標題: 有少少鍾意左收 j j 添 [打印本頁]

作者: kinkyb    時間: 2022-5-19 21:12     標題: 有少少鍾意左收 j j 添

今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
) P  Z* }9 g8 m& ?7 A" k
  G  H0 I4 d, S, I) U7 ^跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司 5 ]4 [, L& r! R0 t% e- u# B9 M& @
6 R% C& y2 @1 `4 c% ?
斟完水食埋早餐就一路坐係個位,怕比人發現,坐下坐下就兩個鐘,由出門口計就三個鐘先想去廁所
. h7 Z# E2 K% E5 |) P
! G9 c1 m) T  Y3 l* L% C9 _係個兩個鐘我完全感覺唔到弟弟既存在,對腳點郁都唔會夾到蛋蛋,感覺上個人好安定 ) y! {' [% F# Z( _. E6 z

4 F0 J* u' P% i8 v去廁所就麻煩少少,要去廁格屙尿抹返乾先可以再收返好繼續做野,如是者去到食晏條底底著鬆左就壓唔住,搞到我想揾條底底換左佢再收過3 Y0 V7 ?* @) v/ q4 P" O: ~' |
& i8 p( L# q: j2 ^
睇黎我都係時間去買返條塑身褲試下全日收j既感覺
9 e* Z% ]" y6 n  i$ |7 E
, D8 f9 j& ^2 r# L[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-19 21:16 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2022-5-19 21:45

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 21:12 發表   0 K+ N" D) q1 ~( @  [
今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
* O8 h% B& v$ I  c& |2 ?2 C
, ^6 w  G( J/ a2 r7 N跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司
/ s& r3 x: B# g% O4 ^3 X- y; P* C! H) N9 s* q3 T/ O. s- o; R  J0 \
斟完水食埋早 ...
, A9 L& ~, b0 F+ k4 D2 e- Q  _0 _3 K8 G# S9 x
我已經長期穿上女仔內衭
4 u/ w2 @  h2 g& O0 Y+ K8 V% M把jj 收得貼服,
) P8 v1 T4 l  J2 u4 Z: _+ ]* q; p3 v1 D但是告訴你一事
" Q+ o: j* `" X" j' m. K) H長期如此。是會影響你的性能刀

作者: kinkyb    時間: 2022-5-19 22:35

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   
# }2 g7 c. B* ?) B8 K& G# R1 l; a" ~
; }! E1 Y& W7 J, Q
% b8 m  @( n2 v% v, j2 C. \) n& A我已經長期穿上女仔內衭3 H  m" w4 Q+ W% Y
把jj 收得貼服,# J# }+ ^6 ]& Y" _8 K6 x, ]+ F
但是告訴你一事, W& a& Z) p* P: _
長期如此。是會影響你的性能刀
$ x% q. B+ K' i+ r( b4 }- Q

6 G% S3 |* G( F- `* j: e收到晒,我都係可以靜靜地係office做野或者屋企貴無人既時候先會做,要出街做野個日唔會搞,因為去廁所都有少少麻煩
作者: 深兒    時間: 2022-5-19 22:38

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   
- b6 R( Q; i! I, S% z6 u, |
  f5 {* }, u. A. `* [4 Q; g0 z- N7 k6 F" r
我已經長期穿上女仔內衭
5 X3 J' _$ ]& ~$ t+ J; e- ^把jj 收得貼服,+ m- i2 I- i  l: Z7 B2 p' j
但是告訴你一事
7 y. t* \& y& b長期如此。是會影響你的性能刀
5 Z' Z" z' a" [4 o7 m8 ?
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
作者: kinkyb    時間: 2022-5-19 22:57

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   8 U% _. s, @( u" n: a
8 z# R( X; A  G( }2 @) [# T9 G
# j  {# d2 x* s3 J1 H0 O& r0 r: s1 q0 W: l) d; ^. F2 _
咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
作者: heidiqueen    時間: 2022-5-19 23:04

有種滿足的感覺' v/ A3 t( s& e7 J3 R6 r

作者: joey221    時間: 2022-5-20 00:08

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 22:57 發表   1 I0 r' I4 T; b
5 m% t4 E0 P( H1 D% p- D4 \
& I5 y3 g" P3 |
咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
1 X8 I; k1 ~! B2 R4 F: W5 S' N
" j" @- S. `( t我長期這樣穿
& {) [+ n1 C! \所以jj 不能再硬起
作者: joey221    時間: 2022-5-20 03:15

