標題: 戴住少女Bra Set去行街買Lunch [打印本頁]

作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-5 01:44     標題: 戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦. f, j+ _4 g+ _# X/ s/ A! v7 F
+ }1 C+ W* H0 k
今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!
5 o; a/ V5 V2 I. [9 q
" k( h6 l+ S7 y0 ]除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回
, p" n" C! C) {/ Z9 L( T
4 E6 R' C$ Q2 x+ ^+ U& v# V2 P5 U是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!) s- J) }& Q- L* G5 A

7 h7 D+ v1 D& c, Y* p# U9 n6 }5 e2 E期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享
$ f+ K. ^+ w* g) a7 v+ e9 s
* G& _! }! l9 l* w  L[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
作者: khman01    時間: 2022-2-5 02:14     標題: 回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-5 02:26

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   
/ `( ?0 N% W3 Z* n9 k( [6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
$ p! M) f" Q. l2 W' W! e! f
+ |6 A: ]0 O3 y+ N/ p3 m9 c* x最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
作者: applebaby    時間: 2022-2-5 07:36

好好享受下
作者: SweetDreamer    時間: 2022-2-5 12:30

多謝分享....................
作者: user9527    時間: 2022-2-5 15:18

Self Love 屬幼邊 # a" r8 t; C5 R0 s& m
都幾靚
作者: p12345    時間: 2022-2-5 17:14

妹妹都是喜歡少女風
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-5 19:09

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表   ( U- c' ~' g8 @7 P5 I9 y+ Y; y
妹妹都是喜歡少女風
) S- F$ }. J& H: B2 w0 B
, e6 D! v2 e- \0 Z/ Y0 A
我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦
作者: misslady    時間: 2022-2-5 19:45

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   
8 V& _' G# }" |, X3 @  u; w" j$ e  D: |4 P$ ]
; D( b! ^, r4 ~! V; ~5 r8 a
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
. o5 ~9 |& h) ~8 M  Z2 u, `2 W9 e9 ^5 i
好享受。
作者: cyw    時間: 2022-2-6 11:51

作者: phbaby    時間: 2022-2-6 20:41

可有穿上後的相分享呀
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-6 22:25

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表   + B, |, F' `7 P- q5 `
可有穿上後的相分享呀
. B' ]$ ?; M- @, a. v
8 S/ _; @- m+ [$ l# a3 R不會分享穿上後的相啦
作者: 二三三    時間: 2022-2-6 22:40

多谢分享喔
作者: silkypanties    時間: 2022-2-7 13:53

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
作者: kk012003    時間: 2022-2-7 17:13

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
作者: 中國人    時間: 2022-2-7 19:52

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
作者: heidiqueen    時間: 2022-2-7 21:58

不錯!! 不錯!!
$ |; V+ Z. c5 a6 y! o# w
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-7 23:16

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
. Y. P& ^* _; X, z* [/ V" y2 H3 I! m下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
. s- Y9 V# }3 C$ Z# K# Y% |
, V: Y3 v8 ^5 [" \2 X) @要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-7 23:17

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   . S: d+ }5 B% _9 c2 q$ [
唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
6 x, d3 }9 q( {3 r- Q/ D# \6 K/ \
* S7 K% k, a' t7 i4 [會有機會的
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-7 23:18

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   
* c! N: F- u$ e6 M  _. L我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
1 Z+ @0 L3 }' H) b9 P6 E9 s

6 s6 b3 l2 H. o8 i8 G有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏
作者: misslady    時間: 2022-2-8 12:49

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   8 D: U1 b1 Y' f5 {
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
0 ~" N  i; t' ]5 j5 g
* V. m! H; V. Y9 `- F7 f夏天會,好現。5 Q. y9 J9 K4 L* q4 {3 k" N1 Y8 y
+ G3 Q: ^- G/ U1 u
(o^^o)
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-8 17:05

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   % n( n+ a% ^+ d4 ]

2 U/ `5 l" X9 `3 L0 v2 Z2 g% z" @& O: J- o. Y/ z
夏天會,好現。9 Q: D% Z. O4 b+ X3 ]
( X. O9 T; }; ~: L4 r1 H. }
(o^^o)
$ H# A2 _0 r( [* w) M6 |
6 G$ A  J) I$ n* c. S' g# B# y$ k夏天唔敢咁樣玩
作者: alansze106    時間: 2022-2-8 20:55     標題: 回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般
作者: 中國人    時間: 2022-2-9 01:11     標題: 回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-9 01:25

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   ) u9 d, ]( R4 H5 T7 _
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
0 F! }0 w, L& l  z8 Q9 @1 W

9 g  [9 F# k. u  m& W  v應該都幾好著
作者: 中國人    時間: 2022-2-9 12:06     標題: 回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-9 15:45

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
) D. Q$ H" t" i都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
4 Q& y) O6 V' `% Z; b( ?6 d" m# u, {$ K/ O% v) l% y- x: [7 d) L
Sports Bra應該會比較容易走光?
作者: misslady    時間: 2022-2-9 16:01

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
, d  k3 S) [$ U: u7 {& U
# K0 ?2 `$ @: U7 x! x0 d! E
) a3 h5 k9 H3 D9 V1 Q) ]夏天唔敢咁樣玩
6 k6 X2 I( A3 D+ e- \' o: q
; }  x& _2 U, Q$ n: b
現在天氣,正合適$ N" _3 ]4 Y/ [: v/ x

N" v/ b* Q/ N% P2 G, E(o^^o)
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-9 23:23

