標題: 唔知CD們... [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2009-10-15 20:36     標題: 唔知CD們...

會唔會食埋雌激素黎令自已變得更女生呢?
作者: 愛.o    時間: 2009-10-15 20:53

遲D我想買, 但係唔知邊到有得賣-______-
作者: S!U恩*cherry]]    時間: 2009-10-15 21:52

諗過不過對身體唔好呢=]
作者: 笨詩詩    時間: 2009-10-15 22:47

下...照咁講~~不如變埋性la~
! d4 |( J; }$ l4 e4 c照你咁講辛苦ga~
作者: cdtv    時間: 2009-10-15 23:20

絕對唔會
作者: mmlee    時間: 2009-10-15 23:43

曾經有呢個衝動
* G. j7 `3 j: e) x7 t6 V但代價實在太大了; P! ?2 n) y6 }
特別係你將來後悔果陣
- Z) F' T6 _+ Z! {% ~: g" M1 [想挽也挽不回....
作者: sinson    時間: 2009-10-15 23:49

應該就唔會-.-因為人地變性後都係咁食-.-但外表都重留有男性既面孔% _" d. ^7 D4 I  P, q: {7 R" j
我覺得除非有意變性,唔係都唔好搞到自己唔男唔女咁=.=
作者: grilboy    時間: 2009-10-16 12:17

避孕藥未係雌激素囉= =5 Y  m0 G& E, Y& K, n( Z' Y) K
- D! G( }! G, b+ @$ }1 ]5 H  |  `" l
好多後遺症架
作者: roytsui_2020    時間: 2009-10-16 12:27

一定唔會 lo~~~
; b4 b- {- U1 l# S到時後悔就大件事# y, P5 C% O9 A3 s6 K1 p: W2 a
6 F  V5 \, \) k# {2 ?
除非你有心想變女
作者: alexander    時間: 2009-10-16 19:20

對依樣沒興趣...我認為cd同變性唔可以混為一談
作者: 校服收藏者    時間: 2009-10-23 19:55

引用:
原帖由 alexander 於 2009-10-16 19:20 發表   
5 L( q/ y4 v# ^4 h2 y1 ~% A- U& K對依樣沒興趣...我認為cd同變性唔可以混為一談
! h; t5 }2 U, e! P# X7 y
X2: ^1 A3 \; b1 @
始終都係唔同既野
- G& s; d& [6 {一個係CD既男性
* d# x; s5 U+ J* K6 N1 w: Z5 a- c一個已經係變左既完全女性
作者: yaami    時間: 2009-10-31 18:43

我認為TV的比例會高些.
作者: pl002883177    時間: 2009-10-31 19:15

不知道 希望会
作者: thecoolsea    時間: 2009-12-17 21:03

唔會啦~) v2 i; n: b: ~8 _
都唔知呢D野有冇副作用/ ?  z" c; }! B% Y: U" g& \
一陣食完之後又有D乜又有D乜
( d" m( Z$ h7 f5 I9 ]咁就麻煩啦~
作者: JG5446    時間: 2009-12-17 22:01

考慮緊
( q6 C( g5 f! U, q但係怕副作用影響到家人
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-18 18:52

引用:
原帖由 JG5446 於 2009-12-17 22:01 發表
4 d- O2 i& _* t8 D# F% F- \" o考慮緊
) J7 ~. \- H$ p1 p, E/ _% U但係怕副作用影響到家人
, E, l: O% z; k3 O' f
& C# T( x& o" _0 `! _e d o野會折壽就係- -
/ X% s) @: B$ n; z仲有食左之後起機會有小小問題...3 `/ u- R$ v" G/ n# F/ v% O
食左應該無得返轉頭就係...
2 d. [+ ~  @+ \之後唔食無左ge o野應該都好難有返...
作者: bbkululu    時間: 2010-1-1 19:32

唔好亂試!!
作者: karen0129lai    時間: 2010-1-1 22:35

唔好亂試~ 一定後悔~
作者: cloverNancy    時間: 2010-1-2 15:38

我會...反正DD也沒用了
$ u1 |5 `5 B; R# H為了變美我都願意嘗試XD/ z9 [, D0 V: q% ]3 L# b# q8 q
反正生命有多長誰知道
: ?" x; n, x6 J7 P, Y& A7 {把握自己的當下才是真的.....
作者: kylie_bigfan    時間: 2010-1-8 12:01

i wanna try try too
作者: kalvin614    時間: 2010-1-8 12:40

我有實例...
3 t' B; q/ K* w. T' Z. _2 D之前我家姐18歲果時因為想避孕,
+ q5 g8 y& s/ I* x所以服用左雌激素一個月,
. W, F4 W1 f: W( t7 A  W點知一個月之後佢話有d頭痛,
  `$ C" {) \; j2 L- p1 O  v之後去左睇醫生.....
- A. W2 \2 v' @, P3 Y% D9 M個醫生話我家姐因為服用避孕藥,所以出現知覺問題
6 n' ?7 s. ~8 O姐係...視聽覺都受到激素干擾影響
9 v: l3 `; g  _/ K, l3 `: B同埋出現心口痛同有壓迫感....有中風風險~~
作者: humenfemme    時間: 2010-1-8 14:28

我都考慮緊 ! w! U5 Z0 n. Z" {7 J
雖然我全無CD都會俾人叫小姐
/ c1 L+ i3 v$ I, u6 e2 E1 [4 g但我想望落後生d, 唔會好似d師奶咁
' S% K( g" C& \, l( L+ E* |所以我可能會試植物雌激素
作者: balance_hih    時間: 2010-1-9 19:51

藥都係唔好亂試!!!
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-25 04:34     標題: 回復 1# shinobu 的帖子

各位cd姊妹們....吃亂吃雌澳素....雖然可以改變男人的身體...令到胸部脹大....不過吃完後....大家的jj...就會以後起不來....嚴重的話...就會生不出小孩....所以....如果認為真的要成為真正女生的話...那就要找醫生根據你們的身體情況再去吃....別亂吃....
作者: sophia    時間: 2010-2-17 20:46

吃药好伤身咖,绝对不支持各位cd姐妹去尝试
作者: adminstor    時間: 2010-2-17 23:48     標題: 不會耶

不會耶~:mad:
作者: xxxg010    時間: 2010-2-18 01:32

no way la too much side effect
作者: CECI    時間: 2010-2-18 04:03

唔會啦! 我喜歡cd的感覺,但與生俱來便是男性,我唔想失去男性的特點呢!可能我比較貪心吧!
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-18 16:27     標題: 回復 1# shinobu 的帖子

雌激素....服了....那就當然更像女生啦....不過各位cd記住......首先你們要認為你們要變性才去嘗試服用雌激素....不然....不然.....雌激素會令男性的乳房漲大.....不過對你的小jj就超級危險....由於雌激素服了後....有女生所有的感受及有乳房....不過會令到你的小jj以後沒有生殖能力....就簡單就陽痿.....所以大家cd們一定要好好考慮後才服用.....不然....攪到不男不女....只為了一對乳房而把你的傳宗接代的責任而放棄呀.....真的大家三思而後行呀.......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0