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   
8 w: G% E2 P9 B4 }& S  [% ?# V+ C' Q9 Y) Z" U7 G
4 _! `! |, Q4 [  K% v
0 N5 O2 k$ j; a# ?: U5 M8 E所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
作者: JoJo1217    時間: 2022-5-20 11:05

歡迎下海
/ a- `2 q/ L5 J( q: \2 i" W  |5 u2 I2 f6 I+ X) s0 z( a. R
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的' x8 T& }) ^, m3 W2 ]" v. I1 _: q) N
整天感覺到jj緊貼著下身很開心3 C+ k& L3 m" `( D
: E: T. ]2 @7 o- ~0 d' E& u; `/ P5 u
之後收j就改穿女底5 e7 f3 ~" h% v- i
因為無前袋位
& p( W/ y- D1 y只要不是硬起來jj已不甚明顯. a2 e, r" B, S) c$ q9 w

! x$ A* K" z  W  n/ w0 l往後發覺女底加support絲效果又更進一步
/ N2 |/ t" [. m6 N! [, v4 j+ ^8 G. y若再多穿一兩雙絲襪效果已很perfect8 y3 X$ B7 v, E: d+ l
6 D& N. ^+ G# b  Z; H' ]
用這方法持續咗好多年
8 X' f9 u& B; F/ I6 H+ a但因為近年不流行穿c上街, g, y. m6 h8 k, u
就算穿也要穿超薄c才不太違和" l: @3 t5 ]/ f9 ?! J  S3 [
舊方法唔得6 f2 W* b" A& r1 V, C2 H4 `

9 r  ?. v! Q- z  R( p3 _$ H9 I% z後來學習網上不同人分享收j方法. g2 ]) h9 u% ~# [5 q2 d" H- k
才摸索自創一個最適合自己的方法) c4 K4 E- Y6 G
可以穿t-back或直穿c都ok# V  D) }4 y. R1 K/ D1 a, ?
簡直是上了癮
作者: denisews1018    時間: 2022-5-20 11:53

..沒有了jj的感覺很奇特
作者: cyw    時間: 2022-5-20 11:57

作者: Yukafu    時間: 2022-5-20 11:58     標題: 回復 7# joey221 的帖子

我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
作者: joey221    時間: 2022-5-20 16:19

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   8 g7 c) V) f, C/ e7 l' A" }
我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
+ [3 J5 i, ]) X8 Y7 w& Y
4 z8 W7 l! w6 j/ x
你有冇後悔呀?
作者: kinkyb    時間: 2022-5-20 16:30

今日著返男裝底底返工,第一個感覺係下面有少少空虛左,無左琴日飽滿既個種感覺
/ |- x4 D  Y$ ^+ u; g5 c' ~
) z+ W1 K& u9 U7 v* ]* b9 D9 y坐係到就要孹返開對腳少少,唔係會壓到蛋蛋,之前唔會覺得係問題,琴日之後就覺得原來唔見左小雞雞都唔錯,個人好似詩文左添 ; `& X7 |  _3 I( d

2 m0 _( J4 s1 [而家諗緊周四 ladies day,感受下收 j 既個種感覺 希望將來唔會中毒太深返唔到轉頭喇
作者: kinkyb    時間: 2022-5-20 16:31

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 03:15 發表   0 H( O* p- ?6 ]5 Z, g8 _- i

$ i9 J$ p) v  ?+ ]
2 t2 T/ H, z; I2 j所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
0 [9 j7 H8 p+ F# d% Q4 t" r/ K4 c' M; A2 L! y- O6 q0 t1 q
我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
作者: kinkyb    時間: 2022-5-20 16:38

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 11:05 發表   
1 ?; ~3 N. |6 i1 m9 z% I歡迎下海 + l. g1 N1 F/ ^

) S) g7 s$ V/ h" {; t: g我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的8 @  X5 j/ v* t4 Z3 G' u  }$ ^
整天感覺到jj緊貼著下身很開心
$ G. B0 U" A' k* O4 l  w; T1 U8 T: K/ ^" s/ s) p- x; z
之後收j就改穿女底- l6 u( |' O- m
因為無前袋位
0 l( g" ]  B! n) w0 i只要不是硬起來jj已不甚明顯
( \0 I- c0 y. _5 J6 L
' D# T) E- k( e# C4 f往後發覺女底加support絲效果又更進一步
2 n. s; O% G! k, ~7 z若再多穿一 ...
* ~; L: s% T4 h0 N
9 ?; Z; ~) s0 x8 M; v. F2 c
睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深 , K& v( j# h- z
$ w- g3 g7 f( V- d) K) K: F
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
/ h! `  x) ]" |' \1 X  x1 C6 D8 `: ~  ]$ z
作者: kinkyb    時間: 2022-5-20 16:48

