標題: 全身體脫毛 [打印本頁]

作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 17:18     標題: 全身體脫毛

有安全的一了百了脫毛法?不想常常用veet
作者: yoda0806    時間: 2022-7-16 17:47

想平就買彩光脫毛機自己做,三個星期做一次,年半到可以完成
3 `/ I- p" j* P% d我都用緊,有明顯效果,進行中  w8 K, s; W7 L
不過要好有恆心
$ w! y' G: C3 a+ s% [3 \不過想脫埋背後位就要搵人幫到妳啦!
作者: Yoshihk    時間: 2022-7-16 18:48

對,我自已只係脫左雙腳,跟住佢個schedule做,而家己經兩年無再理了,當然時間效果因人而異
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 20:15

引用:
原帖由 yoda0806 於 2022-7-16 17:47 發表   # ?# {) q0 W$ V( l: u0 s
想平就買彩光脫毛機自己做,三個星期做一次,年半到可以完成9 D& n* g, v( D2 q, B5 }
我都用緊,有明顯效果,進行中
- z( X6 f1 k/ {不過要好有恆心$ \" l- j7 O* v/ ?& D  V7 t
不過想脫埋背後位就要搵人幫到妳啦!
0 }0 W. X% B4 J0 ^2 n

2 [5 v# N1 d" h4 T
7 `& i7 `: s$ n家用彩光脫毛機我都試試
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 20:18

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2022-7-16 18:48 發表   . A$ m. Y5 w. B/ O3 s) K2 N
對,我自已只係脫左雙腳,跟住佢個schedule做,而家己經兩年無再理了,當然時間效果因人而異
3 p3 R2 V8 o$ T( l3 R: u+ U: e
: k! `2 q4 `' G8 H* S私處的毛毛都可以彩光脫毛機?
作者: Yoshihk    時間: 2022-7-16 20:32

肌膚太幼既地方佢都唔見議做,其實比堅尼位我都要較低一度先得,但d毛又較粗,所以效果就爭d,但雙腿就好滿意
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 21:06

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2022-7-16 20:32 發表   " f/ w: m8 {9 G6 g
肌膚太幼既地方佢都唔見議做,其實比堅尼位我都要較低一度先得,但d毛又較粗,所以效果就爭d,但雙腿就好滿意
4 a1 A3 R- e3 R7 D" }$ z) g
  j4 l  g: I* k) T4 [" i- e, u
私處現在還是毛毛,就是想全脫
作者: Nanase    時間: 2022-7-16 22:26

引用:
原帖由 aoi.cd 於 2022-7-16 21:06 發表   - y3 F$ J- q* A1 ?: b# Z
. }% k' _3 z* w: V: V! ^
私處現在還是毛毛,就是想全脫
' }2 L$ `- h- J
  t6 l2 u! J+ D
我用緊Philpis果支! L7 Q+ |1 s$ b4 J# u9 m! A
除左近眼既地方...其實都打得
, S. M0 D4 E- G  @0 _, P2 `8 I不過毛越粗既地方...打落去就越有感覺
$ x. h$ p; d" d- }2 W( J打完會有機會再生...但會幼D , 再打就得
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-16 22:50     標題: 回復 8# Nanase 的帖子

妹妹講到好似好好用咁喎!
- O& D+ V' G' M% y4 l( Z但我天生體毛不算多,隔一段頗長時間才需要用脫毛膏呢!
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 23:30     標題: 回復 9# Charlotte_Tse 的帖子

我剛毛,要很常常就要脫
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 23:31     標題: 回復 8# Nanase 的帖子

搞一部試下玩先 thanks
作者: SweetDreamer    時間: 2022-7-17 11:04

多謝分享..........
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-17 15:53     標題: 回復 10# aoi.cd 的帖子

咁在短期內,唯有勤力啲脫毛囉!
! r$ n8 g& c' v4 i' B) b8 |* s我可能天生男性賀爾蒙較正常水平低,天生J細小、不多毛呢!
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-17 16:11

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-17 15:53 發表   
1 Q4 Z" ]/ Y# u+ J7 @9 _: z- L咁在短期內,唯有勤力啲脫毛囉!' H) [! V5 b0 q6 n2 @( a, K/ J
我可能天生男性賀爾蒙較正常水平低,天生J細小、不多毛呢!
' z" t% H: C7 t5 k

, B1 j5 D: k4 V. vJ 我也是小,但毛多
作者: denisews1018    時間: 2022-12-2 00:20

去了唇周圍的毛、除了體毛, ,      _ __身體便由然有了一份精緻感   ((..心想:可以出街了 ............................      ))
2 ^$ G- z, R3 |$ @3 m3 I1 z; b9 M1 R: }9 e
) c8 Z$ A9 x" b2 T

) z, T5 G4 r' \5 n6 q; }) D/ E
' |+ H" ?4 s. P( u" x
" u' h# G  w/ w0 Q& ^8 o+ |- V! J$ D9 T0 D
9 [0 {( E& h' g0 t6 h
9 d$ s) M: a% ^1 z* @

9 s& o; r" O3 _% C  }7 M: ^! ]( r7 v3 X, i
0 G: x3 m3 Y1 |9 s8 D3 [2 S
1 N4 M8 H0 x) O/ R, h

. b2 z, H/ c8 _
7 T7 @- p; C. J2 u( z# d; l4 Y0 o.
作者: judy712    時間: 2022-12-2 08:48

儲到錢,可以出去做,見IG廣告話 做全身 大約$7200,好似是女士價,男士不知多少錢,話永久保養,唔知得唔得,但相信效果因人而異,又或者氹你上去,再劏你
作者: cecichan    時間: 2022-12-10 00:06

可和我聊下. 我算是全身做了激光脫毛. 1 v( B/ W1 L2 B/ _- M$ m
但因為部位, 我在不同的美容院做. 腿毛效果仲係唔夠好.
作者: 依戀    時間: 2023-8-30 17:37

彩光脫毛機
7 s+ d3 i. k* n9 Q1 o可以來試試了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0