標題: 安睡褲 [打印本頁]

作者: YttY    時間: 2023-11-7 21:15     標題: 安睡褲

早排個肚唔係好舒服,成日屙水 之後拎安睡當底褲著 一嚟出街未去到洗手間可以屙落去先所以而家我就算個肚冇唔舒服,我都會拎安睡褲嚟
作者: 1677    時間: 2023-11-8 02:13

之後被系統食字。。。
% r+ S. O7 P+ c' a% K# v" x4 k& D( M" [. c. P2 f8 O  P( `1 K% Z( o, y' G$ c
(打廣東話會出唔到)
作者: yan-1995    時間: 2023-11-8 02:49

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-7 21:15 發表   
2 M& ^( l3 R7 V3 Q9 Q, P早排個肚唔係好舒服,成日屙水 之後
5 b* B' @/ y7 O
9 H, L* f% T! f0 o2 o! I+ f腸胃炎痾水,M巾褲真係好好用,好安全,又唔洗就住放屁,平時肚痛420M巾就方便,早兩日肚痛墊定出街,返屋企就開始醞釀,等緊lift時已經忍唔住,咇咗小小出來,返到屋企即刻去解決,見到一大pat喺巾巾中間,好彩墊咗,否則手洗底底真係好痛苦
作者: YttY    時間: 2023-11-10 11:15     標題: 回復 3# yan-1995 的帖子

你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?- F. D4 B& j8 R5 I4 E
你會喺安睡褲到再貼420 M巾
; p4 S9 v& z& s9 z
6 ~) g2 p7 ?3 ~  A' n( O4 x% U% w3 |[ 本帖最後由 YttY 於 2023-11-10 11:16 編輯 ]
作者: yan-1995    時間: 2023-11-10 16:22

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 11:15 發表   
$ E* q6 S- e4 d* U1 n) e你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?
  S1 f7 T! @5 M* E* k6 [你會喺安睡褲到再貼420 M巾
& Y% _0 c$ Z+ K% B+ ^/ e/ w4 h

: ~; S6 s) X' l' F, K不是呀,好像女生M到作防護,不是痾落M巾褲上,420M巾會貼上底底,M巾褲太厚外出唔方便,M巾褲只會在家穿,外出就YaP M巾,冇咁易現形同更換方便
' p% L$ X* T2 Y3 l5 Y5 m& V* z: R" I. T$ I4 j8 |) q
作者: YttY    時間: 2023-11-10 16:36     標題: 回復 5# yan-1995 的帖子

我唔理現唔現我而家係屋企同出街都係安睡褲 M巾反而少左用
作者: yan-1995    時間: 2023-11-11 03:22

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 16:36 發表   ! h/ D& i8 T0 \6 V2 u! R; M2 [
我唔理現唔現我而家係屋企同出街都係安睡褲 M巾反而少左用
3 \0 ~/ ]) g/ v: q- o5 g' g
) K9 Q9 q3 k: h/ q0 p0 [日日都穿,很貴,就算淘寶都要三蚊條
作者: yan-1995    時間: 2023-11-11 03:26

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 11:15 發表   
% ?: i0 m% o( A你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?
2 h% k" [# p& g5 n- u) _9 q+ U你會喺安睡褲到再貼420 M巾
3 D5 e/ h+ I: H6 n: e3 m- A3 r: U- t, j" k7 y4 A+ H

; S1 ?9 A( V: p7 O你痾落M巾褲,很難清潔同好臭,你喺街上廁所點善後?- }9 ^$ b: C5 R* Q0 P5 O8 R
上次我瀬咗一pat仔都好臭,解決完要即刻沖水
作者: maria-ng    時間: 2023-11-11 05:26

為甚麼不索性用成人尿片褲(內褲型尿片)
0 k- `$ y  w7 A: u/ U4 ^成督屎澦落條片度都冇問題...............
作者: YttY    時間: 2023-11-11 09:51     標題: 回復 7# yan-1995 的帖子

趁佢做特價
作者: YttY    時間: 2023-11-11 09:52     標題: 回復 8# yan-1995 的帖子

盡量去殘廁度換新既
作者: yan-1995    時間: 2023-11-11 15:09

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-11 09:52 發表   9 Y3 b# R% H4 }. _3 f
盡量去殘廁度換新既
9 H8 o7 `% U6 b/ i3 Q2 z
你清潔應該好煩,髀罅會藏好多,上次我趕屋企忍唔住瀬咗小小都抹搞好耐先再沖水
作者: yan-1995    時間: 2023-11-14 19:43

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-11 09:51 發表   
' Z1 n7 S; H+ l趁佢做特價
' G2 q/ d. A( Q. z4 B6 ~+ d
你用開咩牌子?M巾褲我淘寶買開ABC,護舒寶、樂而雅平就買,而M巾就每日撳金幣的零錢就買開樂而雅,護舒寶,自由點,高潔絲,邊隻平就買邊隻,360,382,410,430cm走唔甩,好可惜大陸唔流行網面,我鍾意嗰種網面黐立立感覺
作者: YttY    時間: 2023-11-15 08:07     標題: 回復 13# yan-1995 的帖子

我用開高潔絲
作者: YttY    時間: 2023-11-15 08:08     標題: 回復 12# yan-1995 的帖子

我暫時未試過屙落去

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0