標題: 購買香港校裙問題 [打印本頁]

作者: hanaxhana    時間: 2021-10-31 07:18     標題: 購買香港校裙問題

想問問大家會去開邊間買?
3 f1 S2 Z- Z7 [' V因為去過長沙灣果面其中一間問過% L5 i5 j, z& q" W+ ]4 p$ t# A
話要有學生證先買到…
作者: user9527    時間: 2021-10-31 14:19

話幫人代買就得
作者: uniform    時間: 2021-10-31 17:23     標題: 回復 2# user9527 的帖子

唔係都要學生證咩?
作者: bernadete9999    時間: 2021-10-31 19:15

Which store was that???
作者: YHSY    時間: 2021-10-31 21:59

我記得豐昌順係要學生證,可以試下其他校服商( y7 h0 j/ f+ ?; _

, a$ h5 o" q7 k* a3 x1 l4 m8 B3 l, d[ 本帖最後由 YHSY 於 2021-10-31 22:02 編輯 ]
作者: kinkikeith    時間: 2021-11-1 14:50

引用:
原帖由 hanaxhana 於 2021-10-31 07:18 發表   . ~# F( A( I1 x. w  B) z
想問問大家會去開邊間買?
( O& O' c9 S) y因為去過長沙灣果面其中一間問過( H+ _8 c# }8 g9 B( W# u% o
話要有學生證先買到…
, g* s1 j4 ]4 K; Z" R
+ c" Y& p: Q" U) I我之前幫我個仔買唔洗出示証件,可能買校服裙先要?
作者: hanaxhana    時間: 2021-11-12 07:47

要呀,幾間都要證明先買到/ N$ \! V6 r' q. W, W& m
癲到係要講明咩班咩名咁
  S6 Z9 M7 C0 Z% b! J1 g& m! f就算真係女人去買都未必買到…
作者: khman01    時間: 2022-2-7 05:17     標題: 回復 7# hanaxhana 的帖子

第一步,係你需要知道你想買什麼學校的,第二再想什麼地方可以買
" Q- J5 C6 }8 _: C& c% r, K% G3 W  D& ^# s- W' `! N3 R4 M9 M' K
如果你只係想要比較靚的校服冇指定學校就會易D * P4 A9 B$ Y- Z4 B
如果你有指定,你就說出來睇下有冇bro 或sis 幫到手啦.
作者: glock18    時間: 2022-3-27 21:15

去三德買,EASY
作者: 169188142    時間: 2022-12-13 19:09

大家請分享下邊度買比較容易,但埋一年會買幾多套丫2 l; f& [9 R1 {

7 ]( k$ d  p% k: i8 U- y& i2 f我係新手

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0