標題: CD 想搵朋友偽街 [打印本頁]

作者: sls17289    時間: 2021-5-24 12:40     標題: CD 想搵朋友偽街

最近大膽左多左去偽街 不過慢慢開始冇乜目標咁行 如果可以搵到朋友仔一齊行下街食下野就好喇
9 M' m( B* P% E! ~& n; e5 w5 Z
5 B" ^) Y- ~  @& q  i9 {+ J# C7 F) B1 yPS: 自我介紹 CD 32歲175高 少少肥 可以留TG比我傾下計
作者: cindyyee    時間: 2021-5-24 15:59

我都係, 自己一個人行覺得好悶
作者: sls17289    時間: 2021-5-24 16:19

引用:
原帖由 cindyyee 於 2021-5-24 15:59 發表   
3 B) K: ]$ ?% H8 y我都係, 自己一個人行覺得好悶
& U+ D% G$ u. ]: E
係阿,又唔識偽聲,有人可以幫手開口講野會多D野可以做
作者: heidiqueen    時間: 2021-5-24 22:15

作者: fiona080785    時間: 2021-5-25 09:43

我上次入油有個靚仔問我入咩油,我超細聲講,好怕羞呀/ q; _/ h: X  C) d
我見到佢係咁望我對腳
作者: sls17289    時間: 2021-5-25 09:53

引用:
原帖由 fiona080785 於 2021-5-25 09:43 發表   5 s, m% o$ ~. u/ {4 K' {' I+ w8 s7 a
我上次入油有個靚仔問我入咩油,我超細聲講,好怕羞呀
2 X: I1 b. ^# p+ ?- u1 c我見到佢係咁望我對腳
0 G2 U/ F% F5 R' p- s# ]CD
作者: cherrie    時間: 2021-5-25 23:30

引用:
原帖由 fiona080785 於 2021-5-25 09:43 發表   
9 v& u, U3 v: y: D9 z我上次入油有個靚仔問我入咩油,我超細聲講,好怕羞呀
/ c) |3 W; C9 O7 k我見到佢係咁望我對腳
+ E( \. t& `- C  |
一流喎。。。。正feel...好玩
作者: tkcdream    時間: 2021-5-26 01:48

唱歌可以女聲 但講嘢未得
作者: franky2000    時間: 2021-5-26 05:21     標題: 回復 5# fiona080785 的帖子

係呀,聽講扮成女仔之後,越靚越會產生香味,連著過的女裝鞋也會留下香味,可能係偽裝之後身體會反射出現女性特有的麝香成份..
作者: siying    時間: 2021-5-26 15:29

一个人好は瘾的
作者: sls17289    時間: 2021-5-26 15:34

引用:
原帖由 siying 於 2021-5-26 15:29 發表   3 M, G; ~- _$ s3 s0 n. ]
一个人好は瘾的
" _# P1 k4 u' ~  Z. b+ g5 j; D係阿 所以想搵下人陪我去街 男又好 CD又好
作者: MissDoris    時間: 2021-7-28 08:53

不過慢慢開始冇乜目標咁行 << 其實你出去為乜?做返你平時出街啲嘢咪得囉

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0