標題: 有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架? [打印本頁]

作者: mieo31meo    時間: 2023-7-7 16:27     標題: 有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,
& y3 E; D5 Q& D* U; g7 w  q
' P* v# G/ a/ V4 t5 r$ p3 t& J有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
作者: christina01    時間: 2023-7-7 16:53

定力不足,不過CD著女底時感覺不到...
作者: joey221    時間: 2023-7-7 21:30

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   % H0 j) v& F) o
直講,/ G  ?3 A' d! e' A* X& j

5 y7 E0 Z( B; R# J; ]" ~4 E, p3 E有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
6 [3 {. {+ o# @" ]- w

! P5 d4 e6 d0 W$ }- A0 e7 L我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊
作者: 173    時間: 2023-7-7 21:44

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。
作者: heidiqueen    時間: 2023-7-7 22:30

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事' I9 \  V. d2 n! y2 z

作者: 1677    時間: 2023-7-8 02:45

睡前先射,就沒有問題
9 {1 x# u6 k8 v# p5 _
# h6 b2 X& f/ p: E- C: Q( |我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出
作者: loveplug    時間: 2023-7-8 12:20

出出汁就得, 一定沒這問題
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-11 02:05

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?! Q* \; ^' k! ?# |& f

$ Q. Q! r% Q$ t& j. O* w/ `# d[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2023-7-11 10:46 編輯 ]
作者: 173    時間: 2023-7-11 12:14     標題: 回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
作者: hitogirl    時間: 2023-7-13 17:15

我都係 好噁心個感覺
作者: jiao77    時間: 2023-7-13 19:07     標題: 回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-13 20:04

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   
- T/ a; D& N3 K' D8 L: ^不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
. j. A# H- b. P6 l' C  A7 y) c
你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?
作者: shirleung87    時間: 2023-7-14 13:15

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
  L; r' l6 F4 G0 B我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
/ j; k/ S( W# n/ G% P
7 p" ?1 g, Y9 T+ G4 s5 E2 }! q: J( b
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?
, `$ v" C# u( L: q- z因為變成女之後個器官就係陰蒂,' {. ]4 c# p5 _3 l, P* k% z
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,( g2 c/ Z. @7 `( `- v
唔同男性可以較粗暴對待JJ
作者: Charlotte_Tse    時間: 2023-7-16 23:58     標題: 回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
作者: gomer    時間: 2023-7-23 21:07

這樣的貞操帶當需要時才使用就行9 a" H  J7 u8 b( x

# X5 Y& l2 _3 D5 N" A- l+ C
作者: joey221    時間: 2023-7-25 06:57

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   + T2 o) h8 P9 `. F  c7 F( Q
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
! J1 p3 D4 |- m) }- U" H8 h
6 t$ Q2 }& f" v) N- e" n( i
我也是少硬起了
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 18:11

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   - N2 h0 D$ Q5 }1 S1 ^2 g7 r
這樣的貞操帶當需要時才使用就行3 ^+ d+ L4 J  e# R$ f

3 I6 k9 y# Q6 a; J) ahttps://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
9 x4 o% F) |" H: j3 V5 S好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!
作者: gomer    時間: 2023-7-25 18:38

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.. k  J4 T+ s+ O0 z, i
- V9 M  l; T. [' V) x) p. M6 a

, ^0 H  x% \. m
1 Z8 E# V$ |9 j3 Y% \% H[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 19:04     標題: 回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?! A9 m$ \1 L/ q4 H2 l! |
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
作者: gomer    時間: 2023-7-25 19:12

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   
: y5 R/ p' z' |: m" }2 f戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?8 M, R" |$ D" l% h
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
' h6 Y- B% z, a- g  z+ N; [+ r2 z* l' ]
- f$ H; ~' o8 ?7 D: s

$ w8 r$ k6 @+ ^. ?% Y3 C3 G會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 22:48

如果唔見左鎖匙要去急症室揾消防員鋸開佢好尷尬吖!
作者: gomer    時間: 2023-7-25 23:28

都是數小時. 可以不用鎖. 用膠紙固定算了; 害怕的, 配多2-3條鎖匙預留. 安心就好. 如塑膠款, 更可剪斷的. 結果不自然地凸出來就行了.
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 23:52

