標題: 大家覺唔覺自己有女人既第六感? [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2022-6-30 23:51     標題: 大家覺唔覺自己有女人既第六感?

我好覺…
  N' k5 u: g+ i9 O, b* z% p例如好似今日咁,感覺自己Set好晒,一早預好plan晒,做好晒所有工作。
8 ]& D: X; L( }: P$ ]理論上一定可以準時放工。但硬係有預感,實會比人打亂晒陣腳。
1 v) Q* t3 L0 Y1 |點知真係。臨收工前15分鐘,上司整兩隻野要我做。
! n5 {3 ?* W0 S0 n- aBang Bang聲做完,收得工喇呱?
% m5 g8 e! ?* H2 o) W( ?未,IT話要幫我set野,要我係道,等佢整完先,但會遲15分鐘放工。7 w1 P- \  H5 Q7 X) \6 k$ q
最後呢,當然又係搞好鬼耐先搞惦,最後遲39分鐘先走得人!2 T# t, ]& u9 ?0 h. f% X2 B" K
. \% A1 l: r! m9 E" }; O# i
表面上好似女性咁永遠和藹可親,笑面迎人…
, P$ ^, s2 M# |3 D" H ( m! ^- T% s- `  G+ l9 [
7 r3 S3 y! l; \. O/ o" C! ?# ~& H
實質上…
/ \3 p7 u+ {) g1 G) B5 O: G. K9 B9 g3 X
' [) K* {( e& B; X: M  E* G( O
作者: 深兒    時間: 2022-7-1 00:04

噉你
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-1 00:07     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

我自己又唔多覺得哦!
作者: joey221    時間: 2022-7-1 02:45

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-30 23:51 發表   
" J! n7 V7 H: t: W4 a& v我好覺…
7 F0 q! O# l9 t& @2 x1 {) ?例如好似今日咁,感覺自己Set好晒,一早預好plan晒,做好晒所有工作。
5 L9 L- e* T7 \3 G5 ^* t9 @理論上一定可以準時放工。但硬係有預感,實會比人打亂晒陣腳。
1 F4 l+ v. N! I7 Y8 Z點知真係。臨收工前15分鐘,上司整兩隻野要我做。% z1 }2 Y6 T( I( ~
Bang Bang聲做完 ...
; L% f$ I% C6 i( d  @* h) C- G6 z' }* o3 s- Y& h
好姊妹為了生活,忍受一吓
作者: christina01    時間: 2022-7-1 05:54     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

唔多似女性第六感,似係工作經驗的觸覺....
6 W; w0 f$ z2 U- h# E, t6 }+ f6 y. k* x4 ~
作者: Qwer1967    時間: 2022-7-1 17:11

作者: heidiqueen    時間: 2022-7-1 22:07

唔多覺哦
/ |8 t, p8 |* @& T% J  B
作者: okmijn    時間: 2022-7-1 22:47

女性未必和藹可親的,姊妹。
作者: Eva0313    時間: 2022-7-2 00:50

第咩六感吖,你依啲叫做諗多咗
作者: shirleung87    時間: 2022-7-2 16:17

第六感係。。。feel到個男仔有兩個女朋友呢挺
作者: gmomo    時間: 2022-7-2 18:41

引用:
原帖由 shirleung87 於 2022-7-2 16:17 發表   # m" l: `* [& a# R" F( e! D3 O
第六感係。。。feel到個男仔有兩個女朋友呢挺
/ a8 j& B* M' E% V8 |) ?% p& D4 Y. N: ]; Z# n) v7 }, f
咁呢d我都有呀,之前先同完個女同事講,我覺得佢男朋友一定有第二個。( A3 t5 r7 \1 p3 T8 C& H
點知真係。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0