標題: 我想問食避孕丸可唔可以食到有波有lor.似番d女仔身型 [打印本頁]

作者: ming1357900    時間: 2009-9-3 23:59     標題: 我想問食避孕丸可唔可以食到有波有lor.似番d女仔身型

我想問食避孕丸可唔可以食到有波有lor.身型似番d女仔' v* t7 w9 c6 G& j8 ~
豐胸丸可唔可以>?>???搞大d個波同個身型
作者: applechoi    時間: 2009-9-4 11:48

- b5 [# U  t" z5 E1 P注意: 以下資料只作討論, 詳細資料請向醫生查詢, 用藥前請慎重考慮, 並應由醫生作專業評估

" C- P* y2 b* T  K6 {8 }8 J9 _- k4 s, C
理論上...2種藥都可以豐胸同埋令皮膚好d, 當中以豐胸丸效果比較明顯
' H  c. i' j' i9 u但副作用係....心浮氣躁, 長期服會失去男性性能力, 肝功能受損等
/ I6 l% l3 U% l至於身形....可能有幫助(推d 脂肪去胸), 不過都要後天努力
1 F& h3 [- v8 [" b; A9 q& C
6 R# K# z* H6 \, O  E5 t0 X. _) U( }1 \6 _7 [! o( M, F3 o# O/ l
另外...以上為綜合過往討論所得, 非本人親身經驗7 e8 t# A5 ~3 c" t* B( V

3 V5 E- S9 }, Z8 [. d6 |P.S. 呢個世界衝動而做錯事ge人太多, CD ge世界中亦有唔少, 所以入正題前先紅字聲明, 以免誤人子弟- H7 T: i, j0 J) {

8 \* E& T, W) u0 Q/ t[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-5 00:04 編輯 ]
作者: ming1357900    時間: 2009-9-4 16:47

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 11:48 發表 1 m: i- N2 f4 d# t

0 W/ s9 @. D8 a  {  V注意: 以下資料只作討論, 詳細資料請向醫生查詢, 用藥前請慎重考慮, 並應由醫生作專業評估3 ~" L) \# U! q0 M
, f# p1 k  U5 U% ^9 f  d( X
理論上...2種藥都可以豐胸同埋令皮膚好d, 當中以豐胸丸效果比較明顯
/ n) {* V( \' E! K7 P1 C/ X# O但副作用係....心浮氣躁, 長期服會失去男性性能力 ...
) N( J7 i( `% B1 b0 {! p6 Qthx
作者: mmo    時間: 2009-9-5 01:45

不建议甘样啊。。。。。领愿左小小手术吧。。。
作者: 99819925    時間: 2009-9-7 02:59

呢d野唔好亂黎!!!3 t( c' q9 B/ o8 t# Q% B! F
食左之後後悔都無用!!!
' P3 G+ r9 @) n! E/ `+ [  q9 s8 l7 U
呢d始終獲得醫生認同,家人接受先好,萬一有d咩事都起碼有人支持你
作者: joey221    時間: 2009-9-14 22:28

小妹敬告各位姊妹:
5 m/ {" B% y, O5 t+ A我真試食半年,身上的毛會少了.
) @3 \; `' K. w% C/ c5 t3 E* {而個胸真是大了一点,及胸有時會痈,
' `$ c; k* _, ^: A之後我無再食了.' @9 s: E4 S$ M
絶對真的,但妳們不應試.
作者: jesscd    時間: 2009-9-15 00:04

我都試過..........胸真是大了一点,,但係不太明顯...........
8 X* o) V. H5 h. z0 M豐胸丸感覺上有點兒厄錢~
作者: real0000    時間: 2010-1-8 20:23

呢d 都係請教醫生好dd
作者: balance_hih    時間: 2010-1-9 19:50

me2!!!   問下e生好d
作者: Sandy    時間: 2010-1-15 11:23

作者: angela    時間: 2010-1-17 13:54

簡單地答你: 係。
作者: mercury1    時間: 2010-4-3 19:47

會性無能 不如問問整型医生點隆胸

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0