標題: CD時 企係公廁門口 [打印本頁]

作者: Highheels70    時間: 2021-2-18 21:59     標題: CD時 企係公廁門口

CD著住短裙係公園D廁所附近徘徊,比D麻甩佬視姦戈種feel不得了。
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-19 00:47

我就唔夠膽咁做
作者: kimo    時間: 2021-2-19 00:54

真係夠晒膽量,我淨係夠膽係間房咁做
作者: joey221    時間: 2021-2-19 07:06

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-18 21:59 發表   
+ e1 ?  }) q7 b6 w% oCD著住短裙係公園D廁所附近徘徊,比D麻甩佬視姦戈種feel不得了。
  k& J  a  x* x- B. \% n$ x: T
3 T7 `8 m* Q$ Y4 P  l5 ~
真的會有成功感
作者: Nancy00    時間: 2021-2-19 08:59

想問下
6 F1 J, S! s5 E! g其實
( K# @6 ]. b! `6 b' p班阿叔會唔會當妳係度搵客?
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 12:38     標題: 回復 5# Nancy00 的帖子

叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
作者: Nancy00    時間: 2021-2-19 14:57

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 12:38 發表   
1 v, r+ ?6 u' {6 G" c* `9 x5 c叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
! U+ g  b- a' P: a( E
8 L/ N8 z3 x1 t+ r( f9 |3 m3 i2 R5 U佢呢?$ L! B. `; L# z* i
妳有無幫番佢?
作者: cici    時間: 2021-2-19 17:38

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 12:38 發表   
# I) u; H' S* e% N% D% r7 @$ n叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
% B! a" g7 Q3 Z, f. k  h; R; g* c7 V& M
妳以後最好唔好再去同一個公廁遊蕩
- {# i" D$ i+ c" j. ^否則叔叔會呷醋呢
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 18:58     標題: 回復 8# cici 的帖子

唔會了,D叔叔求玩而矣!
作者: joey221    時間: 2021-2-19 21:14

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 18:58 發表   
! F1 f  r) X# ]% X唔會了,D叔叔求玩而矣!
5 ?# Y4 e# g0 V0 w  D7 k5 O9 B2 d* m: _3 m: G8 i! c
如果D叔叔,想要進入妹妹你肉洞怎辨?
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-19 21:59

我就唔夠膽咁做
6 K4 m( j, T6 K
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 23:21     標題: 回復 10# joey221 的帖子

比佢進入囉,預左架!
作者: joey221    時間: 2021-2-20 16:41

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 23:21 發表   - i6 A* E, b* w1 J$ d8 K
比佢進入囉,預左架!
" m# U; B' K& c
& T* f! o* w! ^5 {* y
我也喜歡被進入6 e0 G' {$ Z! v) h/ j
享受阴道被慢慢磨之感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0