標題: 昨晚!! [打印本頁]

作者: hannah226    時間: 2021-3-15 19:23     標題: 昨晚!!

在昨晚post出咗後,可能太夜,無人理我,我便一個人穿
作者: hannah226    時間: 2021-3-15 19:26     標題: 回復 1# hannah226 的帖子

穿
作者: hannah226    時間: 2021-3-15 19:37

穿著3跟高跟鞋由旺角行到尖咀!
作者: gila    時間: 2021-3-15 19:41

就係咁多? 戀戀文章wor。。。
作者: hannah226    時間: 2021-3-15 19:44     標題: 回復 3# hannah226 的帖子

見攰,入去7仔念住買嘢飲。比錢時發覺CD時無帶袋出街,所以無錢身! 後面個男人話:快q D啦!無錢咩?!3 V- `3 M# [, D2 K/ x/ ~: g
1 C% q5 ?5 h# B
我答:是
作者: hannah226    時間: 2021-3-15 19:52     標題: 回復 5# hannah226 的帖子

跟住佢一路講粗口,一路幫我比錢!: u3 Q0 I- ?& a0 ^; k
9 i: ]/ E- K# {4 |8 ]  f" d
出門口之時,佢拖住我,細細聲同我講:你,,,我知你是乜!!飲咗我嘢,當然有責任!!
- k( n# p8 L! ^3 q& T4 j) n
: ]+ k2 o- m. h/ T2 g7 Z7 {) [$ t當時成街人,我唔敢叫,3吋高跟亦使我走不了!唯有比佢拖住走!!7 \5 K. Y6 m% n8 j9 w

( t6 P1 Z7 e( g) h$ m; b我帶咗我去時鐘酒店,入到去,大聲叫:我同隻雞要間房!!0 P8 I: f0 ~4 ]

* S7 Y  E5 C$ ?當堂面都無。。。@
作者: hannah226    時間: 2021-3-15 20:05     標題: 回復 4# gila 的帖子

全篇post唔到!! :(
作者: marylok    時間: 2021-3-15 20:17

引用:
原帖由 hannah226 於 2021-3-15 20:05 發表   3 d3 V" X7 X( \- V' A
全篇post唔到!! :(
( i" Z& @7 ]+ T2 U) ~

/ F" S: I4 g, ^5 i在昨晚post出咗後,可能太夜,無人理我,我便一個人穿著3跟高跟鞋由旺角行到尖咀!4 N" y. W  G. }; ?4 E
7 M$ M- X* f+ B) I& j, M, P7 r# |
見攰,入去7仔念住買嘢飲。比錢時發覺CD時無帶袋出街,所以無錢身! 後面個男人話:快q D啦!無錢咩?!
. g! `, g& m2 n) y# H' b
% A! F. D: V* g  A. Z* ?" w我答:是
/ b! ]$ v5 q# N
+ [6 R* H: E6 `跟住佢一路講粗口,一路幫我比錢!+ f, D+ D# |8 m4 m, W- g
, n2 \5 v( `* C0 \6 M
出門口之時,佢拖住我,細細聲同我講:你,,,我知你是乜!!飲咗我嘢,當然有責任!!
- n$ o  [* F( s7 ~. W" E  k
  u+ H* m+ D0 u. T6 o  A5 R當時成街人,我唔敢叫,3吋高跟亦使我走不了!唯有比佢拖住走!!
4 R" r  P% F0 b  k% S% G9 i; n6 P6 q) L2 T
我帶咗我去時鐘酒店,入到去,大聲叫:我同隻雞要間房!!- D. V0 H' m. Y1 e

! b* f8 a5 L+ ?. b2 `當堂面都無。
作者: gila    時間: 2021-3-15 20:35

咁仲有冇下文? 變左白切雞? 貴妃雞? 豉油雞? ) r" R, F- Y' h7 i" _
! H7 i" b' ^& R+ i0 g# J
引用:
原帖由 hannah226 於 2021-3-15 20:05 發表   
$ u; J+ H% C- V4 D2 D全篇post唔到!! :(

作者: hannah226    時間: 2021-3-16 00:22     標題: 回復 8# marylok 的帖子

入到房,他拉下了露肩裙,在冷氣的加持下,他玩弄
作者: hannah226    時間: 2021-3-16 04:58     標題: 回復 10# hannah226 的帖子

作者: hannah226    時間: 2021-3-16 04:59     標題: 回復 10# hannah226 的帖子

入到房,他拉下我的露肩裙,在吹住冷氣下玩弄我的乳頭. 這個我最敏感的地方在數秒內便硬起來. 這樣, 我便沒有心情去抵抗他的攻擊. 平時沒有生氣的J都有一點生氣.% d: m; [7 B4 p

