標題: 你地CD行街做咩多 [打印本頁]

作者: cythina    時間: 2022-10-6 17:52     標題: 你地CD行街做咩多

我通常都係去試下胸圍同女裝; z6 X1 Y$ t$ o
有時會專登叫個sale幫手拉下女裝連身裙背的脊條拉鍊
作者: joey221    時間: 2022-10-6 21:48

引用:
原帖由 cythina 於 2022-10-6 17:52 發表   
" f6 p# K- S  i$ Y8 y我通常都係去試下胸圍同女裝
9 f( i1 i! Z7 G7 [  h# m有時會專登叫個sale幫手拉下女裝連身裙背的脊條拉鍊
" W: v1 [: \( p3 N: F7 [) P+ t8 y# B

1 y9 |7 U/ p: \& x會去行一行,看吓衣裙
作者: okmijn    時間: 2022-10-6 22:21

會去食飯,去超級市場買東西,入時裝店看衣服,照鏡,坐公共交通工具,會比較鍾意站立,例如穿上白色牛仔短裙配上肉色絲襪和波鞋,站在巴士下層或地鐵車廂,讓人喜歡看便看吧。
作者: heidiqueen    時間: 2022-10-6 23:46

行一行街0 v* O: |, J$ ~- I

作者: cdnora    時間: 2022-10-7 01:07

我唔夠膽⋯⋯
作者: SweetDreamer    時間: 2022-10-7 09:46

作者: JoJo1217    時間: 2022-10-8 06:56

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-10-6 22:21 發表   ) _; K/ s' C3 F: s0 X% [  m- O+ j
會去食飯,去超級市場買東西,入時裝店看衣服,照鏡,坐公共交通工具,會比較鍾意站立,例如穿上白色牛仔短裙配上肉色絲襪和波鞋,站在巴士下層或地鐵車廂,讓人喜歡看便看吧。
- f% L9 I3 V& b& S9 V* z* [9 S
& v8 U0 I. I2 H哈哈我反而調轉
1 E$ j" d6 l7 z& B3 O- F/ Z/ u( I1 A
著牛仔短裙我會選擇坐
, E* t: T* y2 V& T- [; i1 \( [會自然地露多D美腿
& ^/ n: x( s! j" o2 b' n
, R% u0 w' r7 b" N$ ]著百摺短裙就企同行路
! ]/ N; S, c/ H  @坐低會失去吸引力
作者: 梓欣    時間: 2022-10-8 10:37

都係行下街,睇下衫!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0