標題: 求教,怎樣戴義胸 [打印本頁]

作者: maisie    時間: 2022-9-28 14:19     標題: 求教,怎樣戴義胸

請問各位姊妹.當妳們戴義胸(背心型}時.和移除的時候.什麼方法比較容易?2 z: y& |5 H( p) ]3 d) W8 \
, \. ?& U+ u: ?3 e! D
作者: cindyhk    時間: 2022-9-28 15:05

邊一種義胸?
作者: maisie    時間: 2022-9-28 16:19

引用:
原帖由 cindyhk 於 2022-9-28 15:05 發表   
* J- F  e- q; x5 f" Q邊一種義胸?
$ m5 ^3 O9 Z/ e; O" q                                                                                                                                                                                                  背心型
作者: samou    時間: 2022-9-28 17:43

開大冷氣,先查爽身粉,像穿背心咁穿上,慢慢拉好正確位置,勿太用力,小心扯爛。
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-9-28 23:17

先除眼鏡,錶,大隻的戒指,頸鏈等,如有的話。因為呢D,都可能刮爛東西
7 @) ^" w7 j; D7 C  i; y# p3 i
4 [- @+ I; |, y) @9 ^乾身著係好,不過我唔用爽身分,個人喜好,試下最夾自己的方式6 Y: d) ?) M0 f0 e$ P
- Y. d# r! c) `* w6 c
好似著背心咁,小心拉開,慢慢套落去,唔好用手指甲扯,用手指D肉去拉1 |8 B- w  Q9 o% U/ W+ E

: i' J+ p) {8 i& N; x6 q# ?盡量“劣"順佢,唔好摺。如果行得唔順,慢慢“吞”好D位,一定唔好大力夾硬黎( X: ~0 e4 ]: A; p2 Q. k! l0 ^

H: K  Z! ~7 y, u如果有爛有裂,唔好再用住呢,忍一忍啦,因為小裂口,好容易變大。買支黐硅膠
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-29 08:21

學到嘢的 Post..........
作者: Asuka    時間: 2022-9-29 13:05

太大汗玩呢D膠胸,真系會比較痛苦,都系用墊算啦!
作者: JoJo1217    時間: 2022-9-29 14:04

我無用爽身粉, a+ w; b2 Y+ w* r4 e3 \
好似著背心咁著
* D2 J' i% z2 _' F$ C( P, [然後逐少拉好佢
* s& V2 M6 q1 {) R* G1 o) q  X$ S不要在表面拉, e$ }% S8 x, t3 S
要伸手入去裡面墊起來逐少移動
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-29 23:18

學到嘢!! 學到嘢!!9 P2 i$ z! d* Q- Q" Y' A4 g6 m

作者: 夏天    時間: 2022-10-1 02:08

開冷氣 然後身上抹爽身粉再來穿
: p' Q" q6 t7 `! T畢竟真的很熱 能穿出門的都太厲害了...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0