多謝建議
1 u0 y/ }. N9 H
+ w/ o( i  v" H有幾多人都係咁覺得jj咁問題好煩架?+ ~' K: O% f( N& j( s" N7 r: A- t
或者戴貞操帶經驗可以分享下架?
作者: beautylegcd    時間: 2023-7-27 13:56     標題: 一定不想要

我好想沒有JJ
作者: HKReindeer    時間: 2023-8-2 22:13

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
( D; Z$ J. e0 I6 z0 {8 M! ~  _直講,6 V6 {" Q" f) ?4 d6 i

3 y, B. i$ r& q- N3 P( Y0 R有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
& u# j. Z  }+ c: q
( I  O0 [- J: Q6 i1 W
如果勃起數次又漲又縮的話,我估你應該定力唔夠、亂諗野、不斷刺激或磨擦,8 S; L2 b' v  ^( H# P
4 T  A9 o  q% X3 u7 _  z
當初著絲襪高跟鞋都係咁,絲襪個褲頭拉到條腰咁上下位置,條J就硬到唔可以軟落黎
: Q$ \* c" f# w/ T2 u4 D1 `
" j# @/ h5 N+ s! @2 }就算唔理條J,當著好了絲襪高跟鞋之後,走幾步路就已經控制唔到,個D精已經射光光,, x0 G+ ]: }+ g6 f( ~

( W* n6 K9 U/ S9 I+ _2 _同埋有人話著住絲襪高跟鞋勃起次數係好強烈,當初我都唔知,我都係聽人地講,/ @" j+ k. e0 j, \% n3 ~9 K& h% Z

$ Q9 g9 f( x" h9 z& {" H$ I後來我找到個辦法,就係每次著住絲襪高跟鞋之前,都要將D精射光光,. ]6 m% L6 _0 u5 V% ~. }! Q
& g: c5 ~) W! B
咁條J就會軟落黎,再著住絲襪高跟鞋就唔會凸起得咁明顯,依個方法我覺得係初初唔習慣、唔適應先係既姐,
3 k% S. o; e( ^6 u7 P  u- ~
4 n0 }) F  U! X8 e8 |5 P+ O不過著多幾次絲襪高跟鞋、絲襪高跟鞋著耐D,少D刺激或磨擦,勃起次數應該會又所減少
9 ~( F4 i9 g& }) j% P7 A* _% l1 y
當然啦!我真係好想冇左條J,原因只有一個:「我太鐘意著絲襪高跟鞋」
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-3 00:37

總之唔鍾意身上有一個自己控制唔到既器官,好煩呀!
作者: jessica820    時間: 2023-8-8 19:10

我又唔怕 wor...... I mean 成日起機.....
0 l: `& H; J% x6 X
  F: |' V( ]  r3 S; q% N0 Mp.s. 我玩攝影,個 model 喺我面前全裸,我都係心如止水
作者: england4ever    時間: 2023-8-8 20:22

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2023-8-2 22:13 發表   
" ~/ n* F% |! s. t
. f1 w: q9 ?1 h8 p; `
/ m$ t* O- F0 t如果勃起數次又漲又縮的話,我估你應該定力唔夠、亂諗野、不斷刺激或磨擦,4 ~7 E  K4 Y8 Z4 g* E4 ^
" \- w0 j, s9 a3 J
當初著絲襪高跟鞋都係咁,絲襪個褲頭拉到條腰咁上下位置,條J就硬到唔可以軟落黎  d. A% I4 \1 O$ @! W
, i4 n1 v( \5 A. H/ u0 ^0 w( u
就算唔理條J,當著好了絲襪高跟鞋之後,走幾步 ...
: ]& x/ T8 j0 I) w
但係當你射曬之後先至著絲襪,舒服程度唔會大減咩?我就係lor,當我射曬d精先著絲襪,我覺得個舒服程度大打折扣,甚至令到我冇興趣著。% X+ b6 O0 q6 t& w2 C( k+ t. `

