標題: (天水圍)人夫想搵CD談談心 互相抱擁 [打印本頁]

作者: Lazy_tong    時間: 2021-10-12 23:20     標題: (天水圍)人夫想搵CD談談心 互相抱擁

最好想搵天水圍 地點就腳
# g1 N$ e3 I; @5 ^' q; g: J9 s3 |4 D# I% \  s/ p% Z
我唔介意你打扮
; s3 R6 e' V4 q( ]! Q+ N4 ]) a9 r( v$ a
只希望有人可以我係我失落既時候陪下我 傾下計
/ a: z, W+ m4 r% z. z7 x
# l8 \& k  S' v2 x5 J; @就算男裝 女裝都可以
% p0 E3 D. {# G, M9 w. y! P
" b- I2 S' A5 I; z9 P/ u! p$ j& H. Q0 Y我都會好似對女仔咁對你地& N+ E' _, J: a, a2 c% S- }$ i

/ J/ Y3 D! m$ t/ ]" D如果可以既話留個WeChat 傾下計
作者: gila    時間: 2021-10-12 23:26

真係唔好搞咁多野。搵返你老婆傾。坦承去溝通下。
作者: Lazy_tong    時間: 2021-10-13 00:41

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-12 23:26 發表   , c* L" z% X  Q9 W
真係唔好搞咁多野。搵返你老婆傾。坦承去溝通下。
1 Z/ l" a5 @4 C& \; Y
難道我係Bi 鐘意偽娘6 N5 M' r7 \; ]9 [( j# J' A* {
又周圍同人講咩
作者: fish    時間: 2021-10-13 09:13

就算男裝 女裝都可以
  t/ j4 {9 H7 \3 ~9 h' o0 V7 j8 S# O1 z) O# a
搵男人咪得囉
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-10-13 11:28     標題: 回復 3# Lazy_tong 的帖子

結了婚,就修心養性吧!
作者: june5167    時間: 2021-10-13 22:03     標題: 回復 1# Lazy_tong 的帖子

Pm u please check
作者: oral_sex    時間: 2021-10-15 08:54

我理解你,結左婚其實唔係某些人想的那樣美好,在我認識的已婚人士當中沒有一個婚後沒和其它人發生過關系,兩夫婦關系有多好結婚有多久也如是,五六十歲有幾個子女才離婚也不小,有時找一些別的安慰心情放鬆後反而不會走到離婚那一步!
作者: Gttk0000    時間: 2023-5-2 03:19     標題: Pm

Pm me thx .
作者: christina01    時間: 2023-5-2 06:31

家家有本難念的經.......
作者: mieo31meo    時間: 2023-5-2 12:21

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-12 23:26 發表   
# B/ R8 ~( L9 W/ p8 x% S2 |真係唔好搞咁多野。搵返你老婆傾。坦承去溝通下。
* X: m; \# _; S/ I" A# F0 Q) O3 W
同男搞嘢可說服自己冇出軌丫嘛
作者: darkmage    時間: 2023-5-3 17:32

可以Pm我交換聯絡吧∼
作者: ivykwan777    時間: 2023-5-4 13:53

可以pm我呀。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0