標題: 一早醒來,醒醒晨先.... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-12-3 11:19     標題: 一早醒來,醒醒晨先....

大家知不知道,這套是什麼裙呢?7 t/ b1 ^7 d( n7 J" W
醒好後吃個早餐
作者: mimiwong    時間: 2023-12-4 12:07

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-3 11:19 發表   4 h% Q8 O$ K' P% ]( T: Y/ N- I
大家知不知道,這套是什麼裙呢?7 C+ \& h( j3 Q5 F5 W) o' J( N
醒好後吃個早餐
8 o% i& r9 Z$ p2 T  T5 I你同校裙食早餐? 校裙食咗蛋白質?
作者: kingphone    時間: 2023-12-4 12:46

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-4 12:07 發表   $ I1 G/ A/ G$ s; ^

6 w5 h  h: R1 k8 n5 c% S+ W: ?你同校裙食早餐? 校裙食咗蛋白質?
! e( f% `( m0 t& f) Q
哈哈 包住這塊是另一條校裙碎出來的
作者: eddiecd    時間: 2023-12-4 13:23

遲D可以餵那條裙吃早餐, 如果唔係條裙會諗點解要讓塊破白布吃而自己無份。
作者: kingphone    時間: 2023-12-4 15:42

引用:
原帖由 eddiecd 於 2023-12-4 13:23 發表   
) b, _/ _; P( t; x遲D可以餵那條裙吃早餐, 如果唔係條裙會諗點解要讓塊破白布吃而自己無份。
6 ^5 m  r! C2 s& h  H( U! U# I; v呢條校裙著多一排就會輪到佢有得食 食完後就會八馬分屍
作者: heidiqueen    時間: 2023-12-4 23:14

吃蛋白質早餐......
: Y: @3 Z3 E6 _( _
作者: kingphone    時間: 2023-12-5 12:45

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-12-4 23:14 發表   # u- V4 g( u" {( O# n
吃蛋白質早餐......! H8 ?& O% A. x2 u
$ l" [! ?) Q. I1 [# A- p" P
當條裙唔要時,就會餵佢食

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0