標題: 呢件one piece 邊度有得賣同幾錢? [打印本頁]

作者: kinomodosakura    時間: 2008-4-6 09:00     標題: 呢件one piece 邊度有得賣同幾錢?

[IMG]http://i31.tinypic.com/153pabo.jpg[/IMG]
2 J* `& q" i8 i) x3 `6 P如題~好想要呀~
作者: noel    時間: 2008-4-6 09:48

你0係度問好難問到, 出去出面d forum 既女性衣著區問會較大機會有答案, 不過我可以話你聽, 搵到既機會好微, 就算搵到都未必有你size
作者: kinomodosakura    時間: 2008-4-7 02:22

引用:
原帖由 noel 於 2008-4-6 09:48 發表
5 V, D0 T' \1 l$ I你0係度問好難問到, 出去出面d forum 既女性衣著區問會較大機會有答案, 不過我可以話你聽, 搵到既機會好微, 就算搵到都未必有你size
9 f0 N$ l8 c3 T& X* i; v點解冇我size?我著細碼或中碼都可以...因為我細粒...只係"仆"頭較闊同肚腩大左d..人家都係29"腰之嘛
作者: sghk_abcd    時間: 2008-4-7 19:54

這種裙感覺麻麻....
作者: Rachel    時間: 2008-4-9 20:21

呢個時間可能難d搵到喎~~
8 k' j& w. D2 O; X( e5 l! w天氣開始熱...
1 e$ G! P1 n( J. J$ ]$ m1 Z5 R2 r- U; ]9 B! p' v
noel說得對~~係出邊問應該快d有答案
4 O4 V" t# ~5 X$ w! X如果有牌子/系列名可能更好
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:09

唔清楚
作者: joey221    時間: 2008-10-8 23:05

you can to mong kok center
作者: KENNIS1437    時間: 2008-10-9 19:43

thxxxxxxxxxxxxxxx
作者: beinto    時間: 2009-3-5 17:08

上網去揾下,應該會有既。。。
作者: Celina    時間: 2012-3-13 16:21

這條裙款式一般吧,不過各花入各眼。
作者: dontbeok    時間: 2012-8-25 11:32

看来也不错

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0