標題: CD後的妳性格變成點? [打印本頁]

作者: fung2006    時間: 2022-8-17 21:19     標題: CD後的妳性格變成點?

未CD的話,會只係一個正常男人,可以有D粗魯* g8 X1 W  e6 }4 U" [6 Q* ?
但CD後,會無咁粗魯,貪靚,會成日對住塊鏡(酒店先可以CD...),擺下POSE,玩下飾物,
1 U5 p  S, b6 p/ p6 k然後有各種幻想.......... , }/ g' v- A& e7 b' P* I
% X  p* A6 l" a+ h
不過淘寶時其實都會變成女性的內心...
( I' g8 i% q* @" ^+ t6 Y+ e" W4 r/ q好似另一個自己存在咁
' }: w% a* I* F5 \% Y0 R
+ ?0 u8 H) d+ g' f[ 本帖最後由 fung2006 於 2022-8-17 21:21 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2022-8-17 21:53

引用:
原帖由 fung2006 於 2022-8-17 21:19 發表   
* D  f- B6 r4 I9 g$ i- H' }未CD的話,會只係一個正常男人,可以有D粗魯6 h: O' z# O* M4 U; i
但CD後,會無咁粗魯,貪靚,會成日對住塊鏡(酒店先可以CD...),擺下POSE,玩下飾物,
) @3 l% j$ A* @7 x/ C然後有各種幻想..........
- p' v- `! o# e4 e/ u" d+ `) L. p' M! R. \$ `9 ]
不過淘寶時其實都會變成女性的內心...+ w5 I# v' F  E1 S3 d3 H1 U2 i% n
好似另一個 ...
% w" z3 C3 N/ d1 k: g6 p8 v. F& M5 m7 o換上女裝之後  C: u) w/ y7 d1 M  X
會夾理雙腿坐
* E$ G( c6 C: Q- K3 t當正自己是女生
作者: miniraven    時間: 2022-8-18 02:07

CD後開始注重自己身材去減肥,會定期剃毛
, o) y0 w1 m! Y. n4 S# {同時都花了一筆錢去買女裝服和租酒店去女裝哦
作者: denisews1018    時間: 2022-8-18 02:26

有「女心」, 人家便會覺得你似女仔,不用扮的、一切都是自然流露出來、好自然的..~
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-8-18 02:55

鍾意翹埋對腳坐,同埋CD後因jj向後放,鍾意去小便
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-18 08:27

細個果陣, 屋企人經已話我好姿整...............
作者: okmijn    時間: 2022-8-18 10:13

企的時候會雙腿夾緊了,有時穿裙子會交叉腳企,無聊時會用手指撥頭髮。2 F$ }& z% F  Q( `3 F7 C
明知自己短裙和穿了透明絲襪,入餐廳會故意找些近落地廚窗位,讓途人看自己對腳,什至有意無意之間用手在
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-8-18 12:43

都好複雜.4 D% n5 c) h5 F& G( i

# P. ^# ?+ V, K* _! P  mfor 我啦, CD 係尋找另一個自己, 可能係透過CD, 來得到, 甚至是玩弄日常渴求, 但得不到的嫵媚女性吧. 所以CD之時, 感受到自己好像一人分飾兩角, 一是渴望玩弄穿著絲襪美腿高跟熟女的男人, 另一個是穿上了這些, 以此來勾引男人的性感淫蕩熟女.
- z# R; f" i4 L' P7 s% `# U* L5 e. j7 N+ M
做返"正常人" 之時, 心思思又想CD, 比之前會更多地注意自己的體態, 皮膚, 指甲等. 我個樣點扮都唔會靚, 所以面呀, 頭髮果D唔使諗.  # m& V% y) z2 Q/ B
+ J3 ]2 H5 M( V
兩個角色都有衝突, 做正常人之時, 會想自己是一個大隻肌肉男, 皮膚黑點也沒問題, 但太肌肉, 太黑, 著女裝衫又不好看.
! s$ i- ^9 o+ z8 |3 D& p. s7 K/ Y; U1 o
作者: 好奇者    時間: 2022-8-19 03:53