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
; K, C! c1 n+ k' A) O; E我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
+ O: [; W) ~2 d
# t' i7 v1 p( i: }* i我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
作者: JoJo1217    時間: 2022-5-20 18:15

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:38 發表   ) T4 A/ F4 D, f7 F6 n7 {
: G9 D) n. F- |" A8 K: @

# V" p$ P2 G+ J, c8 z$ k( t* J睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
7 j4 ^$ |: c) R0 U7 e" D7 U- a$ n8 R) S& V, x4 q$ p
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
1 _5 e2 v9 ?6 _" j6 z6 q6 T4 _0 e
4 S3 X+ _0 ^4 X9 P. F要先收好j才可以著t-back
作者: JoJo1217    時間: 2022-5-20 18:19

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:48 發表   
5 t/ |# J5 O+ C1 A- v+ D& u$ M. F  B
3 `4 D: _% ~* m3 O' n9 o; x2 m1 N
我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
& s  Y2 A3 c3 i+ W( {# R$ s  v0 c4 c: J) `& v
M巾要夠厚才壓得住
4 G/ W( I4 P! b# y/ G! {8 ?5 [& }但外觀會似著左尿片隆起唔好睇
$ r. [( C8 L8 j* q其實如果淨係自己玩過癮下
& g. R3 a* H: ~/ Z就咁著女低咪好lor
, e3 s7 Q* {" X$ ^5 \+ S% m+ a' }
0 r0 s9 Y0 b0 G4 a; ?# u5 Q* D我係因為要影相出帖5 b- S2 ?- i) Q) |; L
出街又會著短裙
: g( x8 ~) i9 t8 @( t  S; E1 e有機會走光才要鑽研收好jj4 _0 l* f* _9 @2 @

) h; J- i; W$ d% ~[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2022-5-20 18:22 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2022-5-20 20:05

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   
6 c$ H7 M; C, m9 \) O/ k/ b2 P% R8 X
4 o9 v1 n6 Y! F+ F; @- V, ^# n
我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
' F# n0 b+ _0 R3 }$ |$ _# L$ t' W. |) I8 G' I( U. `3 I
至緊要自己舒股0 o/ R2 j" D" v9 m0 n
电動jj 我亦有玩⋯⋯
作者: 深兒    時間: 2022-5-20 20:30

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   " c$ C8 A  H, @' O2 F+ v4 r

) Z$ `+ n  o8 E, `8 o  C6 U/ |
4 v. S4 ]$ @8 z/ x我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
: I/ P6 }, [  d/ Z1 Y有咁好
作者: kinkyb    時間: 2022-5-20 23:37

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 18:19 發表   ' I/ V1 W" c& I

" y0 X2 _: H  w4 W( N
1 l( P0 u9 w% b2 vM巾要夠厚才壓得住
6 ?6 R  n* M7 W* g但外觀會似著左尿片隆起唔好睇: T' }5 ^, S* M" E4 e& y* ]2 d
其實如果淨係自己玩過癮下
6 O5 O  _& a3 b$ ~/ l% B就咁著女低咪好lor/ c+ S! w0 ]$ n+ B
( w0 |" l; g, e, i
我係因為要影相出帖4 Y' ^5 p9 n; t$ t9 m
出街又會著短裙; `' M/ o' n3 {: \; L7 y: t
有機會走光才要鑽研收好jj
0 X! E  {% b& `; y/ p2 k! V8 N' F
都想好睇少少架嗎 : \4 m! x$ e+ `
' Y/ t( c8 E  F6 w6 e' C# d
女低係米合身合身就可以定係要細少少呢?8 _+ S3 m! S% y9 N8 C2 X# v! n# A
7 b0 ^' B' g6 g4 q  i) ]
同埋質地使唔使緊身D定係舒服就得?( z9 y8 F& l7 F/ n7 x1 B/ Z

, s6 i3 Q& C' r4 s4 u% ~再謝
作者: kinkyb    時間: 2022-5-20 23:39

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 20:05 發表   . _8 ?7 S- y) W3 f6 V$ j, A
9 h2 ^! g+ U3 S/ V; n
6 J9 s  R2 S, ~
至緊要自己舒股2 }7 {5 z& ~, u
电動jj 我亦有玩⋯⋯
" Y: [% J2 h& N( _
$ o- t( ]/ J9 ]* W: {
電動唔細難收埋,同埋用既時候有聲會比家人發覺
作者: Yukafu    時間: 2022-5-23 17:25     標題: 回復 13# joey221 的帖子

