標題: 第一次著女裝行街 [打印本頁]

作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 13:05     標題: 第一次著女裝行街

喺荃灣著住全套瑜珈服(上衣三層胸墊)行街,好刺激!6 J) P: R3 ?% y/ H
不過都係太怕醜,上身要再加多件白色t-shirt+ n2 g% K' ^  Z! {9 p. ]( Y. y. h
+ G$ W4 {! v" [1 s5 A* K6 I
作者: gila    時間: 2022-9-19 13:21

無相睇。。。
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 14:35     標題: 回復 2# gila 的帖子

啲相太大放唔到😭
作者: christina01    時間: 2022-9-19 17:24

唔知會不會見到你在荃灣
作者: wahkaka    時間: 2022-9-19 17:41

有相看嗎?
作者: 妮高娜    時間: 2022-9-19 17:50

可以壓縮相片,再放上黎
作者: p12345    時間: 2022-9-19 18:08

等你放相
作者: joey221    時間: 2022-9-19 18:25

引用:
原帖由 偽娘貓 於 2022-9-19 13:05 發表   
. L# N" w, h7 X# d5 o[local]1[/local]喺荃灣著住全套瑜珈服(上衣三層胸墊)行街,好刺激!
, x" v, [! F  \# |不過都係太怕醜,上身要再加多件白色t-shirt3 J. B, \0 A8 z9 s$ H! N9 V
[local]2[/local]
6 m1 s2 o, {2 l$ A- H

& R5 X& ~/ X5 @1 B3 f全套瑜珈服也是很焗
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 19:13     標題: 回復 6# 妮高娜 的帖子

已經盡我所能去壓縮,但係都係話太大
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 19:15     標題: 回復 8# joey221 的帖子

唔算好焗,但係我本身易出汗,所以件衫濕晒
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 19:16     標題: 回復 4# christina01 的帖子

兩點鐘左右已經去左銅鑼灣果頭,而家返埋屋企囉
作者: Nanase    時間: 2022-9-19 20:35

講得出Legging焗既都應該係冬天褲拎黎夏天著
( E7 d  L5 a+ V$ h; H* T3 W1 D怕汗多有汗印著黑色/白色
/ }1 }$ ?5 E, v5 M8 T* A夏天出街我好多時都係Legging + 背心 Or 超短牛 + 背心 配運動鞋/涼鞋係最舒服0 O4 ?  \5 Z2 ~3 p7 X  [1 \
6 ^' {. j, m8 v& R7 ?/ G

作者: fish    時間: 2022-9-19 21:40

質料問題9 T; d! g  V. t  D- j7 w: q% e) E" F

; |( }  H8 J' t. ]1 t/ \我著黎行山都唔覺焗,好舒服
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-19 23:25     標題: 回復 1# 偽娘貓 的帖子

No photo no talk la!
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-20 08:10

恭喜哂.....................
作者: siuyan_7    時間: 2022-9-20 10:22

有第一次好自然會有第二次,一定會
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-20 20:23

終於有相睇喇!
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-20 22:18

不錯!! 不錯!!5 }0 e( U+ }4 T* [9 K; k6 k
有第一次好自然會有第二次!!
0 s! |$ d6 ]: {, j" v$ E7 Y
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-20 23:15

其實最麻煩既係我媽唔比我買女裝,搞到我啲靚衫都係收埋喺公司locker度,想要洗會好麻煩; \& p9 `% r9 @# k+ B
著出街唔難,反正而家出街要戴口罩,加多頂帽就唔使太怕醜,但係出完街之後洗衫就好麻煩,自助洗衣店洗完又要用乾衣機,污糟衫又唔可能儲太多先洗,洗一次成六七十蚊,條數都係" c$ p" x7 z; P6 P+ M6 a

0 w  D% y, ~' d) v/ X[ 本帖最後由 偽娘貓 於 2022-9-20 23:18 編輯 ]
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-20 23:19

Good trial!
+ E! p+ A2 m* C9 [- o( `% vThank you very much!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0