標題: 三絲而後行 再入三絲 [打印本頁]

作者: AWPSTG44    時間: 2022-9-4 00:09     標題: 三絲而後行 再入三絲

對絲襪難以抗拒啊
8 \% }4 ]3 H# I) t, O穿了上百雙絲襪 8 d' K7 q) G' w9 O+ ]" r" }; x0 O* X
房裡的地方都能找到滿山谷的絲
. [) A% ^+ ^6 H* Z3 Q還是滿足不了我愛上絲襪的美好8 t# r  m/ }! H; D8 b4 H
只要出門買東西看到喜歡的絲襪9 r. N; ]) h0 ^; k0 B3 |5 e
必定要帶個兩三雙回家才甘願1 k( c0 L0 g4 W; [. G& [& S
連枕頭下也有十幾雙絲襪" s6 R/ ]7 P4 ~+ a) n
現在出門又看上喜歡的而且都是睡覺必穿' @! ~  c/ [' g, I$ D, T; }
[attach]311281[/attach]
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-4 09:38

恭喜................
作者: cyw    時間: 2022-9-4 10:00

作者: joey221    時間: 2022-9-4 19:06     標題: 回復 1# AWPSTG44 的帖子

品質好,期待穿上
作者: 夏天    時間: 2022-9-4 21:36

那個像葉片的部位不知道怎麼稱呼
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-5 00:02

我也愛上絲襪的美好
. I# y* ]4 y, N9 h( o- Y
作者: pantyhosemancc    時間: 2022-9-5 11:54

絲襪真的會穿上隱!
作者: ngyl1394    時間: 2022-9-5 12:36

wow! 蒂芭雷都算是出名的絲襪牌子
* H+ |# v2 @  G: Z7 C質量很不錯
作者: AWPSTG44    時間: 2022-9-6 20:22     標題: 回復 5# 夏天 的帖子

比基尼絲襪
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-9-6 22:34

作者: JayLai    時間: 2022-9-15 20:16

我都想日日著⋯
作者: cottonsan072    時間: 2022-9-15 21:24

Bikini 絲襪真係好正,每次同男朋友做對方都會要我
作者: cdminmin    時間: 2022-9-15 21:52

希望可以睇到妳著上俾
& I1 U" F; n- @6 R- C; i我地睇
作者: et202    時間: 2023-3-17 18:28

希望看到真人,感谢分享。
作者: HKReindeer    時間: 2023-3-17 23:00

引用:
原帖由 AWPSTG44 於 2022-9-4 00:09 發表   
  u. M, |2 y- P% H' E對絲襪難以抗拒啊   w* L2 r( n8 N8 q5 v
穿了上百雙絲襪
9 [2 @, \2 ]2 t7 [' A; Z2 u% X1 B! |房裡的地方都能找到滿山谷的絲7 N3 l2 k- M7 |) {* Z3 i  B2 \( V
還是滿足不了我愛上絲襪的美好
3 k% Z; J- b/ z+ V7 P/ e只要出門買東西看到喜歡的絲襪6 l; f3 {# q( R0 k7 T- \+ y. f
必定要帶個兩三雙回家才甘願3 I" E' t& }; ^* K) I; x8 N
連枕頭下也有十幾雙絲襪
) |5 B) S: @3 y  q  c; z現在出門又看上喜歡的而 ...
' U' U% X5 K: g# R+ G
. N7 \/ ~( n( W樓主,你講得冇錯,今時今日我穿絲襪真係難以抗拒,同埋都唔係三絲而後行,係瘋狂入絲; z$ {* u. E& r, v9 x9 K
3 d  l* [. S) p1 x: r+ ]' f; Q. R
再加上,有幾項真係同樓主差唔多,不過D絲襪我會有一個儲物箱存放,依加D絲襪真係有增冇減' n) \7 ~5 ?1 f7 y6 l5 I

0 g4 r5 Q5 M% T: [2 W- U  `5 R, w同埋同樓主一樣,睡覺都係著住絲襪黎睡,每次睡醒我對我雙腿特別自豪的
作者: hhhppp333    時間: 2024-7-7 13:54     標題: 回復 1# AWPSTG44 的帖子

very nice thx

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0