標題: 今日又要犧牲一件xx裙了... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-1-24 19:44     標題: 今日又要犧牲一件xx裙了...

今次輪到佢... 玩淺藍色裙
/ ?, E- g) x8 y+ `* |打算在重要部位開個孔玩,然之後...
$ A# R/ A- b! v1 n% x0 F再由上面玩落去 * c/ v1 Y: ^( h" e: Z
它很快就會離開呢個世界了- P1 r3 i' [# ]( q, Z6 Q6 ?
而左邊剩返塊胸部布,就是上次玩剩裙的胸部,是用來包住玩$ T$ O3 u* f- h8 M8 g
跟住用來抹乾淨重要部位,就可拿去掉了
, i+ H* Y% z! @; x8 T* Z
2 H; z) ?- I$ M/ F[ 本帖最後由 kingphone 於 2024-1-24 19:49 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2024-1-24 22:00

不錯!! 不錯!!
: {# ]$ n; B# |/ F0 f, A
作者: eddiecd    時間: 2024-1-26 15:25

條淺藍裙見到它隔離有另外一條裙既碎塊應該會好驚它會有什麼下場。
作者: kingphone    時間: 2024-1-26 22:55

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-1-26 15:25 發表   5 S8 G" R0 t/ ~: t% I7 T7 I
條淺藍裙見到它隔離有另外一條裙既碎塊應該會好驚它會有什麼下場。
- A! k5 w- c4 F- X佢會感到死得好有價值
作者: anywind    時間: 2024-1-28 12:45

引用:
原帖由 eddiecd 於 26-1-2024 03:25 PM 發表   
2 J; C4 {$ k, }. P! P: G$ o條淺藍裙見到它隔離有另外一條裙既碎塊應該會好驚它會有什麼下場。
8 l, I# Z1 c, @, ~+ T- a你對佢認識得耐就知 呢D裙對佢黎講係消耗品
. R* |( ^$ J9 o/ q5 |/ Q0 z所以都知會有咩下場 唔洗驚) S+ t) p. a0 |
之後佢會再入貨% X; t' g3 }1 S. T' P2 [2 _
) ~6 H3 `0 e8 N( \
有D人黎講係 玩具 收藏品 普通衫 耐用品
5 i! X- k& w( O) `& a: w6 P9 }/ f7 c人人價值唔同姐 唔洗咁驚
作者: kingphone    時間: 2024-1-28 20:04

引用:
原帖由 anywind 於 2024-1-28 12:45 發表   
1 W8 {0 s( I+ p3 d" ^# ]
4 Y( A. d; k7 A+ r" S你對佢認識得耐就知 呢D裙對佢黎講係消耗品
0 T$ T* }4 d7 R* e/ c" U) ]; }所以都知會有咩下場 唔洗驚
3 d6 @' {1 a" N; P8 z$ V# @0 L之後佢會再入貨5 ^1 t6 R4 G5 h4 x" S! F
. X* e0 h4 r: |8 }. x! ?) y
有D人黎講係 玩具 收藏品 普通衫 耐用品! K6 S) B$ _8 Q5 ~+ G( ?9 d
人人價值唔同姐 唔洗咁驚
) Q: h- G" E( ~3 P5 M# i
哈哈
+ w0 O3 k/ g1 @/ y: X( V$ B- s' S我屋企有幾十件校裙,有排消耗
作者: mimiwong    時間: 2024-1-30 14:14

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-1-24 19:44 發表   ; z3 p7 s: p" J5 D, M
今次輪到佢... 玩淺藍色裙; C. ~" a) ~) G8 S8 g% z1 W
打算在重要部位開個孔玩,然之後... . O/ _' z3 X6 n) {3 b( O& P
再由上面玩落去 & q7 h# C3 Q% b7 \- {
它很快就會離開呢個世界了
- W, }' q  ]. j9 j; E而左邊剩返塊胸部布,就是上次玩剩裙的胸部,是用來包住玩' {: S8 d5 ~( v  ^! {
跟住用來 ...
1 b) r; I& G! T% \) I1 [2 v很可憐的校裙啊
作者: kingphone    時間: 2024-1-30 15:18

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-1-30 14:14 發表   2 S  r9 K, U' W( J: s# O
! O/ ?2 y# F1 t8 R+ [; F& H
很可憐的校裙啊
# u: N  P' A7 E$ s9 R$ w4 ~; D2 l
呵呵 它話好舒服
作者: anywind    時間: 2024-2-2 19:22

引用:
原帖由 kingphone 於 28-1-2024 08:04 PM 發表   
; L& `8 _3 x7 ]3 n( S* U
) _3 C" @/ _& e+ J哈哈
' N& l9 K+ A) z& G# S我屋企有幾十件校裙,有排消耗
* Y8 L- X6 ?0 B& Y  }# K- U' a* p我咁多年買買埋埋應該都有幾十套1 f/ |) r: [; Y) x1 C
但我係收藏用 唔捨得玩爛
% M7 t6 m9 d2 @不過有D個料差D就玩爛拉鏈
& P) |0 D- T9 w+ L6 H不過自己個人係呢D年間都大隻左好多 好多當時FIT既而家完全拉唔到拉鏈就有
作者: kingphone    時間: 2024-2-2 20:49

引用:
原帖由 anywind 於 2024-2-2 19:22 發表   . h! `2 J  w& B
2 u- O: P, I1 g8 K" `2 p) {+ d
我咁多年買買埋埋應該都有幾十套3 A4 @5 [& }7 c
但我係收藏用 唔捨得玩爛
4 s* T+ J4 c4 g( w7 t* X8 W不過有D個料差D就玩爛拉鏈2 E+ Q) x6 [" ]
不過自己個人係呢D年間都大隻左好多 好多當時FIT既而家完全拉唔到拉鏈就有
) r9 g' i2 C9 J
我會忍不住拿來玩,喜歡的就會當睡衣著來睡覺
; t6 j  I! B5 C* L0 ?不合身和布料差就好快會拿來玩,但有陣時都會拿喜愛款來玩,但都是睇心情

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0