標題: 求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd [打印本頁]

作者: 男人最痛    時間: 2021-2-9 15:30     標題: 求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd

本人黑黑實實又周身毛又唔識打扮,真係想可以cd出街唔使畀人指指點點
作者: fireyau    時間: 2021-2-9 16:01

how tall are UU?
作者: siumeci    時間: 2021-2-9 16:32

有心就做到不過都要花錢
作者: gila    時間: 2021-2-9 16:35

how old are UU?
作者: gila    時間: 2021-2-9 16:36

點解咁想CD? 本身係直男系?
作者: joey221    時間: 2021-2-9 17:44     標題: 回復 1# 男人最痛 的帖子

穿濶身衣服" F7 Q% N2 e0 Q& _
和長裙
作者: Jessica2019    時間: 2021-2-9 20:47

無相好難討論落去喎
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-10 00:00     標題: 回復 1# 男人最痛 的帖子

好奇一問,請問你的身高、體重是多少呢?
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 00:22

170cm 76kg
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 00:24     標題: 回復 4# gila 的帖子

4x,由細到大都好鐘意著女装
作者: JoJo1217    時間: 2021-2-10 09:57

其實你已分析到問題所在
, ~. r! \: Z' Z) I: M一係脫毛
6 D* p4 g  @2 \一係包到似木乃衣
作者: shuinu    時間: 2021-2-10 11:25

CD 其實不分男女都得...  既然已有女仔心思, 就不妨 CD 扮成個麻甩佬出街可也...
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:37

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-2-10 09:57 發表   / ^! s, I/ F$ w1 U, R2 \) W
其實你已分析到問題所在' H2 v: P8 l+ x9 \! D& C6 y
一係脫毛3 _% o( j% [& U, ^$ C! ?
一係包到似木乃衣
5 C& H0 @4 Q$ G9 N* t; F
# A. r) X0 {9 S- f. M7 J& k. B: w
脱毛係其中一個方法,但麻甩佬樣要化裝,化太濃又太引人注意,太淡又遮唔到
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:38

引用:
原帖由 shuinu 於 2021-2-10 11:25 發表   
9 T$ n1 Y' t6 d  S0 O1 G. fCD 其實不分男女都得...  既然已有女仔心思, 就不妨 CD 扮成個麻甩佬出街可也...
4 F' x+ V- L3 N! Y( `$ c
9 z. j" |9 H* l5 j) N% Z
唔係太明你意思添
作者: zz67098    時間: 2021-2-10 17:00

我覺得世上冇野係錢解決唔到
作者: noel    時間: 2021-2-10 18:13

想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
作者: cherry7962    時間: 2021-2-10 22:29

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 00:22 發表   - a$ ?5 r' ^+ P0 C5 J) [2 F# _1 w
170cm 76kg
( S' F" @5 V! F! \. |

# c5 r' D8 c3 P& s# O1 o) c第一件事要地獄式減肥0 _5 _# z1 }4 T
減至60kg以下
作者: Nanase    時間: 2021-2-10 23:02

LM學野& _  F% V: W- J( N

5 q9 H& m# t$ M+ l$ Z% Q! j
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 23:34

引用:
原帖由 cherry7962 於 2021-2-10 22:29 發表   
! Z+ r# R9 m* A: N; p8 e$ t; M6 r' A1 c+ k

; Q: K6 _& w* @5 I第一件事要地獄式減肥
, @& r8 F$ N$ d1 @- r5 X減至60kg以下
$ m; \$ S- {3 I

/ ?  ?! x5 v5 i! q認同,但又唔使減咁多呀
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 23:39

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-10 17:00 發表   
; B: }7 z$ ?4 C9 L+ @4 p我覺得世上冇野係錢解決唔到
8 Z; A8 v' t. y  n2 U. r% Y9 ]

7 I6 e% F' j3 @6 A2 B4 A$ r最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 23:42

引用:
原帖由 noel 於 2021-2-10 18:13 發表   
- T/ d6 N) S% C) C+ q2 y, ~想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
7 o! Q: g4 @( B; i" s3 b* {: n3 x: m* |9 m7 X% J
似乎都係要繼續做麻甩cd
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-10 23:46     標題: 回復 19# 男人最痛 的帖子

依你的高度,真係要減到60kg以下,才似一般女士的身形哦!
作者: Nanase    時間: 2021-2-10 23:53

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   0 V; {7 t, N- ?
& Y( {9 y( _+ }4 R' v; P
: b7 Y$ {" O( l. a! y+ T
認同,但又唔使減咁多呀
3 O8 y4 j0 H, u- V* a& I
+ J) L; i9 ]* Q6 h8 m6 V
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地, ^6 ^3 d) g* c; A9 U
唔想俾人發現又唔想減8 ]: e4 V7 n# z4 Z1 ?0 Z
劇本再落去就係同屋企人住
, @+ p$ O7 i7 u. B4 x( s/ \唔可以呢樣果樣
3 @  A9 q& ^0 [- _% _" ^5 Y1 i! f4 L( N; r8 d; s9 w1 [2 _