' e/ c/ E* Y, T9 ]( E[ 本帖最後由 hannah226 於 2021-3-16 07:42 編輯 ]
作者: hannah226    時間: 2021-3-16 07:41     標題: 回復 12# hannah226 的帖子

他除去自己的衣服. 他很有隻, 有六件腹肌, 從他身上的氣味可能是地盤工人, 重要是味沖浪!!!!  H$ |3 z4 _, D  K0 r$ p" Y: r

. r$ [, R; L+ S! E他坐在床上, 要求我在上面跟他做愛. 7 b& |! I" L+ m: l2 Q
4 \: A0 [: u$ |, M
我坐下去, 念住用自己的重量及他的J頭去幫我的菊花擴大. 但試試下, 他突然把J向上頂, 我一失重心, 佢個J頭突入了, 我即時向前傾, 他把我推回, 今次真的成支直入, 好痛, 菊花傳回的感覺就似PK磨損一樣. 7 R" n1 t7 m7 O# g
4 c# M) l5 }8 W& J0 g
他立刻不斷的向上頂, 我也配合騎動, 他的J每一下都磨到我的G點, 他的手亦不斷chok我的 J.
作者: hannah226    時間: 2021-3-16 08:33     標題: 回復 13# hannah226 的帖子

磨多兩磨, JJ水都出埋!!; [; a; k7 }$ y2 Z) }# |$ M

: o; S& P/ [) h" [2 j跟住比佢推底, 佢好大力地把我拖到床邊, 我無力地爬在床上, 他拉起我的股部, 再之進入了我的菊花! 我不斷反手打他的腿, 佢發火, 用一手壓住我的肩膀, 另一手不斷打我的股部. JJ大大力的出入!!! 但自己賤格!我又係玩弄自己凡乳頭, 不斷高潮及出水。好我講粗口正衰仔!報警都好難話話人地強奸你!
作者: gila    時間: 2021-3-16 09:22

有冇留低聯絡? 可以下次再約.
/ [/ x, y' h& w2 n; c8 _佢有冇俾返錢你? 你同佢講: "叫雞都要俾錢, 唔係一支野飲大哂."
' K3 L8 F' b' [等你有返D 水腳繼續上路, 挑戰下一間7仔.
! i1 Z* H% r, H. n$ G# j; k5 G( g' T( P4 c8 J  w/ R: T: w5 v

5 q  u5 t* ~4 m2 a2 u$ _% E7 D
引用:
原帖由 hannah226 於 2021-3-16 08:33 發表   : S9 X3 v  W6 q5 R9 [9 ~* d& ?( u
磨多兩磨, JJ水都出埋!!) P8 Q+ @& c% D1 G
7 }5 U: W: `$ m$ X6 f
跟住比佢推底, 佢好大力地把我拖到床邊, 我無力地爬在床上, 他拉起我的股部, 再之進入了我的菊花! 我不斷反手打他的腿, 佢發火, 用一手壓住我的肩膀, 另一手不斷打我的股部. JJ大大力的出 ...

作者: hannah226    時間: 2021-3-16 09:29     標題: 回復 14# hannah226 的帖子

特然, 佢話好熱, 佢條J頭腫大了, 不論如何都拉不出來。 佢話冷靜一
作者: hannah226    時間: 2021-3-16 09:39     標題: 回復 16# hannah226 的帖子

佢話佢好熱,唔知乜事,,,,,怎樣也拉不出來,佢話要冷靜
作者: hannah226    時間: 2021-3-16 09:40     標題: 回復 16# hannah226 的帖子

作者: hannah226    時間: 2021-3-16 09:42     標題: 回復 15# gila 的帖子

作者: JoJo1217    時間: 2021-3-17 13:55

開咗咁多天窗
9 B% o6 e+ N7 y9 A' ^5 mGila大神跟咗咁耐都要放棄了( P( }% H% x0 R* x
$ a* Z0 L, v( F. P4 N: `
建議樓主搵個 note app  l- @( f9 ?. ~. `1 H, }  r5 r
在裡面寫晒先1 W: f9 Z$ f/ D& s
跟住複貼過來( n/ i/ k8 Y$ A+ j' L' [1 p
遇到有無法顯示的字7 Y/ W; S& U3 H
可以返去原稿改用其他字& o' H) z. k' U
然後再把餘下部份再復貼過來: ^, r/ Y! e9 V7 ?
過程可能要來回幾次' L( u' o1 C% H* C" \, J
9 H3 j$ Q( b- O6 ]
我自己出帖都係咁
  }0 ~. ?* s/ l已經無其他辦法! c8 \7 g0 l. n0 }. r# L
6 X1 J! @4 A' s3 \4 j

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0