標題: 豐胸膏 [打印本頁]

作者: kenny_apple    時間: 2022-8-1 03:48     標題: 豐胸膏

我心思思想試下豐胸膏,好想擁用屬於自己既胸部,著bra唔駛加pad, 我估被人玩自己對波波時會好正
3 G7 X* h% t; L2 L
5 ^+ C, o% e) d: j1 p# m8 @3 [0 c唔知有無絲打試過? 我爬咗好耐文,有人話得,有人話唔得5 {2 T" {6 g: X4 f0 \9 ~
% x5 S1 t9 q& b! B
同埋我未ready做藥娘
, K: }3 [8 v1 z5 u9 O+ E# n6 p
, O5 Q  }, i! J唔該哂絲打們!
作者: gila    時間: 2022-8-1 07:19

要加埋每日飲2公升木瓜奶同埋2公升豆漿先有效。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-1 08:31

多謝分享..............
作者: Nanase    時間: 2022-8-1 15:42

有得 , 但人人體質唔同
. z: R" R+ t8 A& U) V3 g3 g: F; V有豐胸膏/藥0 |. Q& p+ ?3 p/ p& q. x
抗雄同雌激藥出售...有意PM我
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-8-2 00:24     標題: 回復 1# kenny_apple 的帖子

人人體質不同喎!真係好難答你呢!
" P8 x  ]: u; V! G" A; u/ r( H正如我可能天生男性賀爾蒙不足,CD時,胸部都不用加pat,收J難度也不大呢!
! g" s! Q, o7 K4 m4 P唯一把聲有點老牛…
作者: kenny_apple    時間: 2022-8-2 02:56

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-8-2 00:24 發表   
2 w0 H$ J6 u+ q9 L# B人人體質不同喎!真係好難答你呢!' I: O$ H' s7 X; C  J+ ]; I
正如我可能天生男性賀爾蒙不足,CD時,胸部都不用加pat,收J難度也不大呢!: P9 U$ W$ h+ R- {4 s" O' K
唯一把聲有點老牛…
( d+ a( R8 c4 _) S
好妒忌呀! 哈哈& {8 w% q% D  a" M# Q% j
我而家已經慢慢由CD轉做想全女裝生活
作者: atr182    時間: 2023-4-26 13:07     標題: 回復 4# Nanase 的帖子

Pm……..🤣🤣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0