標題: 今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了.... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2022-4-20 00:53     標題: 今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,
3 e7 k7 W4 v! q7 {* a/ A( q她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,. m# ?1 y) A% Z$ U
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,& }* L/ V; S& o2 U" A% `1 v
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,% k/ j! w+ k$ Z5 s; f, W& {
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,/ s+ s! I2 d( r7 U# U8 F$ B
現在黐得很實,很難撕離* v% ^$ t5 x5 @$ K; f
而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,
' J% ?- F3 t9 n# s! {7 W0 _" C- `, A她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,1 T% ]; }% y+ q9 l, G6 f
近花了30分鐘,過程非常痛苦$ [  N4 W( d) {
# F, H* I3 c: A1 j7 Z* J3 F
作者: JoJo1217    時間: 2022-4-20 08:24

看來女友開始玩SM了& `' D& B, z. `5 Z6 O9 X
小心返唔到轉頭
作者: ngyl1394    時間: 2022-4-20 08:54

wow! 請樓主真是要小心呀!
3 r0 F# r( p9 Y0 o& l5 |( ~JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
作者: juventusandy    時間: 2022-4-20 09:53

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
作者: okmijn    時間: 2022-4-20 10:55

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-4-20 10:57

好似好好玩咁噃.............8 q; r1 D% h% k7 {- A: j

) C: P6 M* k2 t) G  p) @! ]* g7 u你女友有無咁講..............?
: k, o/ C! T. G3 n4 ~) B2 m  ^& Z
作者: nightmate19    時間: 2022-4-20 11:04

呢個究竟係咩玩法
作者: wahkaka    時間: 2022-4-20 12:30

估唔到玩得咁激。
作者: kingphone    時間: 2022-4-20 16:28

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   ' s: N0 ~& w& `/ s4 y
看來女友開始玩SM了
) U. ?- c& S& n, I5 H小心返唔到轉頭
. t! i7 K: K- Q& d0 W
其實一星期都會玩玩兩次
作者: kingphone    時間: 2022-4-20 16:29

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   
, s7 ~) u: }+ Z; f4 kwow! 請樓主真是要小心呀!
4 Q6 h* A. `9 K; ?1 ^JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
, \1 W' U! D! n7 g5 j2 g3 |
我已經鍛鍊到爐火純青了
作者: kingphone    時間: 2022-4-20 16:29

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   
2 }1 S, J% }( D3 c8 L( @0 W可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
3 e0 [* M* \5 i- N很爽yy的
作者: kingphone    時間: 2022-4-20 16:31

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   2 v" U# @& _, D
看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
6 j9 Z& C; h' x8 D/ a0 M' K+ v其實所有校服都是我的,共40多件. x  A( i' b( g: g7 Q
今次由於黐時間太耐,實在比較難甩
作者: kingphone    時間: 2022-4-20 16:32

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表     E. E4 s" z- y$ v
好似好好玩咁噃.............8 r5 o  `: p. M6 y6 I8 D1 y! F

1 h8 a4 A* ?6 L/ y你女友有就咁講..............?
2 o1 m. X" Q9 k5 [0 u& `
真的很好玩,每一個月都會玩幾次
作者: mimiwong    時間: 2022-4-20 18:33

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   ) P+ S3 w; e. i4 O& V, A
與女友交換校服著,我著校裙,
, G. f  s& L* I3 S她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,6 W5 U+ Y' ~0 \! {* f8 l3 Y
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
( j+ j. Z" ]& i- D" v0 W之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
+ ~7 v0 c  O. D6 h4 j+ l; Z將超能膠塗上包住我JJ的校服上,% N( Q% B2 p5 [3 x( O7 O6 j
現在黐得很 ...
$ G: H" G6 }! \. C大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
作者: kingphone    時間: 2022-4-20 19:47

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   # n6 a5 N% ?0 {' s3 d/ C2 `
6 ~8 P2 B( X1 V
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
. [+ }4 l, E3 o, C! W: H% P7 r
佢不喜歡含
作者: heidiqueen    時間: 2022-4-20 21:42

呢個究竟係咩玩法......
作者: mimiwong    時間: 2022-4-21 06:11

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   
" j2 O! q3 T. `4 N6 ~; u$ U
# g% X1 n0 o; ?. d" ~& m2 Q# I: a佢不喜歡含
5 D( Y  s' [. K9 M: K5 X8 A2 C9 C唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎
作者: yt011007    時間: 2022-4-23 12:01

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
作者: kingphone    時間: 2022-4-23 15:11

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   
9 n/ F7 W9 @' x6 D0 S4 D5 }
# a' M: {6 M2 H; P2 z& S" b5 `2 G唔係掛? 含都係女友
作者: kingphone    時間: 2022-4-23 15:12

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   3 z) ?* q! K& t0 F
咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
4 Z9 T) X$ |5 n* X) t件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過
作者: alansze106    時間: 2022-4-23 18:38     標題: 回復 1# kingphone 的帖子

作者: misslady    時間: 2022-4-23 18:58

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 16:29 發表   
( w4 H+ M- _5 X, P$ T: j( e/ X) p6 P9 o
我已經鍛鍊到爐火純青了
6 k' n* g" h" _
; m  w" R( _1 g2 k7 i/ m每次,都是 享受
' A- w) |2 R. j" x! T6 T* j" P. Y2 J
4 }0 B1 Q  H4 r% M(o^^o)
作者: nsmv    時間: 2022-4-24 13:57

看了就痛,感覺要出大事了。
作者: kingphone    時間: 2022-4-24 16:23

引用:
原帖由 misslady 於 2022-4-23 18:58 發表   
) b! C3 I. d) `4 K! A$ Y5 ]/ a/ _4 @2 Y0 P& e* c) y2 ?

% v4 C7 b( a" W每次,都是 享受# H. O3 k1 Z  f; i, ]& I

/ t* c- S& f: f1 P7 \% h0 k(o^^o)
/ t& D# T- |7 b8 T說得對的
作者: kingphone    時間: 2022-4-24 16:24

引用:
原帖由 nsmv 於 2022-4-24 13:57 發表   # H8 Q" |- e! h6 O' f
看了就痛,感覺要出大事了。
/ i% l! Q+ G& n( R" _/ C我已訓練有數了
作者: dennisping    時間: 2022-5-1 08:52

不錯!! 不錯
作者: stellaleung    時間: 2022-5-1 14:02

真羨慕你有一個咁有創意又肯陪你玩的女友 .下次她再有其他新玩法, 一定要告訴我們
作者: 6c11    時間: 2022-5-3 21:50

感謝姊妹的分享

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0