標題: 0甘係潮吹嗎? [打印本頁]

作者: sasalady    時間: 2022-2-9 16:39     標題: 0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
作者: gila    時間: 2022-2-9 16:47

只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.
作者: sasalady    時間: 2022-2-9 16:56     標題: 回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
作者: gila    時間: 2022-2-9 18:00

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。
" E; `% M5 P& T) D, U* p$ `7 s- M9 O

. L/ Y/ D# t, |( e' w0 i" }
' t8 w& j! ~4 \# K2 e自己揣摩一下。: I: r9 f5 B% L2 k' x( U
2 I' P+ x2 B* R$ Q& A
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   
  R5 ^% F! L8 J; F8 E- u0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
$ v" v' K$ X# q: x

0 ]* N" }2 r6 ^[ 本帖最後由 gila 於 2022-2-9 18:01 編輯 ]
作者: zuezue    時間: 2022-2-9 23:22

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装
作者: joey221    時間: 2022-2-10 00:50

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   ! W* z0 I+ K: U; F! |& ]7 A9 K
我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
8 T/ h4 b/ |1 z* p2 g1 f+ R
+ g- {+ L1 m$ M8 |, T& D8 Q% s
我只是後面有感覺2 X, w+ |2 Q: c* d
可能長期穿上女裝內衭) e$ n% T/ F8 G, |7 G9 Z5 Y3 L
把jj 收貼太緊。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-2-10 11:35

恐怕是失禁居多.................
作者: gila    時間: 2022-2-10 12:17

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。8 m; H$ i. `, Y2 E$ L  d

6 y) O# Z+ r1 Z3 z! A- u% V+ ~
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   
0 J- y* B' t0 }, I估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

作者: JoJo1217    時間: 2022-2-10 14:26

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   # m" e" X+ ~) z3 l2 T
恐怕是失禁居多.................
. h( m: j: G; A9 {  I" }' N& C% k6 h1 C5 D$ n2 M7 T3 c: g! k
我都認為係% _  }8 G- b$ Z% i# ^
女士的都係) Q: T) t" Y/ t6 p! z$ q$ P
射幾滴都話* F% d2 \% S# h1 g
如果射得多
: {9 Z" {4 ^$ T* h9 i$ j& q唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?
作者: denisews1018    時間: 2022-2-11 08:23

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)
作者: sasalady    時間: 2022-2-11 15:23

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~
作者: JoJo1217    時間: 2022-2-11 15:55

遲D疫情無咁緊張時
$ V0 g+ F3 d" Y/ G1 S4 d真係要搵個浴缸試下
作者: gila    時間: 2022-2-11 16:14

要唔要幫手又幫口?
1 z* T0 R* A2 a; y% k+ s! C( f# \3 t' B) a
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表   ; _. w; f8 X* @$ _+ q
遲D疫情無咁緊張時
1 b9 [1 P( e+ P4 ^9 g- Z5 c真係要搵個浴缸試下

作者: xrm6013s    時間: 2022-2-11 17:01

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   ' X; P% G4 ^0 D5 W8 Y
% Z: f4 M1 r: W: D" l& P+ Y! D* h& X
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
作者: JoJo1217    時間: 2022-2-12 13:18

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   + k" g' R* {: _4 u
要唔要幫手又幫口?
, T9 @; W# X- z4 B8 F* g. o4 }( E% W1 t( k7 O& p. y. Y  }
' k4 {6 ~' B  Q3 a
女神有 offer
# C% v) b& T0 j  {& r: m. E% L一於先來個鴛鴦嬉水
作者: gila    時間: 2022-2-12 22:14

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   
8 I5 L$ ]0 _- O# x& C6 r
! T% w+ H6 i" G) g# K女神有 offer
8 e7 G- j# m6 ?3 g: }; P1 x5 `一於先來個鴛鴦嬉水

作者: hf-1141    時間: 2022-2-12 22:40

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   2 T- A, X2 ?6 E" U$ G8 v

" b6 N* n# {8 k4 ]# T
5 s" Y+ H1 S' K# Z) b+ r6 a我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
, e7 T! O1 P' E) D3 e
" Z) |: N4 I( B
其實正常,
作者: Nagajima    時間: 2022-2-20 00:00

不是每次都可以,禁慾越久越好啦
作者: lulume    時間: 2022-2-20 06:37

還沒試過是什麼感覺真想體驗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0