標題: 我看來來錯了地方 [打印本頁]

作者: sarina    時間: 2009-9-24 02:24     標題: 我看來來錯了地方

我是TS
作者: shinobu    時間: 2009-9-24 02:39

如果你係只想講TS 既野...呢度又真係少D 同好既...2 c& Q/ J4 P, r
但如果唔介意分享其它野.... 例如裝扮等....這裡就應該有很多同好呢....
作者: sarina    時間: 2009-9-24 02:48

說甚麼也沒所謂~~~~
作者: shinobu    時間: 2009-9-24 02:56

引用:
原帖由 sarina 於 2009-9-24 02:48 發表
' M8 }3 D" l$ Q$ b$ D, \7 G說甚麼也沒所謂~~~~
2 q2 Y# y4 \; S( _
如果係咁
+ T* ?5 E, i9 a1 o7 h$ B0 L) C. d你可以分享一下化妝既技巧丫...8 N- V& I! k% H7 T+ r) ]
同埋點襯衫
, R7 `% z0 J+ u# n$ X! O" M因為CD們如果想外出, 冇以上能力, 一定唔得9 A/ N) I. Y2 b
(我就係其中一個....如果CD出門口, 因一D都唔似女生, 實畀差人帶番差館)
作者: sarina    時間: 2009-9-25 02:34

我未出過門
; v( n+ [0 B0 {) P& W- d  [# ~" E未化過妝
8 i' }+ C' C. B" {% @將來手術前找朋友求證似不似# P$ E# D4 o0 n1 U
我天生似女仔,數次被誤會是女) N+ D2 r6 l* W+ \* o: h
衫就普通女仔咁著2 T% x2 U" B/ `" i4 f

* @9 Q7 U- }% p5 J5 v5 M0 y6 k8 \[ 本帖最後由 sarina 於 2009-9-25 02:39 編輯 ]
作者: maxtam    時間: 2009-9-25 22:17

看看仲有d咩地方岩你lo
作者: grilboy    時間: 2009-9-26 02:21

引用:
原帖由 sarina 於 2009-9-25 02:34 發表 # I8 n" R) I5 R3 ?8 g5 F/ A' T
我未出過門
" e# w0 @7 o/ x; V: ]未化過妝5 ^. l' R+ q3 I) A+ q% l
將來手術前找朋友求證似不似% h7 s3 E* e+ z5 a
我天生似女仔,數次被誤會是女
( T8 F& r* Z5 V3 v- @! l衫就普通女仔咁著
. u: q; K( j& t3 V7 h. t
. v) ^1 n5 z/ ^) d
$ _+ u8 S$ C3 c: }難以想像你似既程度,係就POST下相啦(冇樣都可以)0 E' s7 @$ t8 X& T! s1 v
未出過門,我聽完都唔會信你有幾似
作者: mercury1    時間: 2010-4-2 23:54

TS ???
; i  K+ U# M# k8 O2 [- g未變性之前咪又係CD!!!
作者: Saya    時間: 2010-4-3 00:07

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-9-24 02:56 發表(我就係其中一個....如果CD出門口, 因一D都唔似女生, 實畀差人帶番差館)
" G3 ]3 K/ _8 r9 v3 r6 i0 e9 t0 i
邊有事 我試過同一個CD friend 出過街, 佢果日唔知點解成日畀人認出係男人,在旺角MTR 直頭有差佬 同另一個差佬 講  男人黎ga (我隔左4-5m 都聽到  ) , 都無畀人鎖番差館
- t3 ^  i" K5 z2 b1 c7 s  h0 O& ~5 i- ?, C* N9 u- U
引用:
原帖由 sarina 於 2009-9-25 02:34 發表我未出過門
3 W. ]. |2 O& r5 q0 q) u9 V& Y未化過妝
$ G$ @( a7 l% x將來手術前找朋友求證似不似
& \8 ?& b* K; ^7 h1 {9 G2 g我天生似女仔,數次被誤會是女
0 g3 \0 s3 R" i7 F( ]4 {衫就普通女仔咁著
5 D+ t% f5 g2 q# e' o2 ^( B! J+ _

- l) e! ^* }4 l$ V' y1 H- v未出過門? 係咪未女裝出過門呀? 定
" m. F) q- d# G& W. s5 u手術前 都要real life test la, TS 無可能唔正常女裝生活喎9 z0 {" |( f" t% [- b
" w9 T6 K# ~8 A. E
作者: ckiki    時間: 2010-4-19 01:37

作者: 心儀    時間: 2010-4-19 12:17

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-9-26 02:21 發表   
% D3 u+ S+ Q* J' a* @& w  n; |, ]. z2 M) E+ z0 G

' [: c1 K( T0 E# k1 z4 s/ i& j, Y
) d% I- D1 b6 W& Z9 ~; e6 }8 Y難以想像你似既程度,係就POST下相啦(冇樣都可以)' |, j1 M8 K7 {2 n' b. u: `
未出過門,我聽完都唔會信你有幾似
8 O; B6 N2 q. ?; ]- G我識好多話自己係TS都係等個講字7 \- v/ I* V# j+ F5 d% x% P' c
TS本身包含自意思太廣. N1 T( Y. w" b# I- |4 F1 H
唔一定係做左手術或者食藥等等先叫TS
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-19 12:18

但我都好想認識你.....和你做個朋友可以嗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0