h4 i' B
1. 涞觅 Limerence M
3 i  M* D# E/ }2.ANSUN 安幸
! A9 ^9 J( c: A/ Z( i9 K& P/ T  D3.綾 天生絲滑
作者: 陳玲玲    時間: 2024-4-25 22:21

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   / a" D/ u# r( O, g, [2 ]7 J
依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
7 B2 z, J/ D" @0 a$ ]3 q3 A' k我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪
) Z. z3 w/ Q+ \' q* i+ @6 r2 \放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。& u" @: @, p$ L) X3 O# ]
因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-25 23:53

不錯!! 不錯!!0 k8 \) s7 w' P& @

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:42     標題: 回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。0 `2 O6 @9 O. `4 E  s

' T* K% T$ j" u8 _4 n' i見師兄介紹,遲d會再試返。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:49     標題: 回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。8 N8 d. v, t( }7 @: I. d: l; c$ i4 _

) H  E3 E4 s( p& o! d/ D十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?0 e! l+ O; `0 r$ B
$ z$ Q# {& e9 |1 M5 ^- n6 H
其實有冇大碼的?
作者: 陳玲玲    時間: 2024-4-27 01:46

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   
! ]& F( `. W; V+ e8 e我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。
6 G- b+ m- w4 C: p  p- I8 y& t$ C* H/ C6 q0 x4 X
十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
/ P- }* ]" I! \- o! j7 h$ L* r9 r只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。3 x, }' ^; R0 T3 u1 l8 i
以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多
作者: wky    時間: 2024-4-27 14:33

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   * r1 O1 S$ H8 c( O; B! E5 f
! W  y$ E2 ?3 p" A
Denier定義是每9000米的纖維重(g/9000m)。若9000米的纖維重70克,即係70D。
- U& m( h5 W5 w0 w* {, U' f+ D: t& m1 N  H  C# b
有冇可能一對絲襪係0重量?大陸嘢都好信
作者: silly1234    時間: 2024-4-27 18:52

歐美品牌基本純色款個原價係定得好準確,平同貴都係有原因,平有平玩,貴有貴玩,但唔存在抵玩呢回事,國內品牌就好似唔蝕本都要賣咁靠堆料又定到個款好似平過人咁,實際體驗通常會有D冇法預料O既古怪問題,又或者透過虛標參數去營做高性價比O既錯覺,始終都係一分錢一分貨,要真係執平貨就只有去OUTLET執特賣野,等節目限時打折.
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:45     標題: 回復 20# 陳玲玲 的帖子

星期日試咗一款淘寶0D的絲襪,賣¥22,著之前都真的覺得好薄,感覺有d似CDR MALAGA 5,但重量應該係Malaga 5輕d,應該。。著上之後都幾透,但唔夠隱形,買對深膚色,但出淺膚色的感覺,仲有d泛白(唔知係咪陰天影響,所以會咁白,打算之後有陽光時會再試試。)相信係個用料的關係,始終都係一分錢,一分貨,歐洲就冇咁泛白。
& T7 s+ _" J  S- f1 |* }1 F; j7 @* l1 ^( C# {5 Z9 Y4 A, |% o
著咗大半日,都冇掉檔和嚴重勾絲(輕微的勾絲總會有),亦冇見到路人係咁留意我對你腳,呢對絲襪就應該有Malaga 5的6、7成質素到,而咁薄的絲襪就真係預只著幾次。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:48

冇剃腳毛,希望各位包含。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:51     標題: 回復 21# wky 的帖子

長知識了,雖然我知den數越低越薄,但唔知點計出嚟的。
% [( ?5 ^3 s9 K8 z/ c, [, I; U) t, x; B7 ~- u  w5 k) U
我都唔信係0d, 5d已經好極張了。
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 13:52     標題: 回復 24# lcw23hk 的帖子

GOOD....1 M& W# ^* o& k$ I. E
4 ^& F/ T; Q  M' e: n
試下唔薯綿襪,會舒服好多
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:53     標題: 回復 22# silly1234 的帖子

Outlet的會好平嗎?
作者: wky    時間: 2024-5-2 00:15

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 13:48 發表   : D4 E2 J5 \1 w
4 a6 W$ t, I: H7 X# n' d# V# c2 q
剃咗腳毛反而會冇咁覺你著咗絲襪,我夏天一定會剃咗腿毛先著絲襪出街,不過我本身腿毛唔多,但剃咗覺得女人啲
作者: 陳玲玲    時間: 2024-5-2 00:43

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 13:48 發表   3 Z+ t" J. s2 G3 {2 R5 Z
0 p7 N! h4 k  ^  n1 x  f
作者: wky    時間: 2024-5-6 17:01

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-30 13:52 發表   ( {7 u" r+ h, `2 C( T/ E# Q
GOOD....2 f$ r# r' A+ e7 |9 d" W

' T+ `7 B9 ^. p試下唔薯綿襪,會舒服好多
" u1 f& S5 o* R我著絲襪加短褲出街,一定會著多對短襪喺出面,費事畀對波鞋内襱同自己脚趾甲之間互相摩擦,勾爛對絲襪脚趾位置
1 C- m, k1 S/ m; `: @) K/ Z  g" b2 ~2 }
我其實買咗露脚趾絲襪,不過未著過,我打算遲啲著對露趾絲襪外面唔著短襪,睇下感覺如何
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:03     標題: 回復 28# wky 的帖子

日後有機會都會剃下腳毛的,始終有腳毛都唔好睇。
  m2 N2 i. Q7 t2 @# T- ~% n. Y, r+ H8 {) r
不過呢款絲襪咁薄,即係冇剃腳毛都唔太明顯有著肉絲,有時我覺得就係見到有腳毛才唔會覺得有著絲,之前我睇醫生果時都係咁,醫生唔掂我隻腳,都唔知我著咗絲襪。不過,如果剃咗就真係神不知鬼不覺。。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:10     標題: 回復 26# 陳真 的帖子

之前都試過,對腳在對鞋入面覺得好滑,冇咁舒服。
0 e4 |3 B' e4 j9 a8 S0 Y( B: ^, K4 d+ F& K% m
不過我著絲都係鍾意隱形為主,加對短襪會冇咁易發現。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:14     標題: 回復 30# wky 的帖子

會唔會好似d踩腳襪咁,腳掌有舊野頂住的?之前我試過d踩腳襪就係冇咁舒服。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0