冇得後悔,實在太喜歡著女裝
作者: joey221    時間: 2022-5-23 18:46

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-23 17:25 發表   
, R& w7 c0 p3 Y, c3 G  S/ b冇得後悔,實在太喜歡著女裝
- b  }6 A' w- b( X! z! e: ~5 J
# F4 I# J  O' {2 P9 L, |. Q我亦是' m- v4 d% R6 b1 n
太喜歡穿上女裝7 s. f9 I9 B" \; u" L7 W
滿是把jj 向後屈
8 O6 g% Y0 z% e) F像女生三角位
作者: Yukafu    時間: 2022-5-24 11:24     標題: 回復 17# kinkyb 的帖子

有脹卜卜的感覺。
作者: Danielle12    時間: 2022-5-25 10:55

我都希望去廁所係要去廁格屙尿,之後抹返乾先著under
作者: SweetDreamer    時間: 2022-5-26 09:20

這種感覺, 令人感覺到實在, 好幸福...............
作者: kinkyb    時間: 2022-5-26 15:40     標題: 26/5 Lady's Day

第二次收J返工,呢次都係男底,不過加左護墊 有護墊感覺實在D,不過而家先知護墊係橢圓型而唔係好似M巾既樣 5 z' d& B9 T7 S: `3 E+ H" R
[attach]302206[/attach]
" g! Q4 J! Q9 U$ i2 r[attach]302207[/attach]
+ m# I) N2 J  @$ L$ k不過男底始終有D唔隠陣,食完晏開始覺得蛋蛋跌落黎,見uniqlo有減價底賣,今晚去入貨順便買埋條塑身褲 . h7 i  A& `' m$ n  i
[attach]302208[/attach]8 V+ f$ y) q+ q; j5 P
想問一下uniqlo D底係唔係鬆身架,計臀圍應該大碼不過唸緊買中碼唔知會唔會緊得滞
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-5-28 07:43

喜歡著女裝底底
作者: kinkyb    時間: 2022-5-31 23:39     標題: 31/5 女褲褲

因為今個星期四同家人出去食飯,今日就著新褲褲開心下
1 z( M" ~2 n. N+ m" x' S( O6 _
  w; n# s  Y' e$ e$ @! d0 |女底最大分別係貼好多,加上買細一個碼,唔似男底去到食妟就鬆到壓唔住,不過呢條都係棉質,去到下晝都鬆左少少,要不時去廁所執一執+ ?- S- T4 f! A: i

/ Q( O1 \( Y6 i& E! A4 I最大變化係下晝去廁所既時候弟弟唔再有反應,可以輕鬆收返入褲褲度,全日收 j 感覺真係滿足好多
: }0 j7 I  c- Z# N7 @- F, Z4 f5 q$ Y( y. {( R' ^) G
[attach]303159[/attach]
作者: cythina    時間: 2022-5-31 23:54

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-31 23:39 發表   4 v$ H: {2 y; W
因為今個星期四同家人出去食飯,今日就著新褲褲開心下
. `; o. M4 P( _, N# s6 ~' m0 S" ^( g& m# G" {, v9 e- i% ~( b
女底最大分別係貼好多,加上買細一個碼,唔似男底去到食妟就鬆到壓唔住,不過呢條都係棉質,去到下晝都鬆左少少,要不時去廁所執一執2 z( r7 [& E! K' _4 g( R  N1 u
- B3 ?2 `7 J5 k
最大變 ...
/ j2 b- o1 L$ C0 I& }2 u" ^6 ?
  N: J* i  j: ]2 e/ Q- s7 w; F0 a  K1 L4 Y# d
有待改善
作者: nightmate19    時間: 2022-6-1 10:54     標題: 回復 29# kinkyb 的帖子

呢條底底感覺好漲
作者: kinkyb    時間: 2022-6-1 12:57

引用:
原帖由 cythina 於 2022-5-31 23:54 發表   & n& v6 x; M& f, r- s
5 r& M5 D: j" ?# {( A& o3 p3 K
% T) b1 o3 y! u; t7 G) h+ u7 h

. C4 W* t( E1 o/ v5 ~' B4 G有待改善
0 f9 F* w* K3 X: l$ d
. W  O4 v. L! W6 W/ {( h
覺得質料有彈性同下跨位窄既褲褲都好難收得好,下星期試埋另一條之後再買平腳褲褲試下
作者: kinkyb    時間: 2022-6-1 12:59

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-6-1 10:54 發表   ( @  [0 ?9 Y7 A, e7 q
呢條底底感覺好漲
% z6 l; w. R0 x7 |- N4 C8 G+ h# G0 c% b. y8 [* @6 x
我又肥,褲褲又買細一個碼

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0