標題: 我又開返Twitter [打印本頁]

作者: MiaCat    時間: 2022-9-25 01:12     標題: 我又開返Twitter

其實Twitter 有咩野睇' O) y; n9 l0 K8 i, S
5 @! @, r0 F. @; |4 ~- L
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-25 09:27

分享......................
作者: kinkikeith    時間: 2022-9-25 10:32

ONL9 見習板主 janet,
" U% ^3 Q6 p; X* o
6 h1 {5 u7 _( Z8 O! A+ [0 `" a9 Z有兩條友 人地出咩post都係回【不錯!不錯!】同【祝幸福】
, d% |8 n% Z1 y6 B3 \1 i2 T$ ~& k* y  d# G8 A4 L7 }! E
唔見你話佢地灌水?
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-25 12:17

引用:
原帖由 kinkikeith 於 25/9/2022 10:32 發表   
5 x$ y+ y. d6 }0 e7 A' dONL9 見習板主 janet,( j" j5 ^( ?; a; z4 l1 l  J
3 e, p- ?/ w+ w& M! X2 J
有兩條友 人地出咩post都係回【不錯!不錯!】同【祝幸福】8 a# z. z1 ?& ~

\' _5 q, d" r唔見你話佢地灌水?
6 D# e3 z1 W& M" p  C
2 y8 h; R  b, ~, E( r姐姐...........你同版主鬧交, 做乜拖我落水喎.......+ s' a7 ]7 ^9 w& \* `  b! u3 ~0 A

( R9 u- O1 N2 ^% G6 n: r2 A2 v: B請你去睇哂我所有的回覆.......我只會在那些想識其他姐姐的貼, 才會回覆【祝幸福】.....
+ V' h+ h/ D! N+ h2 Q5 g7 {# h呢個回覆, 只佔我所有回覆的小部份......4 \8 M1 X  N6 T+ g, B
我依家怕咗你, 以後我會回【祝找到幸福】.....我係斯文人, 唔會回露骨的字句, 唯有講句低調的祝福......3 ?" H4 e8 L6 g$ b
5 D: a( o) k$ B: G4 \3 x' `: D  V7 Q! b( B4 H
果個版主, 都扣過我分, 不過唔係因為我回【祝幸福】而扣囉......
作者: Asuka    時間: 2022-9-25 15:13

Twitter 有乜睇?自己感受一下就知
作者: xlive    時間: 2022-9-27 02:33

你twitter 係?
作者: janet    時間: 2022-9-28 09:41

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-9-25 12:17 發表   9 ], R" C* q! o, V( u2 k

0 g& b8 w$ k, {$ p5 ^  a# B4 N5 ~( X4 L
姐姐...........你同版主鬧交, 做乜拖我落水喎.......5 d( S- X) w6 N0 |( S; h; m2 j
' E1 W7 `( }# {- i+ O
請你去睇哂我所有的回覆.......我只會在那些想識其他姐姐的貼, 才會回覆【祝幸福】.....% @& J) c: S3 F: Z& i1 W
呢個回覆, 只佔我所有回覆的小部份......
+ g) T/ @% _0 W4 @我依家怕咗你 ...
$ R( a4 T; T6 H8 H) M: p4 S2 p其實我都有加人分架
* j% J- L9 R! o
( p$ ~$ \  q# v% Z& A" i; g其實呢度總版規寫得好清楚
& a- Z9 Z5 }7 C5 Phttps://hkcd.tv/thread-530-1-1.html
5 o( |4 l* m! L+ [; ~" z# Z: Q  z5 f; B9 V& t6 \  @
[3] 禁止洗版、灌水或呃post! r& [% ?  _* n/ L7 F: E5 ^3 S' F
灌水或呃post意指無意義、過於空範、過於精簡、文不對題的主題或回覆、 (只打thanks, thx, good, nice, push, support, hihi, 推, ccc,....,see; 只用符號或圖案表情或自己回覆自己 等都計算在內)
' u4 e/ S% a9 O# y$ B- }6 y5 j三個吹水區可在合情理下使用純表情符號回覆5 g, Y! {, x; Q: G
外連表情, 即非本壇表情可免使用純表情符號回覆罪
" r2 {- k2 F- \8 x  L& J# B8 J3 ]洗版是指在短時間內不停開新主題,或短時間內不停回覆,全版最後回覆者都是同一人,無意義的內容,或回覆內容連續相同。
0 I4 d& o, J3 o, u4 R! a8 `7 s5 e! d禁止發表無內容,或內容與標題不相符的文章
& k- N) f, Q" X相類主題不得分開幾個主題發佈,例如標題美腿1,美腿2,美腿3這樣,如是同一輯圖片分開發佈,更是重罪,請勿以身試法。. p- Z" d& }3 Q9 T0 l8 c9 b) T' U
收錢的貼圖主題必須有5張或以上的圖片,否則將被強制退款。
' S" u/ _9 J! r8 h5 d" H$ y3 [9 {不得將相同主題在兩個或超過兩個不同版區重覆發表. J& ^+ x1 D# N5 K
. |, ~% s9 b7 j0 s
佢只係不滿被扣分啫
: B4 t4 I( k8 Z0 t1 W而家我上黎都會睇下新POST,以前選一些來看,而家全部都睇/ D5 M! r; n; |( i; n
另外要清理舊POST
' P5 q1 J0 A( N( a: h' `; t有時D POST D LINK 死左會試下搵唔搵到
6 E8 E1 m' K% U仲未有時間招呼佢
+ F1 y0 ]1 W, Q! i; g! h: k! B( h- O
不過都好高興呢度D回文質素有所提升。
作者: MiaCat    時間: 2022-9-29 00:06

引用:
原帖由 xlive 於 2022-9-27 02:33 發表   
2 f) B, _; T8 Z0 e7 F8 Q! Z8 u2 [$ ^. e你twitter 係?
. j& J  `  _% b  @! `
原本有諗住放出黎 但又怕怕+ a, r$ b% A' }
6 L4 x" R: `! p$ Q

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0