標題: 薄身塑身内褲 [打印本頁]

作者: kinkyb    時間: 2022-5-16 17:33     標題: 薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
作者: joey221    時間: 2022-5-16 18:19     標題: 回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌
作者: gmomo    時間: 2022-5-16 21:12

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。( T  F- s$ Z/ F0 N, e+ u
即刻去左買晒兩款。
6 S  H; H- }4 O, _個人評測:
' d+ n0 C2 Z; U; F
3 @9 p/ e- B6 [# @1 W
. H; p0 X% p8 p4 Q7 k" ~, GYes, 係似比較薄不怕露邊,
6 a9 F4 ]8 I: l3 ^: N+ u# s但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。: t7 X' Z# v3 _) O- b
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
9 ?' I; H. d- T8 v
* P) o5 }6 Q1 d0 F0 u不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。1 P7 X! Z6 X' G6 W
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
5 L/ l% B: N! v但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)5 t6 b4 \, H& e% `. e( |! S
6 z- X8 b5 c. n, @0 K- T8 j. s
作者: heidiqueen    時間: 2022-5-16 22:01

謝謝分享!!9 j6 k+ \. h7 P* I+ m: C

作者: SweetDreamer    時間: 2022-5-17 07:41

多謝分享..............
作者: ngyl1394    時間: 2022-5-17 09:02

wow! 好似不錯呀!
. w) N2 c; e; R3 q' d可以買回來一試
作者: kinkyb    時間: 2022-5-17 11:45

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   0 j9 ~" {6 @4 b* Y6 z3 H, m
我有穿其他品牌
6 o, ~, ~6 [0 p7 ~

5 M; b9 V$ J: }可以介紹一下嗎
作者: kinkyb    時間: 2022-5-17 11:54

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
' z. N# _% J+ b4 `: O睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
3 r* V5 V& O" i& o4 E8 l+ b即刻去左買晒兩款。  k' b9 o0 i. O: M/ m( ~
個人評測:5 f/ N$ |9 J; o3 g
* }) {* f( Z% f

* h( O% f- b4 p6 _3 jYes, 係似比較薄不怕露邊,
; o; V$ }  g  }但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
! @0 X3 r4 b5 f) m
3 [) c* y2 f( S$ c8 D# y% o. b' H% f
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明: ?1 W& ^5 {/ y  [
[attach]301132[/attach]
( r+ o  ~5 c2 {1 A如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
作者: joey221    時間: 2022-5-17 20:02

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
9 m) m( e. a# ]5 V
' j8 f/ ?* P6 m2 O( O  {" g
/ [: n5 A9 l9 j$ m+ ]可以介紹一下嗎
, k( _, F2 ]3 ]% x& a

8 G% b- T( O$ n+ F' L( X我多穿什品牌! O5 x: L; o5 H& w5 t
少穿高質品牌
作者: 心若詩意    時間: 2022-5-17 21:52

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
作者: kinkyb    時間: 2022-5-17 23:38

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
3 m& n" S. B+ t兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
) \- U. d- H' g6 F7 _' S' }# s- L/ _) ]3 ]8 O! ]1 }$ `
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝/ f9 n/ ^5 j( v! k# o3 W

; x/ l  ^7 Z" f: ?' C& c3 K
作者: 1677    時間: 2022-5-18 15:43

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
2 u2 `! M' x3 m( n7 r5 D, d5 N# r  T" Y9 _

: n0 y  r/ f, Q$ U8 A我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
, p- z+ M+ Q2 J/ \3011327 H2 X. W- d. i3 ^% |
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
- w4 [& ]. v( L
- c$ W# `4 j0 [7 e- l0 `) Y* v我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。- a$ {" j# I$ m% [) y4 X% B
: F, f1 V* g$ m# `9 L/ m
我都想買,不過都係等減價先
作者: bestek2    時間: 2022-5-19 22:58

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!
作者: blue的蝴蝶    時間: 2022-5-19 23:37

塑型裤哦。
作者: winnie0831    時間: 2022-5-21 11:00

感謝分享
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-17 15:48     標題: 回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!+ y6 |0 ?: S. k2 t
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?
作者: willina11    時間: 2022-10-27 21:17

我喜欢连体的
作者: jsq126    時間: 2024-5-27 09:15     標題: 回復 1# kinkyb 的帖子

不錯!! 不錯!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0