標題: Gmomo24小時女裝一個月+完全禁慾報告 [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2022-5-4 22:41     標題: Gmomo24小時女裝一個月+完全禁慾報告

之前香港疫情,搞到好鬼驚。
( R9 W+ }& ~0 ~" V於是就女裝壯膽!(我唔知由幾時開始一驚就會用女裝…)
9 w+ d: h* I+ L" W  \6 I# j感覺依然係驚,但女裝左會…好d。5 F4 a. S6 W8 z" @% Q1 |
同時間,要迎來打第一針同第二針疫苗…好鬼驚有配作用…
0 }! R* S4 B$ Z7 K- F2 ~所以就咁24小時從外到內100%女裝。3 T5 e0 |8 _( u: M: b) u

6 m& _( u6 X4 z  _3 d而打左第一針,要避免劇烈運動。所以同時我就禁埋慾。4 C, i) O7 h1 x; ^* x6 ?, u
(因為都係會加速血液吧)1 K0 v4 e, V% m+ G$ t
第一針後三個星期禁慾+第二針後亦禁 = 結果一直超過一個月禁…* H  P2 r: r5 q
/ W9 S0 Q3 F- b( \6 k0 \8 ]
(而第一針後我係有少少氣促配作用既…! ~6 G/ B1 R) T
反而第二針無乜。)2 O4 @; N! u/ Z) r  p0 x

- E9 m# v+ y6 H/ J那報告一下超過兩個月後既結果吧。2 ~# b, f% I+ S, a  H
1) 先講禁慾…
2 l* L0 B% a1 `& Y; M  w7 [2 p聽講禁完之後會…樣樣都勁d,火山大爆發咁。$ l8 W& v* L  o3 Z  c
但我既“實驗”結果係相反。
( U# ^- p8 H3 p- d下面完全好似失去左功能咁!
0 m0 [' k$ Q$ W3 d完全“起唔到身”。  G( O# C# z4 k5 T- R4 q
過左大約三個星期後先開始回復。/ J' [. N3 l& p* D6 B1 o- {
但大腦訊息傳落下面通常係自動,而家好似多左個開關制咁,
' ^- h  v+ j5 p有興奮既話,下面會問過上面可唔可以向上先會有反應。$ U8 R7 F5 ^9 [
不過,呢個我好似又一向都有既機能黎…8 w" E2 Q, B9 G0 c6 Q/ i+ t
* F& r8 w, Z* F% J5 q
2) 根住講24小時CD…
. Z# e+ w* s( x如果女裝係好似想食雪糕、朱古力、甜品咁既欲望黎…
# `( k- d4 B" v+ n咁日日食雪糕係咪會厭?減低/無左個欲望呢?
1 G% j. R8 T% o: y! I(我而家一個人住,除左家人突然探我,本身就無野困住無得女裝既)8 \. J+ g8 H5 Z. n
(而我女裝一向不是用黎洩慾既,純粹鍾意扮靚/著下裙等等)
. @* d# K0 m! O2 U: G9 O2 _% I經過測試,答案係…
% t- n8 g& C: W7 Y6 j9 o* Y0 r; e/ x* r% Q1 _
我想著下男裝!著下褲!(我好似超過一個月無著過褲咁…)
$ A0 ?0 ?3 Y# Q! ?7 M9 ~5 k…結果我係一日著下男裝,一日著下女裝。
6 E: |$ E& E4 v  z/ S; L0 |7 S或者男裝/女裝混合黎著。! ~% a/ z9 Q& M$ u1 ?
女裝對於我個人黎講純粹係可樂飲品黎。
* v: w0 v/ M" R- p0 [* R+ q男裝/女裝純粹係A餐同B餐。
. ~: l( d; Z* Q/ S1 _9 eCD純粹係外界給予既一個Label黎。- i5 ]* a% a5 n  H0 o
好似Lolita咁…只係外界覺得奇怪。) \/ `, v& T1 H; m0 _4 ^
但著既人根本唔會覺得奇怪。
' I5 T- f! [% d2 W1 q" ]% K7 k8 a
+ ?. C  p8 y& `8 `那個人想做男/女就要分開黎講…
& Q, t+ C4 h+ P) O& T* ~而我呢…$ ~% ^; _$ O* y, t1 {. n
3 P4 m; }/ ]$ E. i) t% ~0 g
結論:
. P, C* S9 @$ K# y) z) Q. E) W想做女仔,有女性身形,想變靚,的而且確係慾望。- d: d* X: u7 y/ E# Y
那如果慾望達成,我又會唔會想有男性身形,做返男仔呢?
, s" N5 ]' z3 h& g只可二選一既A餐同B餐…男/女
% d: L+ ]; K( p4 s1 A還有一個C餐,無性…無男無女器官
! ~% f; I  U, fD餐…
. Y4 I( I% B+ Z/ {1 B9 eE餐…: M( e7 |, V" X) c

