標題: 之前運動搞到隻腳好粗..點先可以弄番唔粗 [打印本頁]

作者: ming1357900    時間: 2009-9-7 19:05     標題: 之前運動搞到隻腳好粗..點先可以弄番唔粗

作者: applechoi    時間: 2009-9-7 21:06

治標方法....唔知6 B" @7 I+ ]5 D; k/ o6 t4 _
外觀解決方案: 高踭鞋+實色深色絲襪 < 比例上長左睇落都會幼d
作者: cdtv    時間: 2009-9-7 22:37

我都想幼 d! C( `# E8 ^$ _6 ~7 |8 L& x
但試過好多產品, 瘦腿襪瘦腿褲、瘦腿霜o個 d0 A$ |/ h6 L' j: z% T
全部都沒有成效
作者: 臭黑豬    時間: 2009-9-7 23:05

我都想知有咩方法...因為我成日都做運動
作者: smoothzz77    時間: 2009-9-7 23:44

晚上睡覺時把腳抬高睡   雖然比較辛苦   但效果不錯喔
作者: grilboy    時間: 2009-9-7 23:45

冇方法" ^7 j4 p, \& l+ e( }9 D3 N
變成左肌肉之後,想要瘦,一定要將其肌肉變成脂肪
1 U, ?6 p6 |' d8 s+ K4 `即係你去增肥再減先會可以冇咁粗
3 I' C) g$ ^1 r6 f) r如果骨幹粗......................對不起,你沒得救了
作者: shinobu    時間: 2009-9-8 01:00

一係學亞嬌咁.... 打botex 減咯...$ h$ A5 Y# e$ g! |
但有冇後遺症, 真係冇人知架...
作者: butterflies    時間: 2009-9-8 20:02

如果只係想影相無咁粗, 都係2樓既方法最簡單實際
作者: ming1357900    時間: 2009-9-8 20:33

我出街阿...唔想甘粗..太粗好男仔腳..上身冇問題^^
作者: applechoi    時間: 2009-9-8 22:16

引用:
原帖由 butterflies 於 8/9/2009 20:02 發表
( Z) E, ]0 A4 Y& X$ k* G+ O8 r如果只係想影相無咁粗, 都係2樓既方法最簡單實際
; J/ `: [8 [: D- v8 d可能有d 賣花讚花香, 不過高踭鞋+絲襪出街都OK (女仔朋友"用開", 多數係實黑絲襪) 8 P3 `. B  y, G$ p/ ?
反正出街都係行/坐, 唔係擺pose俾人望, 行過果陣人地只會望你好短時間 (太異相另計)
- S- n! I( T/ }) E/ ~$ ~不過....前提係你個身唔可以太肥- k1 p. n9 q3 I, V

8 c: S" a9 E# Y6 m* T/ sP.S. 樓主唔駛太擔心, 女仔都唔係個個對腳都靚, 你對腳唔係象腿或者'蘿蔔腳'ge, 問題唔大1 x8 G. Z% X( _! y! Z, G7 Y
而且呢...著條長番少少ge 裙/牛仔褲可以"補救"
, h9 S0 v+ m: j! X7 K/ A
/ s+ M& X' y' T/ CP.P.S. 樓主, 其實你咁需要人幫, 我建議你放些少數字(身高+腰圍)上o黎, 等大家對你ge 體型有基本概念, 咩都唔知想幫你有d 難度 (怕俾人評頭品足/ 想擁有多些少個人私隱ge就算la...)
作者: lok9696    時間: 2009-9-9 22:04

真係好難返轉頭,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0