標題: 光腿神器 [打印本頁]

作者: Yoshihk    時間: 2022-2-21 18:42     標題: 光腿神器

之前對光腿神器沒有太大好感,因為沒有絲襪那麼好看,可以說很假.而且天氣凍著厚身襪褲己絰很暖,所以無仔細睇.; X( ~3 ]8 D2 d5 i& v
早排係淘x買開野,突然見到推介,就走去睇下係咩野一回事,原來是兩㞓的襪褲,絨襪褲外加簿襪褲連在一起.
! x& y/ @. n1 V$ y7 C8 V好似幾得意,試下無防,所以買左對黎試下,又咁好彩收貨後,呢幾日咁湅,就直頭著黎感受下.
$ v% B# p) G" q  P視覺上一定無絲襪褲咁靚,可能好彩,買到既肉色實物睇又可以接受,唔算假腳,而且都算貼服,無摺起一舊舊.. w8 T* |) X% k
最重要係真係幾暖,我只買了薄絨(10-20度).係屋短褲加佢都ok.
作者: p12345    時間: 2022-2-21 20:11

Seeeeeeeeeeee
作者: hf-1141    時間: 2022-2-21 20:17

平時天冷有著開
6 l8 L0 W" U9 S4 e# v6 j6 ]0 _4 F( V其實唔差 仲好暖
. T6 g3 Q( ^7 l- I& J7 T# @有無姐姐著開有邊個牌子介紹
作者: Yoshihk    時間: 2022-2-21 20:26     標題: 回復 3# hf-1141 的帖子

我都係求其買黎試下,你有著開,有冇推介?
作者: heidiqueen    時間: 2022-2-21 21:55

不錯!! 不錯!!
( ~# B9 w% |+ N4 g, X/ Y- b絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!+ W- P6 r) r1 c1 j

作者: hf-1141    時間: 2022-2-21 22:14     標題: 回復 4# Yoshihk 的帖子

有試過 一個韓國牌子 啦啦醬jk (今日勾穿了一對)+ a: \, u* q: S, a9 @7 S
jk 個邊沒有了薄勇深膚色 在考慮買新一個牌子
作者: hf-1141    時間: 2022-2-21 22:38     標題: 回復 4# Yoshihk 的帖子

有試過 一個韓國牌子 啦啦醬jk (今日勾穿了一對)
% h$ s8 E- q1 H8 p; [0 n" ~) Qjk 個邊沒有了薄勇深膚色 在考慮買新一個牌子
作者: Izy    時間: 2022-2-21 23:54

冬天著比較好,夏天就薄版都好易流汗
作者: hf-1141    時間: 2022-2-22 07:56     標題: 回復 8# Izy 的帖子

當然是天氣冷時用,冬天保暖用 ( W1 p2 r. y7 M5 F0 H: c2 V5 Y
這幾天都太冷都有穿
作者: SweetDreamer    時間: 2022-2-22 08:02

冬天著..............很好...................
作者: joey221    時間: 2022-2-22 12:04     標題: 回復 1# Yoshihk 的帖子

我也是十分喜穿丝
$ T6 d# i0 W- I3 J  s但是我只多穿国內品牌
作者: s6815711    時間: 2022-2-23 20:08

很好看的顏色
作者: kwyyds    時間: 2022-2-23 20:12

我也買過
作者: hf-1141    時間: 2022-2-24 00:38     標題: 回復 4# Yoshihk 的帖子

好難搵到對既色
作者: Yoshihk    時間: 2022-2-24 16:48

引用:
原帖由 hf-1141 於 2022-2-24 00:38 發表   
6 s' N8 G. N/ M/ V; L) N4 |- y0 K8 Q& x好難搵到對既色
9 T+ c; G) B# ?( y0 D. C* M+ o. p" B! r; e. W7 K4 ]* O' O
其實得深膚同白膚,基本上無得對色,仲要間間都唔同,唔似假腳己經偷笑.
作者: hf-1141    時間: 2022-2-24 21:33     標題: 回復 15# Yoshihk 的帖子

依幾日都有著 公司太凍: a' |5 a& m9 I. R
遲小小我又影下先
作者: Salasala    時間: 2022-3-10 19:01

呢啲睇落ok喎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0