2 e8 D0 k7 d9 ~9 n6 P5 Y& p好似我而家咁,(冇著底)著住對超滑薄絲,出面再著條滑滑絲質底,再摸住自己滑滑既絲襪腿,扯到勁硬,滑滑既絲襪包住扯旗既jj,呢個感覺真係好舒服
作者: gila    時間: 2023-8-20 21:22

試下食抗雄藥,再加埋搽麻藥。一段時間後,點玩都無感覺,好過癮。但後果自負。
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-20 23:52

麻藥?咩黎架?有呢種藥噶咩?
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-20 23:55

引用:
原帖由 jiao77 於 2023-7-13 19:07 發表   / G! b' ~1 C$ D" \) g- u' }9 g9 R
可以去找醫生,請他開抗雄給你
9 M1 a! |' G6 J9 e
4 o1 M# K  u6 E. I2 a  u9 V! s( K: ~( [- ]
條j好痛苦牙
作者: atr182    時間: 2023-8-21 00:55

一晚要兩三次射精,唔會彈起
作者: niaoshi31    時間: 2023-9-6 00:00     標題: 回復 12# mieo31meo 的帖子

被玩屁眼的时候,有一根流淫水的鸡巴是格外淫骚
作者: HKReindeer    時間: 2023-9-19 12:50

引用:
原帖由 england4ever 於 2023-8-8 20:22 發表   , |1 Z3 m' B, @9 e; l3 [' z8 w

' p  K3 ?  w) l  b但係當你射曬之後先至著絲襪,舒服程度唔會大減咩?我就係lor,當我射曬d精先著絲襪,我覺得個舒服程度大打折扣,甚至令到我冇興趣著。
4 d# X! ?; v+ T3 j2 q: B& H' U# y; e* @" R. I
好似我而家咁,(冇著底)著住對超滑薄絲,出面再著條滑滑絲質底,再 ...
: t% p- g7 h. @+ {) y. b& {
8 a4 G9 k: G. T& P" s+ h9 Z有時候有些事情,你想下面條野冇咁太凸出,定係射精射得舒服,你自己去取捨啦
作者: mieo31meo    時間: 2023-9-19 23:16

邊有人身上有個器官會變大變小架,9 f6 f9 K$ c5 J% ]2 D' b
好唔自然呀
作者: ansonw20010512    時間: 2023-9-25 17:27

细侗呆陣都好想無左JJ做女仔,睇呆度好恐佈.7 S2 j( a+ Z4 O& A
JJ成日硬系好煩,我都系著條紧身運動褲襟住讵,著短裙好驚弹起现形,由其事有仔系附近迈真系控制吾倒.5 ^. R7 e( L# ~9 o5 [# e( Z
我都林過用貞操带蒂但好似好痛
作者: 變裝家務奴    時間: 2023-10-8 10:25

其實都係用貞操帶解決問題 2 a. [& M# a. i
關於唔見鎖匙問題: 可以用密碼鎖, 又或者再簡單D就咁用環形扣扣住 ; |& ~9 l- j) W! w; g
關於痛問題: 高跟鞋著得耐都會痛, 都係愛靚唔愛命心態
作者: HKReindeer    時間: 2023-10-29 10:11

引用:
原帖由 變裝家務奴 於 2023-10-8 10:25 發表   2 O# p" P7 I1 M4 ?, \8 K5 w. @
其實都係用貞操帶解決問題 % Z/ C  G7 C. K, Z7 H
關於唔見鎖匙問題: 可以用密碼鎖, 又或者再簡單D就咁用環形扣扣住 , ?* r2 E7 P% _; c& _
關於痛問題: 高跟鞋著得耐都會痛, 都係愛靚唔愛命心態
) \3 n2 U* H0 I# p! U7 y* ~8 K) m

, g" \/ s7 i) F% {- A話就話貞操帶可以解決問題,但使用不當貞操帶的話,後果真係有苦自己知(例如:刮損、衛生...等等). r" ?0 I; ^/ }$ ?6 m

, P/ q8 Z) n9 ~! ], \3 t0 @& ~* i, k尤其刮損方面如果處理得唔好,小小傷口可能都會搞到發炎或流濃,如果手手腳腳發炎或流濃都可以即時消毒, l7 R8 p6 A$ n0 |. Z/ o0 m

