標題: 無晒cd意欲 [打印本頁]

作者: PFG2014    時間: 2022-10-5 00:47     標題: 無晒cd意欲

教你治療cd既方法,當你無錢無事業既時候…
" O9 a! D0 f9 ?3 d) t就會唔想CD,連約朋友睇戲都無意欲…
作者: joey221    時間: 2022-10-5 03:15

引用:
原帖由 PFG2014 於 2022-10-5 00:47 發表   4 C+ H/ M' G& S' x4 K) n
教你治療cd既方法,當你無錢無事業既時候…  Y) N( H8 l" B% {
就會唔想CD,連約朋友睇戲都無意欲…
& x$ M6 p1 O/ l: l7 p: j8 H2 Y/ k# t' i6 g$ m; a) h) s
現在生活難苦,什麼也是要節約了
作者: SweetDreamer    時間: 2022-10-5 08:24

訓一覺就無事............
作者: fung2006    時間: 2022-10-5 11:37

唯有唔買新野
7 i; i7 ~5 Z# [3 Q好好整理返手上有的野
作者: Mrng    時間: 2022-10-5 12:27

無事業無錢 做廢青/廢佬 唔係先多時間cd咩
作者: misslady    時間: 2022-10-5 14:05

人大了0 M( n3 K8 Q9 y4 O, W# s
都有心冇力玩。
作者: fung2006    時間: 2022-10-7 10:32

最緊要係心態
" x8 V! O" l7 b3 Y5 O. |+ q( Y4 q
1 e* N! V$ i. c2 s% T5 o......不過,自己貼相上來,+ O' T6 g0 ~" @6 E" s9 i
但無人回覆或俾意見. `$ S: W4 p( L6 @6 y) n
然後其他帖又俾人一堆一堆咁推晒上去...之後已經無人理
* c) S7 \/ j; Q' n/ j5 W有時都幾灰...(可能真係唔靚吧...?)
作者: xiemei    時間: 2022-10-8 11:53

去睇精神科,一定幫到你。你負能量太高!
作者: ki1418    時間: 2022-10-9 17:04

有收入就自然解決問題

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0