標題: 大家好,哈哈,な州荔湾运动型直男 [打印本頁]

作者: cancan0436    時間: 2022-9-5 17:20     標題: 大家好,哈哈,な州荔湾运动型直男

大家好,各位,香港,澳门的靓女们,你地好- y4 C3 Q4 C8 j9 g9 h
我係な州荔湾的运动型直男
- Q# o3 ]; a8 H! [) r2 K36,172,65kg
7 G7 s1 _- L% `7 x" H有丰富经验同实操,哈哈
+ H; w3 Z8 S1 d6 S4 r# c唔知道点
作者: cancan0436    時間: 2022-9-5 17:22

自问,唔系丑男,都几开朗,阳光,玩法多,性能续航性长,哈哈% _* i* M0 l; L# ?3 N
如果可以认识,大家方便留个微信吗?5 |( m6 V. U, L& r
多谢各位靓女比面
作者: cancan0436    時間: 2022-9-5 17:25

仲有,我发觉,香港的靓女们比な州本地的cd,身材都好好,系我钟意既类型
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-6 01:03

現在好像未通關喎!
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-6 08:20

祝幸福........
作者: cancan0436    時間: 2022-9-6 17:13     標題: 回復 4# Charlotte_Tse 的帖子

应该通啦吧?我朋友前排去澳门,都可以
5 O% u8 g9 K/ [% J- Z* ^7 ?9 f! R- e数据显示香港都は乜疫情了
作者: Nanase    時間: 2022-9-6 19:10

引用:
原帖由 cancan0436 於 2022-9-6 17:13 發表   ! R! p. S0 p% p6 E- ]
应该通啦吧?我朋友前排去澳门,都可以
" l' F/ F7 J/ v, S0 A$ }# V数据显示香港都は乜疫情了
' c8 L. R1 E: U' V2 K7 W5 m. q

: H* d6 d. h3 r4 {0 l8 w* G國內數據相當精準 , 擁有高度新聞自由8 v: `8 F9 v* B* B7 {) \3 |
相信黨 , 就沒問題了 , 快黎香港玩吧
9 T6 Y# l7 C- y) m; @( z( W, o8 Y) t, J$ ^2 R5 H: o* ^6 m! [2 R( O! {' P

作者: p12345    時間: 2022-9-7 17:59     標題: 回復 7# Nanase 的帖子

笑Q死我
作者: user9527    時間: 2022-9-7 22:50

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-9-6 19:10 發表   
2 b( k( `4 X: m, q8 `( ]
5 |9 Z  ?$ \4 ^/ p1 P! I$ _* Z* a5 r6 [9 f  W: w3 l/ x3 C
國內數據相當精準 , 擁有高度新聞自由
, d' t: E$ T2 j  P( B相信黨 , 就沒問題了 , 快黎香港玩吧
1 D& d, A" s3 j3 m  U1 x
0 h- b4 l/ R6 b  ?/ h
! a) U: b  u( l& i  T
感謝黨!( W# y+ R& k  J9 B! T* H  H3 i) x
cd戰友辛苦了!!
作者: cancan0436    時間: 2022-9-8 19:53     標題: 回復 7# Nanase 的帖子

其实…………我一直都唔相信我地哩边d新闻,有d新闻,当每日一笑睇睇……………日日捅喉咙,烦啊,太过度紧张了,は必要
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-9 02:43     標題: 回復 7# Nanase 的帖子

Ha! Ha! Ha!
作者: Nanase    時間: 2022-9-9 11:05

引用:
原帖由 cancan0436 於 2022-9-8 19:53 發表   $ _* n$ ?' @6 i) M
其实…………我一直都唔相信我地哩边d新闻,有d新闻,当每日一笑睇睇……………日日捅喉咙,烦啊,太过度紧张了,は必要
2 E9 x) c0 D3 L6 \1 X
8 z; h, D7 L4 N- m, g1 `

/ g5 ^" B& E0 R" L幾時都話中國人係有高度既言論自由$ o' }' K# w. {  _6 l% \# i
可以善用文字列明唔信官媒,發聲話D政策煩同無必要!
作者: jessica820    時間: 2022-9-9 22:24     標題: 回復 12# Nanase 的帖子

嚴格嚟講,係喺港澳叫做仲有言論自由 je.....8 Z7 X- N" W, e% R/ m$ x/ o: h$ ?& }! D

( L# \; C) R" l' g  L另外回原 po:澳門同內地確實係開咗關,好方便(前提係旅客無去過有疫情 ge 省市),不過香港同內地未開
作者: cancan0436    時間: 2022-9-20 15:32

得闲露一露,提高知名度

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0