3 \8 k+ U- m! s+ N  M萬一JJ發炎或流濃就真係.....有苦自己知(尤其屙尿、沖涼)+ X( N9 Q$ J. a3 J

' B- H1 T, S& m+ v. R唔好覺得JJ發炎或流濃係冇可能既事,凡是傷口處理得唔好身體任何一部份都可以出現發炎或流濃6 q9 i: @5 J7 v" G2 W5 W  k, R$ Q" r
3 C* P' v+ s$ B; c: p+ Q
所以比起痛,我寧願著得耐高跟鞋既痛,都好過使用不當貞操帶既痛
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-8 12:11

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2023-7-27 13:56 發表   ; \# ?. k; T% |; F
我好想沒有JJ
/ i: R7 t3 Y8 _3 o$ ?& M% c
& `9 g0 |3 h7 K1 N. D7 x
引用:
原帖由 hitogirl 於 2023-7-13 17:15 發表   
1 A3 |+ R* h: s* }我都係 好噁心個感覺
9 U+ M5 |" X8 j6 o2 ]* f3 w

: S0 I4 Q( F; {0 Q) P8 L) E) D; k% O% J# j. D/ @$ b2 Z, `* `
老實講,好想上便有對胸,下便有個窿吖(可以由前面插入)
作者: cococan98    時間: 2023-11-17 10:16

年輕真好,快60的我有心臟病,想半夜立正都難
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-24 11:31

[attach]353125[/attach]
" r% u  C% f% s( C
8 X, @, x& p+ j  v1 Z
6 l9 J7 I  h; q+ y! ~9 J; I. T
5 u& g& g" p2 D, s7 D2 _+ F4 t+ V1 p- `/ A$ e% F! M

/ j' U: Z7 q+ _5 y% h0 u. U$ X' p" z4 o4 \  I3 L

5 q5 g  N1 f$ U4 E3 W  Q, u
1 g) y2 s' V( V8 O' \$ M 聽女講過前面插入好舒服: c- W  F+ b6 h+ `: H3 _' Z

$ H: A5 X$ f! O; p" T/ E[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2024-6-22 20:44 編輯 ]
作者: christina01    時間: 2023-11-24 18:48

素股咪可以??
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-24 19:49

咩係素股?
作者: christina01    時間: 2023-11-24 23:25     標題: 回復 43# mieo31meo 的帖子

找人試
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-25 09:26

未敢啊~
作者: christina01    時間: 2023-11-25 13:16     標題: 回復 45# mieo31meo 的帖子

叫雞?😂
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-25 15:17

唔敢又唔想呀' y9 e/ h2 n0 ]
cd叫雞咪變番男人?我係想cd  想冇左jj佢呀
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-26 17:26

引用:
原帖由 cococan98 於 2023-11-17 10:16 發表   0 ^/ I- N# |4 v* ~! P2 H4 d
年輕真好,快60的我有心臟病,想半夜立正都難
9 _; ]$ o4 U" H5 J. I- K6 V 我係惱恨自己果度,唔係想佢企起身呀!
作者: christina01    時間: 2023-11-26 18:24     標題: 回復 49# mieo31meo 的帖子

唔想佢企起身,一字記之曰心
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-26 18:36

成日有撣野谷喺裡便咁
作者: christina01    時間: 2023-11-27 14:20

心態,我不會容易起立??
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-7 16:11

引用:
原帖由 christina01 於 2023-11-26 18:24 發表   ' e  ]/ J% d& b) T2 O
唔想佢企起身,一字記之曰心
6 N5 t5 X8 X" u4 |4 D! T. d/ _8 i係,但或者正確啲講我其實係唔想要男性性慾,想將佢全面轉晒做女性式性慾咁,而唔係完全唔要性慾吖~
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-7 16:14

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-8 12:11 發表   " l) x! E& r% H; d) x$ d4 k" w

