標題: 星期一放假 諗唔到有咩活動 [打印本頁]

作者: sls17289    時間: 2021-12-9 14:51     標題: 星期一放假 諗唔到有咩活動

下星期一放假,想CD出去行下,但係又諗唔到做咩好,有冇咩好提議?
作者: gila    時間: 2021-12-9 15:09

日頭入迪士尼, 夜晚影哂全港聖誕燈飾. 行程都幾豐富.
作者: sls17289    時間: 2021-12-9 15:16     標題: 回復 2# gila 的帖子

咦,都好WOR,未試過CD去D主題公園
作者: gila    時間: 2021-12-9 15:24

入迪士尼, 可以化重妝, 著得誇張D都唔驚. 以前經過欣奧, D 女/CD都係重妝入去影相.% }1 E' L" U- b- ^2 a) Z
當然所有行為/配搭都唔好太猥瑣/不自然.7 O8 O$ \! i4 ?
( |% _) L  o- h; B+ S
唔介意入場費, 和路程遠. 都值得入去. 加上少了旅客. 行得比較舒服. 不過好似暫停了巡遊表演.+ A% h* p% G: H
# K& c+ {- J# K1 \
引用:
原帖由 sls17289 於 2021-12-9 15:16 發表   + q* `. a3 w4 K$ Y0 s$ u. g* Q
咦,都好WOR,未試過CD去D主題公園

作者: sls17289    時間: 2021-12-9 15:25     標題: 回復 4# gila 的帖子

不過我最怕都係要出聲  死穴
作者: gila    時間: 2021-12-9 15:33

我都怕. 聲是一個死穴.
. t$ ~1 _2 W; P+ e8 h9 A# j" b有時硬著頭皮都要開口. 避到就避.* Y0 U% C' }1 z8 g- ^2 i- t( E
有時諗, 扮出唔到聲, 然後用手機打字俾佢睇, 可能都work.2 Y' }/ x1 E8 [8 n6 A- n& S2 A; U0 p0 Y

6 M0 G+ g4 W/ j% d7 I2 ?# |5 ~
引用:
原帖由 sls17289 於 2021-12-9 15:25 發表   ; n! j# }: I1 B8 \0 ]4 _
不過我最怕都係要出聲  死穴

作者: sls17289    時間: 2021-12-9 15:44

都諗得過~ PLAN下先~
, o" A% n; x0 }1 w  Y; v
- Q6 I& L) Z) {* ~, z9 j3 e/ w
引用:
原帖由 gila 於 2021-12-9 15:33 發表   2 g& ?4 G1 U! w- \- }0 ?) P4 x% _+ D
( G! f4 L( R  R$ w  s有時硬著頭皮都要開口. 避到就避.
7 l$ _6 J* I" \. ~- u有時諗, 扮出唔到聲, 然後用手機打字俾佢睇, 可能都work.# c1 O  ?4 n$ }: _% A! C$ \

4 z  R" b2 d" U' H

作者: Nanase    時間: 2021-12-9 16:00

引用:
原帖由 gila 於 2021-12-9 15:33 發表   , O2 D. Y3 p! s6 j* T6 n
5 g/ G) R9 ~8 O0 w/ y" P有時硬著頭皮都要開口. 避到就避.
; G  \& S+ H; i* k0 Y" @* A有時諗, 扮出唔到聲, 然後用手機打字俾佢睇, 可能都work.
, p8 C5 T+ N) p- E! s
' e, i( s( T2 c; M. w( W& m
* C8 m' c0 R# o9 L' @- j: T% P1 ^
4 \9 i0 H$ K# _+ X, U" G" i5 V
照樣開聲講野..無有怕1 s$ m/ K/ O1 v( C0 M: |8 }
" g2 }  `/ D) Q' y$ Z! f

作者: sls17289    時間: 2021-12-9 16:27     標題: 回復 8# Nanase 的帖子

我過唔到自己果關

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0