標題: 動漫節揮手區 [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2022-8-3 14:40     標題: 動漫節揮手區

想問下呢道有幾多人動漫節出左女角/CD/女裝架?* U! U9 Y7 r" H' T: |9 M" a
因為我今年第一次Cos啦(好一陣),更衣室居然見到有一半男仔著左絲襪、著緊裙…# z3 V$ |9 q  I
: t0 V' x7 L# J7 ~( a
個一刻我先發覺原來個世界咁大、咁多男仔出女角…
4 n- j; K& Y2 |) c; Q3 P另外見到論壇其中一個人啦,不過我無相認。
# `* f7 w1 ~1 E$ c& {+ i$ q  f8 O) P
! l. p1 o+ Q- C# i8 P/ U現場太多本身識既人,唔會表露身份。
作者: kinkyb    時間: 2022-8-3 15:08

你cos邊個角色呀
作者: 和服迷    時間: 2022-8-3 17:01     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

今年冇去la
作者: noel    時間: 2022-8-3 19:52

其實日日我都有去影相,不過衹係著lolita 去左一日,聽到好多垃圾講今年做乜咁多男人著女裝,其實我覺得呢D人根本唔應該入動漫節0 p5 l5 h  _3 o0 |' {8 p6 P

* Q2 r7 ~) H& j[ 本帖最後由 noel 於 2022-8-3 19:55 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2022-8-3 23:00

今年冇去動漫節......
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-4 08:02

多謝分享................
作者: joey221    時間: 2022-8-5 11:59

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-8-3 14:40 發表   
% U7 y% i/ B  A" {5 q8 V- D想問下呢道有幾多人動漫節出左女角/CD/女裝架?) H& Z& G7 R' w+ m' i3 P
因為我今年第一次Cos啦(好一陣),更衣室居然見到有一半男仔著左絲襪、著緊裙…0 e. i3 x; Y8 @8 s- E* t
. {+ N5 z9 a( W
個一刻我先發覺原來個世界咁大、咁多男仔出女角…8 L7 O# k' {6 p* l0 O" f
另外見到論壇其中一 ...
* d+ D2 H3 A2 G  a$ b! ?, v3 f4 Y" k7 B. R) G
可以穿上裙子,太好的事
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-8-6 23:21

動漫節似乎不適我這些4字頭中女CD呢!
作者: christina01    時間: 2022-8-7 10:45     標題: 回復 8# Charlotte_Tse 的帖子

我係永遠的少年,唔記得那漫畫的,最重要心靈年青
; Y- W" Y; r# G& c5 P2 J& [! D, i7 @% M" q; i
作者: gmomo    時間: 2022-8-13 19:43

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-8-3 15:08 發表   # q. J- t$ Q+ O1 i' P! I( I6 ?$ R
你cos邊個角色呀
; P: W& B2 J7 `& k% ?$ p; z. D* b: L
隱藏角色。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0