作者: Eva0313    時間: 2021-2-12 17:18

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   4 p0 t4 L: T$ W9 Z- F

- M! m# L, ]# [8 L5 K+ `/ g) @  Y$ [% B
最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
8 B! y/ O2 r+ z' t( `: `其實都未必關錢事,行為舉止嘅嘢唔係錢就解決到
作者: Eva0313    時間: 2021-2-12 17:19

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   # a1 q( h  R3 e7 p7 y: R/ E0 n/ |6 O9 i
2 P! p; ?- g7 x% m

6 q. L* B# A% q$ E& c8 ^  Z  G170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
$ ?: m- I# z/ |8 {唔想俾人發現又唔想減4 H3 g! e, O# P0 K3 [/ k
劇本再落去就係同屋企人住" U# U8 M' |3 Q, C+ d
唔可以呢樣果樣
/ N. }) y8 q# P6 k' t9 ^/ U4 h; w0 V: |) w9 R$ Q. a% {
6 `" X7 Z3 a* \結論隨時只係徵文比賽,去到最後咩都冇做到
作者: Rachel    時間: 2021-2-12 23:48

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   6 W2 w0 L( M, {! Z! u
/ g. h. M# p' K+ |, c* W9 ^6 O: W

' M8 S4 R& z, E& K6 e3 f4 ]  l* S170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
, F& K+ `8 p9 t唔想俾人發現又唔想減
: e& O. S1 [6 l. R& ?  _2 q% T' \劇本再落去就係同屋企人住! |* V  y: D5 i; w6 D
唔可以呢樣果樣
1 \4 I" }. T. L. L* u% r: y! f! Y; X& y* o4 W1 C+ w
% `+ x* D5 `+ ]* t( a$ O7 D唔好咁啦,我之前貼相果d都係170/65,包括icon果日 XD"
2 R' N" `# Y1 `
: B3 z! e4 b5 X# H[ 本帖最後由 Rachel 於 2021-2-13 00:03 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2021-2-13 00:03

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
5 }" ?; F% T5 v/ R& @1 e4 q
1 e4 t1 I$ |6 w7 ~, ]$ _
# C# u" ~  N! ^; [& n5 a最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
' g  e# }& l9 A. G- M/ a  X$ s( W2 p
通常我見人最缺氣質,有錢都買唔到喎~
作者: CompactDisc    時間: 2021-2-13 01:57

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
& i+ x9 b! `" G: d& r$ l7 B
7 a* H2 \0 m4 c2 I+ f; o2 R+ U7 m7 R
認同,但又唔使減咁多呀
7 l* s5 f2 u* _! M% y/ `可以試吓著啲鬆身啲款式嘅衫裙,同埋唔好露咁多肉,應該ok的
作者: misslady    時間: 2021-2-13 11:14

真想,
! x9 n1 u( h2 q, N3 L! u; o# c5 Y/ u0 ~3 F9 u1 m; Z
定只一次性,想穿上女裝?. v6 B$ Y  O/ A
6 f: m. V+ x% O0 I
(o^^o)
作者: Annalam    時間: 2021-2-13 12:43

我覺得未必要一步到位,可以試下中性打扮先,例如鬆身衛衣、窄身牛仔褲、平底懶佬鞋,當然裡面要着女裝內衣。在街上留意下女仔的舉止姿態,覺得自己行為模仿到女仔,就可以帶埋假髮,一頭長髮就係較女性化嘅標記。宜家個個出街帶口罩,唔驚畀人睇到啲鬚根同個喉核,但都要修一修眉毛喎。
作者: 臭黑豬    時間: 2021-2-17 13:13

我都有175都可以CD,不過係以前輕磅果陣...
' j9 s5 R3 g* b9 r) y, u3 ?% b往事只能回味啊
作者: BETTY    時間: 2021-2-17 14:30

日日帶口罩,只梳靚D頭長髮加對耳環已經幾好睇。
作者: fanbellayuki    時間: 2021-2-17 21:43

其實我都係171 76KG~ 今個星期,日日都CD出街~
作者: sexpic4me    時間: 2021-2-17 22:49

其實骨架大橫都好易睇得出
作者: vivienne    時間: 2021-2-18 02:40

身裁咪就師奶啲。
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-18 11:36

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2021-2-17 22:49 發表   ( k7 s) Z6 w% M# W
其實骨架大橫都好易睇得出
" ?0 y6 b& ?4 z$ f

* N, g4 j& w: J$ r; s: R完全同意,所以好煩呢
作者: hong1982    時間: 2021-2-27 08:09

我都171卅79kg,一樣cd出街影相,身形可以用腰封及衫的大細去修飾下就ok啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0