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   ! z  ~% J  e% Y+ U8 `' }* T) M+ C
" ?" s: p: E( g8 X# z6 M

* n" Z7 e) V: a/ j! |現在天氣,正合適7 T0 C7 \7 Z! O2 f' v

$ h, H1 e3 ^5 g$ B; b: ]; p(o^^o)
8 t) e2 \) D4 z2 s/ P; W2 |
/ d- ]  C) R9 I5 J% w% u, v, ?係呀,所以有機會一定玩
作者: Zerodec    時間: 2022-2-10 13:24     標題: 回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?
作者: Zerodec    時間: 2022-2-10 13:26     標題: 回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-10 13:56

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
0 v+ d, B6 [' i9 n2 \6 u1 o夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
. \) E- u7 H6 @

& E8 ~( x! p" h: f* Z; E4 B夏天我都唔會啦,太容易被發現
作者: SAYA030    時間: 2022-2-10 14:15

我多數都喺入面著死庫水加絲襪
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-10 14:55

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
/ F' M* a) T4 J1 U我多數都喺入面著死庫水加絲襪
+ K! k( Q/ z, q, n
3 ^, h- X0 P. d8 W* A$ f2 q死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大
作者: 中國人    時間: 2022-2-10 15:26     標題: 回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣
作者: 中國人    時間: 2022-2-10 15:28     標題: 回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著
作者: Wing117    時間: 2022-2-20 19:52

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 % H( }4 y7 F/ o# t
介紹!介紹!
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-21 12:03

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
* x; ~9 H' C1 j5 d邊間bra鋪有得一齊研究咁好
8 G- ]* A. e# q2 @6 E  X介紹!介紹!
0 s+ g$ X' V7 |* f1 T
# ~& Q, S( z& r8 L4 N' v& B7 h, p我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
0 S$ e4 f, i' q. B- P9 d/ z
0 M1 i  |9 O. N一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
作者: Wing117    時間: 2022-2-21 17:58

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
( H7 M' O$ m" P1 A5 m$ P% W  F# ~4 E' N8 q' g$ ^' y9 f1 Y
8 q& T$ ^7 ~! ]
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
5 w. [$ X' a( ]( d, M8 P; n8 _6 J# h
2 F% x7 J  ?- m' O0 o一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
% @& A  O# s* m
: s( `4 T8 e4 O, Q# `4 f) x
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-21 23:46

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   ! W! a! \. O) ^5 Z

0 J( x9 D/ k5 d/ d3 Q+ i3 y5 R3 f! ^
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
( g5 a3 B- ?8 j7 x% T
5 Y3 N! F$ F% V: s* _! u
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我
作者: sexpic4me    時間: 2022-3-10 03:52

冬天著bra出街, 感覺好好
作者: Johnlovebra    時間: 2022-3-11 14:44

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2022-3-10 03:52 發表   
2 H0 l2 N7 t3 D3 W: z: B冬天著bra出街, 感覺好好
( p% G& h& S+ ^$ m, `) K
$ `' ^9 N/ B0 }1 B  F, Y% L( n係呀,可惜依家已經秒速變夏天,想玩都無得玩,我最近再買了新的、不太顯眼的Bra,雖然不顯眼,但始終出汗會有印,只能夠等到轉涼再玩過
作者: hojasho    時間: 2022-3-11 19:15

最正係自己著住,身邊女女都係現帶,好正
作者: 校服收藏者    時間: 2023-1-19 19:27

而家凍凍地又著得- M' J3 i0 Y1 N
不過想知係無CD落街?
作者: kkmonster    時間: 2023-1-19 21:50

enjoy your trip
作者: mimiwong    時間: 2023-1-24 14:36

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:44 發表   
  s2 k6 K8 y$ f/ F( `前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦
- d& O! V5 @2 f& `0 ~1 m
. j: ]7 P' \- Y今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常 ...
2 _' l4 N4 a! h& F% `9 B" }% p4 Y. u- y8 M  H& [6 G" V( j; ?+ d
我個人都好鍾意著女生衣服、著上感覺好難形容、而且女生衣服好似特別柔軟舒服、真係要好好享受呢種感覺
作者: pigpigpigpig    時間: 2023-1-24 18:19

我鍾意著薄pad
作者: Johnlovebra    時間: 2023-1-25 13:05

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-1-19 19:27 發表   + v8 b1 {2 e" l7 J
而家凍凍地又著得; s+ E4 n8 Q6 ?; I% A; y$ K$ L" P
不過想知係無CD落街?
8 R3 ?0 |* S+ j8 B0 B8 Q

c1 s( u6 R& ?我只係鍾意著少女Bra,CD無興趣
作者: misslady    時間: 2023-1-25 19:17

今年,仲有冇去 試
作者: Johnlovebra    時間: 2023-1-29 00:37

引用:
原帖由 misslady 於 2023-1-25 19:17 發表   : Y( y4 C1 I9 e1 x" x. X+ ?. i8 `
今年,仲有冇去 試
3 S8 [6 N  a9 k
2 h* k7 x- ^' H0 a1 r: j- k7 j% z
有,最近考到車牌,問朋友借車開,返可惜家裡附近沒有停車場,只可以泊咪錶位。週末晚上未到免費時段,或上午免費時段過後,就要去付費,那時候家裡人要不都睡了,要不就是未起床,或是有事要辦出去了,那就可以穿Bra和女內褲都樓下入錶,幾乎每個星期都可以這樣做

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0