標題: 我4歲當年已經CD左… [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2023-1-15 00:27     標題: 我4歲當年已經CD左…

話說4歲個時,我見到套有踩腳褲/踩踭運動褲既運動套裝好靚,想要。
- L+ u$ o; m- [5 @% v& P& y1 ^阿媽同我講女裝黎架。9 v- W$ m* L! z' J
但我真係覺得有踩踭係靚好多!係都話要個套…: k9 S. c$ P' t& N- v
由於運動其實都好中性化,就買左比我。7 _, m5 j2 W+ y  d4 p: e

2 F! j% M  h" x當時成日著,連生日pary都係著住佢…6 t) d: }  J6 ~
原來細個d同學仔已經見過我女裝…: K6 v' b6 k  ~( ]4 x* R- S

. T$ Y0 e; z& O! v( Y" z! Y6 C" M怪唔之得後來大個覺得當年著個套衫d相怪怪地…想返起先記得成件事,原來係女裝黎…( [& _& v! k4 u0 T% M5 Q
7 _+ i+ o7 R# z
條褲大約係咁既樣…
4 e+ y9 n( f& s+ x9 \呢條LV黎…應該都係出返當年個look…好貴呢LV成萬蚊一條褲9 R% n. |) a. N+ r9 S

作者: heidiqueen    時間: 2023-1-15 21:49

作者: fukukita    時間: 2023-1-16 07:10

早早種下因子
作者: kinkyb    時間: 2023-1-16 13:30

引用:
原帖由 gmomo 於 2023-1-15 00:27 發表   
7 h. o3 ^& \' z. T/ f! o話說4歲個時,我見到套有踩腳褲/踩踭運動褲既運動套裝好靚,想要。6 `# G2 v1 Q( F9 H3 D
阿媽同我講女裝黎架。, D4 i7 J' D4 P2 R3 u8 t. b' X  j
但我真係覺得有踩踭係靚好多!係都話要個套…7 I3 g: V* Y: e  R: b) C
由於運動其實都好中性化,就買左比我。
/ F0 R- v6 b8 O- @* l& d5 w& C! X4 L7 |- L
當時成日著,連生日 ...
# {- B8 C2 F' T- Q, y1 |# F: r3 Y$ ^& j9 p+ Y) O: _7 U
踩踭運動褲都有著過,不過唔係好貼身- Q" |4 Z4 i3 {0 P9 Z) j9 K( a/ j
7 v9 y  S; s: N5 d4 e7 E
作者: misslady    時間: 2023-1-17 09:01

你有記憶, 這個經歷 ?
作者: skirt    時間: 2023-1-17 10:18

咁啱
作者: AnnieM    時間: 2023-7-1 02:37

其實踩踭運動褲有很多種類, 跑步、跳舞、技巧操, 男女裝都有, 所以踩踭運動褲唔一定係女裝, 分別在於cutting!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0