標題: 新娘俾人搞 [打印本頁]

作者: 和服迷    時間: 2022-9-16 23:08     標題: 新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: G67891    時間: 2022-9-17 02:05

Gooodsddd!
作者: joey221    時間: 2022-9-17 03:09     標題: 回復 1# 和服迷 的帖子

第三張
% K- \$ n+ j9 Z5 B; f太吸引/ \" }0 ]- v) n3 a: l; l- p2 k
我化為新娘子奉上自己
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-17 09:21

Oh........oh.......oh...........
作者: willy    時間: 2022-9-17 13:12

好想變成她們
, [: D% E8 C! E1 O最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
作者: JoJo1217    時間: 2022-9-18 06:21

版規唔可以露三點
* p( E7 n; X+ q  y" k呢個壇已經無人管理) l1 b' |) V, C$ ?( T/ X2 _! |
如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D
作者: 和服迷    時間: 2022-9-18 11:56     標題: 回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-19 01:16     標題: 回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!' \' _, |- n7 k. R. z- N+ N+ ^
真的不宜有露點相哦!
作者: vm0510    時間: 2022-9-21 20:33

太火辣了2 G2 r$ k5 Q/ r4 H+ k" ]
真性感
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-21 21:47

不錯!! 不錯!!
9 \) N0 D3 N  d太火辣性感!!
/ r$ p' v0 O! r/ \/ }
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-25 05:41

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   
' W% b. y9 N/ J! M好想變成她們; S4 n  f* L) }
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
. D' v8 e0 R. g( j8 s我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
作者: willy    時間: 2022-9-25 18:25

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   
8 P  e- a5 w& c6 j& u: g( ~2 \# t6 N, i+ a, y" q" U
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
0 s% K# y' {) ], r, p! X3 x; i% }) i# d# J
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-27 19:27

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   6 z! }: T# q; C5 f

" J" C% P+ b# O+ Y! t+ S% w' }- e' r7 c
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
) n1 Z, U0 J. z* N我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
作者: willy    時間: 2022-10-2 18:57

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   # E+ v* F: b$ {

$ T0 k: ~5 }* N4 D0 Q4 `' \" d我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
) t# P; ]/ \% V2 n0 Q

7 {' E7 z' e% ^& x5 \& Y如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-10-2 19:58

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   
8 {. [, K6 V8 E5 h$ d: G2 u* M0 I7 H- c& Y) c3 \
% O) Z, D1 k7 N
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
' y% B( P& Y7 \# d% d9 J
我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦
作者: 1677    時間: 2022-10-4 00:18

露點相最好盡量避免) Q4 Y. F7 Z+ A, c" K

9 h: f+ R. d& V2 J想睇咪自己google囉

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0