我CD後會變得怕羞、說說細聲,同時內心想被「欺負」.
1 e2 K0 ?/ ~* u; c如果我CD後,
* n* u7 D: t  W被人說一些淫語侮辱,如果內容涉及身體會更興奮
8 N% D3 X1 q& B1 u7 w+ Z$ e例如:你這個XX女人,臭雞,姣X
, B$ Z3 @6 s5 o, q9 f5 i3 l! O你的妹妹(下體)好賤/ L6 A" U- r3 O( D+ e' M, i4 w
或者CD後要我說淫語,我的內褲會好濕.../ Q: r8 C3 N& R
例如:我個X好舒服# Y1 N+ z2 w& }: P% }* g& l. ]
我係淫女人..
作者: Asuka    時間: 2022-8-19 07:26

心理生理無乜唔同,只系著左D女人衫,但會注意儀態少少,同留意化妝有無做得更好。
作者: lavina0127    時間: 2022-8-20 18:55

討厭自己的腳毛,非常享受坐著小便
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-8-21 00:13

唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過
& C/ A" F: q0 [( A由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-8-21 01:05

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-8-21 00:13 發表   
& K4 I% t1 v" R8 P唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過* |* ?( S2 M) _  Q$ q' ^, V1 c( Z
由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
# \) y$ d- n8 k! D/ {+ d
$ g7 V5 J1 i" F- o/ u6 W我都係咁,CD後男果部分出黎凌辱果個黑絲熟女秘書
作者: tsekw    時間: 2022-8-21 01:37

行為上會不自覺地女性化咗
作者: joey221    時間: 2022-8-22 09:21

引用:
原帖由 tsekw 於 2022-8-21 01:37 發表   7 G$ w4 w! R' H
行為上會不自覺地女性化咗
9 w* @0 Y. m  Q0 E/ K0 U6 X# f1 t( R5 z
很自然地嬌姣
作者: fukukita    時間: 2022-8-28 12:11

外觀形響性格
作者: Marie0749    時間: 2022-11-15 13:56

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-8-21 00:13 發表   " p9 p  ]. u' j' t. I
唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過1 _$ L3 |5 V( f) C5 m& {+ d" _3 l
由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
9 Y9 M* W9 Q. s
5 t6 z0 f  x9 F7 Q% D
引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-8-21 01:05 發表   
4 g4 N( t! G2 r9 A) s$ D
3 d! y9 q2 s# h9 d9 J, a' X- {7 s3 A$ W& t( j# x
我都係咁,CD後男果部分出黎凌辱果個黑絲熟女秘書
0 j; ]- R; R0 W4 l
6 t% m: G, f2 J; D6 U  U$ V6 ^' q4 R

" m& @2 Q* u3 Q, r8 Q. E: w1 R7 A( r9 s, ~6 f% i: m) R

* O- X. g* H7 }. a# z! T% T) K* I+ |! n# a1 i( |1 \% d5 z0 E$ l
Yeah!  平時系街唔敢輕薄性感女仔,宜家可以肆無忌憚周身亂摸o窩
作者: x_louboutin_x    時間: 2022-11-24 11:43

I will seat for pee and keep shaving. Maybe start foot/legs caring in the future.
作者: ReeseBB    時間: 2022-11-24 22:28

小鳥依人,嬌小女孩咁
作者: 916    時間: 2022-11-26 11:09

坐資,企係度果陣會不自住咁內八
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-11-26 16:28

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-11-15 13:56 發表   
  N, G7 v0 R$ J4 d' K: O7 M  D
# e0 U9 \. i: v- w5 B5 M1 W* p* g; A  k) G- P4 L6 }8 L- K
7 I& X: S# c" B) l+ {
) a8 \6 d- i( K7 ^  |; T$ m+ W

8 ~. Z, n) Z2 q" H' E+ R& r7 J, @0 y- E% ?
0 b1 v8 V) J! N: q$ x
$ I- f8 ]2 Z1 t) O- S

8 ^. i% H) G* Y4 G! BYeah!  平時系街唔敢輕薄性感女仔,宜家可以肆無忌憚周身亂摸o窩
; }% X, `: \7 S+ M* K; v& |2 ~+ [- f+ m/ V  {; t/ |, s5 W/ C  \
冇錯!我CD後成日都「輕薄」自己呢個「女仔」!尤其是摸自己個胸同著左絲襪對腳!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0