$ @! G4 n- @0 B老實講,好想上便有對胸,下便有個窿吖(可以由前面插入)
. s9 p( w) Y5 O6 ^# j
* M: r$ s2 \3 \
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 11:31 發表   
6 }& j2 Y. E. x7 ~ 聽女講過前面插入好舒服
0 a4 ?3 W" y! Y/ y3 G$ N" A4 y) S+ w$ K# J
好想做女咁正面躺下前面被插入
作者: 姜姜外送茶59608    時間: 2023-12-9 18:24     標題: 超多美女黑絲大奶等你來制服喲

超多美女黑絲大奶圖片新手奇教程等你來品鑒喲
8 ~) v4 z! l/ h真的讚呀1 n! m- g& _, k: j/ `
   海量黑絲美腿每天更新喲
5 t8 ~$ R) T6 Z2 H- r5 q   優質妹妹超級正點 服務超讚  配合度超高  有圖有真相喲
$ i) r3 o5 e! u9 [  p/ f  M有性趣的哥哥可以聯絡我束負:59608  TG:@yh598 超多新手教學片等你一起品鑒喲
作者: cococan98    時間: 2023-12-18 18:52

如果你像我有心臟糖尿病,天天想半夜立正,難度高
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-18 22:39     標題: 回復 55# cococan98 的帖子

係咪話你可以食啲咩補品或「偉哥」整番掂架?
作者: whiteballetslim    時間: 2023-12-26 15:45

反而好鐘意一邊比人入一邊比人玩條J玩到射,D精流到條成條絲襪都係
5 p8 o& l) Q0 h4 {, z+ t+ u* u) i
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-28 09:56

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-12-26 15:45 發表   
& @7 h# L" C% R# M+ K( v反而好鐘意一邊比人入一邊比人玩條J玩到射,D精流到條成條絲襪都係
2 m; q7 Q# C/ C
$ }3 B  i3 {( m5 O+ k
我反而好想做女咁正面躺下前面被入
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-28 23:58

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-7 16:14 發表   
; ?4 q% U6 q0 L* q0 O
4 y5 K: W5 o) T' d  B4 T- d1 j# J$ L- W7 Z6 ^) d1 O% e
好想做女咁正面躺下前面被插入
+ Q9 s) b; V/ M, @3 @3 P' V3 G真係好多幻想; B9 x5 M# N, x( e# T/ w
幻想住正面被壓住一下下進入; v* |! b4 R: n9 ~( ]2 w1 H
同時陰蒂被撞下撞下
2 q1 f+ f* L2 ~, Y9 ~  N天旋地轉中被衝出宇宙果種心神激盪5 l- K" q8 R2 z7 ?* }7 l
不由自主高潮又高潮
) {8 [8 n* D7 S- W簡直妙不可言呀
作者: mieo31meo    時間: 2024-1-8 00:31

另外,陰蒂被舔也是難得一試的女性體驗啦
作者: mieo31meo    時間: 2024-1-8 00:43

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-28 23:58 發表   # i4 t; z: I. ^

4 c- a$ k( G+ R* y. ]7 |5 C真係好多幻想) h: _$ P5 s! |
幻想住正面被壓住一下下進入
' u6 K" {7 E) p; A" I' ]7 q2 ]同時陰蒂被撞下撞下0 ^9 j4 g, D! ^+ s" `
天旋地轉中被衝出宇宙果種心神激盪% P/ f5 o, d/ }% {
不由自主高潮又高潮! ]1 J, ?& R/ s7 O1 T$ D
簡直妙不可言呀
) j8 m2 p5 ^- _" D+ N) ^
陰蒂(嘩吖!)被舔也是難得一試的女性體驗啦
作者: Marie0749    時間: 2024-1-12 18:08

切左都可cd,唔要jj好嘥噃
作者: mieo31meo    時間: 2024-1-13 11:15

因為jj與cd    "女性的設定"  不符呀!
作者: lat    時間: 2024-1-13 21:35

切左你就未必想再 CD 了
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-20 09:42

老實講,的確幾唔鍾意(如果唔出野)晨勃消退果種「逆逆」地感覺,大家都有冇啲咁情況啊?
作者: threebb    時間: 2024-6-13 23:14

我會覺得無咗會舒服好多!又靚啲
作者: threebb    時間: 2024-6-13 23:16

我會覺得無咗會舒服好多!又靚啲

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0