標題: 我女友唔知我想cd!我想慢慢轉變...可以比d意見嗎? [打印本頁]

作者: blue173123    時間: 2009-10-7 21:12     標題: 我女友唔知我想cd!我想慢慢轉變...可以比d意見嗎?

我諗住由留長d頭髮之後染啡.....0 A- W/ z; P7 y2 D6 n' {
再之後我想買d唔係好女仔既女裝衫著....
# }: u% ~' j5 c/ i7 a6 ~6 r再再之後我未諗到....!, o; V  w* ^% _! R9 g. g) t( _) Q

: S; t' o7 O0 M" u
作者: joey221    時間: 2009-10-7 22:08

我想大部份女仔都不能接受男朋友是CD4 j1 r- c& |- t' k$ g
妳最好不給她知,
6 s4 Z, |; K. a( ]4 ^祝妳們二人快樂
作者: 楊乃武    時間: 2009-10-8 01:06

目弟情況啦,隨機應變先係上策
作者: jesscd    時間: 2009-10-8 01:12

其實而家都好興中性打扮,,街上亦不難看見男生穿著女裝衣物及飾物,,都可以散發出優雅的感覺~~
( F5 o$ n7 `! e) @. z' s  f- s% o4 Q* D. j5 q0 |* J8 ?) t
無人要你男生穿裙子出街那麼激進!!
作者: blue173123    時間: 2009-10-8 02:03

我都係諗住中性打扮先!^^
, u4 c- D+ B5 {& x0 ^' Y* q不過我又唔係好識!
作者: grilboy    時間: 2009-10-8 02:10

接受到未一齊,接受唔到未分開囉
作者: pccw0000    時間: 2009-10-9 19:57

祝你好運老友
作者: Jay    時間: 2009-10-10 12:04

我睇暫時睇定d啊!唔好講比佢知住啊" O0 q7 E( X0 `! F7 L) |
祝你地兩人和好!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0