標題: 30+ BI男搵 TS/CD 長期關係 [打印本頁]

作者: Mrkh2022    時間: 2022-7-4 15:03     標題: 30+ BI男搵 TS/CD 長期關係

小弟冇咩吹水技巧,屬於實幹形2 ~4 Y: `! c! V+ P

5 f- M' ?: W8 `8 c不過各位姊妹都不妨留pm我TG,大家傾下先
& n' R7 |1 J9 F3 ^/ `' Z/ ?
) E* l# x" x; L$ Q希望可以發展長期關係,因為小弟喜歡中出,如果大家夾得黎又願意定時做身體檢查就更好
2 b" _7 m5 u9 _3 D0 e% q$ l6 A; u% }: J- m, e7 d6 w! I
簡單介紹下自己,30歲以上,180高,大隻但偏肥既身形9 C/ Z/ G/ m8 b
# `8 I  K2 R0 c! f
喜歡後入/強姦play/SM/綁繩
$ o" x0 N/ u# V1 e( p4 v& {* B. S) Z- y. y% p( O) W
最想搵到TS但未做手術的你或者CD都可以,唔怕你大J,只要唔好比我man就可以
作者: kinkikeith    時間: 2022-7-4 18:43

我又嚟呃post啦8 }) R" N- q3 |. K8 i/ {3 V" ]

; P% v; H9 C0 }, a5 a) C! L不錯!!不錯!
  G) |$ x3 W: d& U0 e3 c5 c0 P$ P1 s1 X9 w

作者: Qwer1967    時間: 2022-7-4 21:36

作者: ada1982    時間: 2022-7-5 07:09

我想呀,不過唔似女仔,所以fail
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-7 01:04     標題: 回復 1# Mrkh2022 的帖子

你好!我高167、重63,就算我穿高跟鞋,都高唔過你喎!9 l, X5 y; N! i5 ^) `# a
但可惜我已4字頭,加上樣子不算太女仔,應該唔符合你的要求囉!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0