, ^9 g! |0 I% o+ Z) }男裝就要做男仔?6 b# ~; n+ R* @, @
女裝就要做女仔?
: J/ h6 N% D3 o1 p9 {9 ]  p* p% \! h; o: e* X/ Y. N
可不可以…
7 G; P4 P5 U0 G, ?7 ], N* q! |' D" h8 Z0 z$ y0 h
男裝但做女仔!
  g. O1 d) C/ C女裝但做男仔!(唔…呢個我好似唔想)
$ o: |! W4 J( V& R2 C+ L2 [+ |2 w& D" B" ~0 H& l- B
那我應該係想做女仔多一點。* f6 R3 i5 x3 ]7 b: {
未來,我應該會試下,男裝但做緊女仔。4 _+ z/ x; f; ^. G
不CD,但係會比人覺得係女仔。) \. k5 e1 \7 z1 I7 Q+ |0 m
(其實都試過男裝被人叫靚女/男洗手間被人以為入錯: I" d* k  H: R. k
兩次都係做緊男仔…)9 J8 U! _$ a/ H* c! p! y
2 Z  b0 y: v0 v2 Z: a9 }4 [
想扮女仔可能先係真正既慾望。9 q  D% J# n! B  p( [& m
CD只係其中既一個投影。
! \. b4 a+ v" x3 N- x, U- }  F
) u& N. \6 @0 h" K* j6 L5 b+ g將來可能會出現…# W* n, C; ?$ L. r/ @1 f! k
GMOMO"男裝"自貼…但你會覺得係一個女仔CD緊…著緊男裝。
& {0 Y$ r% h7 ^' e9 e6 [6 m5 E但係內裡係一個女仔黎…
作者: gila    時間: 2022-5-5 07:15

少左上呢個論壇。; H: n  j2 @. f- `: [: l: [1 Q
都係一次特別體驗。多謝你同大家分享。
作者: siying    時間: 2022-5-5 10:01

一个好特别的经验
作者: loveplug    時間: 2022-5-5 10:30

如果女裝係好似想食雪糕、朱古力、甜品咁既欲望黎, 我唸唸就日日食雪糕甜品, 這是因為我是十分喜歡穿著女裝衫褲
作者: misslady    時間: 2022-5-5 11:37

多謝分享
作者: heidiqueen    時間: 2022-5-5 22:08

多謝分享
作者: cymcahk    時間: 2022-5-5 23:24

這就是gender fluid
作者: 6c11    時間: 2022-5-5 23:29

多謝分享
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-5-6 02:44

我都好想日日著女裝
作者: gmomo    時間: 2022-5-6 03:03

引用:
原帖由 cymcahk 於 2022-5-5 23:24 發表   1 V# {, W* Y" ]% F2 S0 ^; f0 l
這就是gender fluid
* T- z4 g: G0 d4 W0 _. i

' P" R. t& q4 j5 B" N% _) F% _啊!原來有學名!又學到野了。Thank you!
! M8 u+ k! v( S1 H- o# V1 N! U: W. s- w0 p
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2022-5-6 02:44 發表   6 [0 u5 m' s5 @& `1 \
我都好想日日著女裝
  D9 b# B0 O; B9 h7 I  v, X
- i/ H8 L; |1 y* ?( Z
可以試下入面著/中性d打扮既…試下女裝褲先。
; j0 K8 H3 O8 P5 {" `7 k
3 q+ a1 T6 H% N2 l8 Y" A
引用:
原帖由 loveplug 於 2022-5-5 10:30 發表   
8 r6 D6 y! u4 o如果女裝係好似想食雪糕、朱古力、甜品咁既欲望黎, 我唸唸就日日食雪糕甜品, 這是因為我是十分喜歡穿著女裝衫褲
3 [2 v, {4 H! O* p0 K2 S7 E% G
咁咪食囉,女裝衫褲…特別係褲,無乜人覺呢。
& u- T; L# P6 N3 Z$ ^. h) f7 F% a0 x6 ]$ o' m" ~
作者: applebaby    時間: 2022-5-6 07:44

成個月女裝,好羨慕呀!4 y- \+ W; o( }) k& A, h
昨年天氣凍的日子算多,偽街咗幾次,好舒服,好開心,搞到依家成日都心思思。
作者: bestek2    時間: 2022-5-6 12:32

好特別的想法~~
作者: winniegobby    時間: 2022-5-8 17:09

諗法都幾特別丫
作者: Puifu    時間: 2022-5-9 11:01

Thx for sharing
作者: kwong0444    時間: 2022-5-18 00:53

很好的分享體驗沒有人說得那麼清楚心態
作者: kinkikeith    時間: 2022-5-19 15:07

我又嚟呃post啦
' }" ?- ?. Y$ b% v) ?1 R$ l2 b3 a' ~7 O/ r
不錯!!不錯!!2 L! v7 \- ]: Y6 @! U

5 F& ]* g  U: G8 M' L  @7 Z" ^

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0